האהבה חוזרת

KM-AIR

New member
האהבה חוזרת ../images/Emo23.gif

קיילי וג´יימס גודינג בדרך להתפייסות. אתמול ג´יימס נתפס כשנכנס למכונית שברולט שחורה. שתי דקות לאחר מכן קפצה קיילי למכונית והם נסעו למנצ´סטר. תגובתי: יופי! לפחות היא לא תהיה בדיכאון בהופעות שאנחנו נהיה בהן...

Yaniv-DC

New member
נו, אבל היא אמרה כבר בשבוע שעבר

בהופעה שלה שהיא מודה לג´יימס על זה שהוא איתה, ושהיא מאוד אוהבת אותו. עוד היא אמרה - בעיתנוים כותבים הרבה שטויות נוראיות, אל תאמינו לשום דבר, והפריחה נשיקה לג´יימס. האהבה ממשיכה, לא חוזרת

בחיאת אמו, מעניין את התחת שלי מה

היא והחבר שלה עושים. פעם ביחד, פעם נפרדים - והוא אפילו לא סלב, אז ממה יש להתרגש? שיעזבו אותנו בשקט.

אולי די עם העוינות ?

אותי זה דווקא כן מעניין מה הם עושים ביחד, זה שהוא לא סלב רק מגדיל את ההתרגשות. (צפניה ברגע תמוה)

אנחנו חייבים

להפסיק לקרוא לו דייויד שרבט, זה מזכיר לי גלידה, ואני לא מדבר על גלדית שמנת יוקרתית. איך קראו לו פעם ? דייויד צ´רבה לא ?

אולי נעזוב את הבחור?

הפורום לגמרי השתגע. איזה אובססיות!
WHAT´S NEXT? הוא יהפוך למנהל הפורום?

Yaniv-DC

New member
לאאא! הפורום לא השתגע!

גם דורית גבירצמן כתבה לי לא לדאוג, השיר הגיע אליהם בסופ"ש ויוכנס בקרוב לפלייליסט. עוד כתבה כי השיר אכן שיר פופ מצויין.

Yaniv-DC

New member
אבל כבר עניתי לך!

מנהלת מחלקת המוזיקה ברדיו ת"א, מגישה שם, ולשעבר עורכת ברשת ג´ בימים יפים יותר.

Yaniv-DC

New member
שים לב גם לזה:

גם ב-99 ענו לי. "השיר יושמע היום (אתמול, י.ד) בתוכנית b hot עם אסנת יאיר ובכלל יושמע הרבה בקרוב ברדיו bu99fm".

מה עכשיו?!

אני לא מבינה למה הם לא יכולים להיות קצת יותר רגישים כלפי אנשים שבאמת אכפת להם? אני כבר ישבתי בבית, מתייפחת, עם קופסת גלידת שוקולד וקופסת גלידת קרם עוגיות. ועכשיו הם חוזרים?! אני מקווה שזו לא בדיחה, אחרת, מה עם הקלוריות?!

../images/Emo173.gif הפתרון מאד פשוט - את הקלוריות

מעבירים למי שריגלה לקבל אותם במשפחת מינוג - דני.
ואם להיות רציניים לרגע - אני חושב שלקיילי מגיע יותר. אבל היא, טעמה בגברים היה מזעזע מאז ומתמיד.

למעלה