האהבה היא.....

אסתי 39

New member
האהבה היא......./images/Emo23.gif

לפני זמן מה, הועלתה כאן בפורום השאלה מהי האהבה, איך להגדיר אותה. קראתי, את כל מה שנכתב את כל הדיעות והפרושים של כולם לאהבה, קראתי, רציתי להגיב ולא ידעתי, מה לכתוב, מה לומר. והנה , היום, היום הבנתי מהי האהבה בשבילי... אהבה בשבילי היא, כשהאיש שלי מצליח להצחיק אותי, להצחיק את נשמתי, ברגע שאני כל כולי שקועה ברגע הכי קשה וכואב של חיי. זוהי האהבה שלי אסתי

satin

New member
../images/Emo141.gif

גם אצלי זה בדיוק כך, אם כי לא הכל. satin

השאלה הזאת לא תיגמר לעולם?../images/Emo23.gif

לאאאאא וטוב שכך.. אהבה דבר נפלא ובהחלט מצחיקה ונעימה שרק ימשיך לך ככה מצחיק וטוב.

nando

New member
קחי לך הגדרה קצרה וממצה...

משיכה מינית + חרדת נטישה ! איך זה ?????? לא זה לא שלי.... (למרות שזה מבריק). זה של דר' רודי הפסיכולוג הידוע.

satin

New member
גרוע..

לא לטעמי ! לא הייתי רוצה להיות בחרדת נטישה, אפילו אם ישנה משיכה מינית. אבל, ישנם הרבה זוגות שכן נוהגים כך. satin

nando

New member
ועכשיו לשלב הסימולציה....

יהיה לי קל להדגים אם יש לכם בן/ בת זוג כעת. משיכה מינית אני לוקח כמובן מאליו שיש לכם כלפיו. ועכשיו תעשו את הדבר הבא. שיכבו לכם במקום נעים ושקט שבו תוכלו להרגע ולהתרכז. למשל תשכבו במיטתכם כדברים לא מפריעם לכם לפרוש את גופכם למצב של הרפיה. ואחרי שתרפו את הגוף.... בואו תנדדו עם מחשבותיכם לאפםשרות שמחר בבוקר. ב 07:00אתם מקבלים מבן הזוג שלכם טלפון, שזהו ! לא עוד קשר, לא מתאים לו יותר, שבצהריים הוא יבוא לאסוף את הדברים שלו מאצלכם (דיסקים, קלטות ועוד כמה דברים ולהחזיר לכם את הדברים שלכם, שהיו אצלו). תנסו ממש לשחק עם המחשבה הזו, להכנס לראש של מה המחשבה עושה לכם. תגידו לי האמנם פיכס או שמא אמת גדולה... האם לא חרדתם לרגע. האם הלב לא איבד פעימה...

בן הקשת

New member
פיכס

חרדת נטישה בחיים לא היתה לי, לגבי המשיכה המינית - כבר התבטאתי כאן לא פעם
ורק עכשיו, בגיל אהההההמממממממ... נעזוב זה.... אני מבין שאף פעם לא אהבתי "על באמת" - לפני שפגשתי בנשמתי התאומה. ולא שעכשיו אני יודע להסביר מה זאת אהבה, אבל לפחות יכול להרגיש בקיומה הממשי. להצחיק??? זה באמת חשוב! אבל כשנורא חרא לי אני שם דיסק של הגששים וזה עובד נפלא, גם כשאני לא אוהב...
אז מה זאת באמת אהבה? ???Who gives a damn

michaly43

New member
אהבה? בשבילי ? כרגע משהו

דימיוני לחלוטין, אם במיקרה אפגוש בה, אדע גם לזהות אותה.... מקווה למצא אותה בקרוב........ מאמינה שצחוק, או חיוך על פני הוא חלק קטן מאהבה, מאמינה שאמצע את תאום הנפש שלי-וביחד גם נתעטף בה, באהבה...

למעלה