"האהבה הישנה זו שברחה לי..."

d.poter

New member
"האהבה הישנה זו שברחה לי..." ../images/Emo14.gif

יותר נכון האהבה החדשה זו שברחה לי.... רוצים יותר פירוט? "פגשתי" מישהו מדהים בצ´אט, ממש חמוד ומקסים, התחלנו לדבר ומה הוא מודיע לי פתאום? הוא עובר לאוסטרליה! אני לא מאמינה! פשוט
הבו אדם לא? מה הוא מודיע לי את זה עכשיו? סתם, אני אומרת שהוא
רק בגלל שאני
מאוד! רחמו עליי טוב? דפנה עם ה
...

עלייך צריך לרחם??????????

תראי אנשים עם בעיות אמיתיות בחיים, תראי ילדים רעבים בסקנדינביה, תראי ת´מלחמה בחוץ, תראי איזה שטויות אני מדברת, ואת קוראת לנו לרחם עליך????? אני לא רציתי, אבל את הכרחת אותי להשתמש ב
. בהזדמנות חגיגית זו, אני אדון אם עצמי מה יהיה סימן ההיכר שלי, זהו שלב קריטי ביותר בחיים שלי, שאלה של חיים ומוות אז תסתמו ותתנו לי להתרכז האם זאת תהיה תקווה -
או שזה יהיה ירוחם -
אני אחשוב ואתן לכם תשובה. וחברים, אני מודיעה רשמית שאני אמשיך עם ההודעות המטומטמות עד שמישהו יתעורר פה, או לחילופין, שלמה יציע לי נישואין. אחד מהשניים. ביי ביינתיים

אהבתיה

New member
רוני !!!!!

כבר אמרתי שאת מטומטמת לא? את פשוט קורעת אותי מצחוק בכל הודעה שלך !!! גם אני באתי היום וראיתי שממה!!! כולם נרדמו אולי???
חברים להתעורר!!!!
לפני שיסגרו לנו את הפורום המתוק שלנו!!! נ.ב-אני ממליצה על ירוחם...הוא יותר מצחיק ! למרות שגם תקווה חמודה לאללה....בילבלתי אותך אה?! (זו הייתה הכוונה!
)
מורן!

אולי בכלל אני אלך

על מנחם -
אני בדילמה היסטרית ואת מבלבלת אותי בשלבים הכי קריטיים של חיי! !!!!!!!!!!!!!HELP ME שממה, עצב, פחד, בלבול. אלה הן חלק מהתחושות שאני מרגישה עכשיו, ועם זאת רעש, שמחה, כוח וידיעת האמת. בשעות קשות אלו אני מתחברת עם אלוהים (פשוט שלמה לא בסביבה), מתקשרת עם עננים וצורחת בלחש לשמיים: אבטיחים!!!!!!!!!!!!!!!! צפרדעים!!!!!!!!!!!!!! מלונים!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך שונים ועם זאת, כל כך דומים. אני הגעתי לתובנה הפילוסופית העמוקה של החיים והיא: "אין לי שכל, אין לי גוף חטוב, אין לי נשמה, אבל אני יותר טובה מזבוב" ובנימה מעודדת זו, נחתום בשמי הרשמי מעכשיו (עד שאני אחליט אחרת..) מנחם

למעלה