האהבה מתה לי כך פתאום - נעלמה.

האהבה מתה לי כך פתאום - נעלמה.

יש בי אהבה - בלב. אבל מה? זה לא הזמן המתאים לה לצאת ...ומה זה הזמן המתאים? מתיי זה זמן מתאים? איכסה עליי , אני מגעיל את עצמי ! ברחתי כמו שפן! ככה זה - פיק ברכיים וכל הרצון לאהוב נכנס לתוך בועה ונשאר שם משתוקק לצאת אבל אני לא אתן לו לצאת! למה? כי אני פוחד זה למה. למה אני פוחד? כי אני לא מאמין שמישהי יכולה לאהוב אותי ! לא מאמין, אין כזה דבר לאהוב אדם רדוד ושפל שרק פוגע באנשים הכי יקרים לו כל הזמן. למה אני חושב על עצמי ככה? כי ככה אני יודע שאני. רוצה כל כך לאהוב וסוגר את עצמי , למה אני עושה את זה? מה אני בכלל רוצה מעצמי? למה כל כך רע לי ??.??? איך זה שאני בכלל ממשיך עם החיים המסובכים שלי ואיך זה שבכל פעם שאני כבר צעד קדימה אז אני חוזר 3 אחורה? מי בכלל יכולה ומסוגלת לאהוב אדם כל כך לא יציב כמוני? איך אני יכול להאמין בכלל שמישהי תרצה אותי? לא מאמין!! לא מאמין כשאומרים לי : אני אוהבת אותך . לא מאמין! ברחתי כמו שפן , פגעתי בה פגעתי בי וברחתי! פשוט דפוק!!! חרא לי .

מה עוד? יש עוד הרבה, לשפוך?

יש אנשים כמוני שסובלים מחרדה חברתית אבל בעצם החרדה שלהם - שלי מתבססת על הפחדים שאני יוצר לעצמי. אני מודע לעצמי ויודע שרוב הפחדים האלה הם פחדים שאני עצמי בונה ומטפח ומאמין בהם. אבל איך אני יפסיק? איך לעזעזל מפסיקים עם זה? (!!!!) מה שקורה זה שאני מנסה, בחיי מנסה. נותן סיכוי נותן צ'אנס לעצמי ולא יודע איך זה כל הזמן ככה שאני בורח ככה, לא מבין את זה. ממה זה בא? כשאומרים לי " אני אוהבת אותך " - לא מאמין! למה? למה? למה אני כל כך חסר אמונה? למה , כבר אין לי כח יותר - נמאס לי ככה כבר . מה זה החוסר אמונה הזה? למה אני לא מאמין כשאומרים לי שאוהבים אותי???????? למההההההההההההההההה???

אין לי יותר כח

החיים שלי מתסכלים אותי אהבה אין לי - לא מאמין. חברים - יש לי בודדים. משפחה? - ממשיך לשמור על נתק לא מובן. ילדים? משאלה וחלום שנגוז לו מיום ליום. חיים? קשים מנשוא. עיתים אתה חשוב כמת עיתים יומך זורח, אבל הנה אתה כעת על צומת הדרכים. וכבר כמעט לא נשאר לי כח.

נכתב ברגע של להט, וזה טוב, כי-

ככה התפרקתי קצת , וזה עשה לי טוב ככה להוציא. עכשיו יש בי מקום לעוד קצת ...... תמיד יש תקווה - הרי בלעדייה איך הייתי פה? קצת נרגעתי עכשיו גם בגלל שהוצאתי פה וגם קצת העסקתי את עצמי בנקיונות. מצטער שאתם אלה שצריכים לקרוא את זה. תודה על ההקשבה.

בוזיקית

New member
אריה יקר

אני שמחה ששיתפת אותנו גם בהודעה האחרונה. שמחה שנרגעת. לא יודעת כיצד להקל עליך כי אני בעצמי בורה בנושא ולא מענין אותי אהבה. אני מאחלת לך שתהיה חזק ושיהיה לך יום נפלא למרות הקושי!

../images/Emo140.gif

שיתפת אותנו ואני שמחה שזה עזר לך. אני מצטרפת לבוזיקית שמודה על ההודעה שבה אתה כותב שאתה מרגיש טוב יותר.

אריה איש הלילה,

איש יקר אתה, אתה יודע? אתה לא מאמין כשאומרים לך שאוהבים אותך כי אתה לא אוהב את עצמך יקירי, וכל עוד לא תואהב את עצמך לא תוכל לקבל אהבה פשוטה או מורכבת כאחת. הרבה עבודה נדרשת מעצמינו קודם כל לקבל את עצמינו על השוני שבנו על היותינו אחרים ורגישים, מה לעשות אריה, אנחנו נחנו ברגישיות שלא כל אדם מן הישוב מסוגל להבין אותם ועל כך המורכבות שלנו ולכן כשאומרים לך שאוהבים אותך אתה מנסה להבין למה, מה היא מוצאת בי, למה היא בכלל אוהבת אותי, אני הרי דפוק וחרדתי ו.... והיא אוהבת אותך דוקא בגלל שאתה מה שאתה, דוקא בגלל הרגישות שלך, אולי אפילו חוסר האונים הזה שיש בו המון קסם ומעורר אצל המין הנשי רגשות אמפטיה ורצון לגונן, אבל מה אני סתם מהגגת לך ואולי אני בכלל לא כותבת לך אלא עונה לעצמי על אותה שאלה שאני שאלתי את עצמי כל כך הרבה פעמים למה אני לא מאמינה לו כשהוא אומר לי שהוא אוהב...

למה לא בעצם? הנה רשימה חלקית

לפני שנפגשנו ההודעות ולראות אותך במצלמת אינטרנט משכו אותי התחלת הכרות דרך הכתיבה העידה שאתה אדם מלא רגש ורגישות ואז אותה פגישה מקרית, קצרצרה, על חוף הים, לגמרי במקרה הגעתי לשם וראית אותי ההשתקפות של הים הכחול בעיניים שלך והחיוך הביישני כבר החלו להמיס אותי ובמבוכתי החלטתי ללכת, לחיצת היד שזיעזעה את שנינו, כבר אז היה טעון שם משהו חשמלי, אנרגיה מטורפת שביקשה להתחבר. ובהמשך פגישות של שיחות כאן ושם והרבה הומור שנשזר ביניהן ובין הנשיקות וגם דברים שאין להם שום קשר אליי, החוזק וההשרדות העידו שיש לך הרבה יותר יכולות ותעצומות נפש משאתה בכלל מכיר בעצמך הקשר המדהים שלך עם הכלב שלך, יותר מהיחס שלך אליו - היחס שלו אליך ומצחיק אבל עוד גל של אהבה היה בי כשישבת רכון על מייבש שיער שלקחת לתקן, ומול הדיוידי, זה מצחיק לא? אני מודה, גבר שיודע לתקן דברים מעורר בי הרבה יותר ממישהו שכותב שיר. היכולת שלך להקשיב לי ולאט לאט גם לספר, החיבוק שלך שתמיד היה מרגיע בי את החרדות, עד שהבאת לבסוף לשינוי גדול בי שהקפיץ לי את שמחת החיים והרצון לחיות, היכולת לראות עתיד שכבר מזמן לא דמיינתי - השינוי הזה לא התפוגג, נתת לי מתנה גדולה לאין שיעור כשישנתי אצלך זה היה זמן השינה היחיד שבו לא חלמתי סיוטים וישנתי בשלווה יש לך אפקט מרגיע שפשט מדהים יש בי אמונה שכמו שלקחתי אותי דפוקה ולא יציבה וחרדתית ובאהבתך שינית בי כ"כ הרבה, תבוא יום אחד מישהי שתצליח לעשות אותו דבר איתך, רק זכור שהשינוי חל בי (קיצוני מידי והבהיל אותך) רק כשנתתי, רק כשהבנתי כמה אני אוהבת אותך וכמה אתה אוהב אותי, זה התבשל כל הזמן מאז ל"ג בעומר אבל קרה בבת אחת רק לפני 3 שבועות כשהחלטתי שאני נותנת לזה לקרות, וכשאתה תחליט, שאתה נותן לזה לקרות, תגלה כמה מדהים אתה, כמה כשרונות ויכולות וכוחות יש בך, ואז תתחיל לפרוח, בשביל עצמך, ותחיה כמו שאתה ראוי, באושר ובאהבה.

תקרא ותשמור איפושהו בפנוכו

אוהבת אותך אהבת נפש, בין אם אתה מאמין או לא כל עוד אני חיה, תמיד אהיה בשבילך כחברה לכל הפחות לא יכולה לשכנע אותך שאני אוהבת וכבר די בטוחה שלא יכולה - כי המפתח להאמין נמצא רק אצלך ראיתי אותך כבן זוג לחיי, אבל משהו קרה שם בדרך בחרת ללכת, עשה טוב עם בחירתך, יש דברים רבים שאתה יכול לעשות למענך. ושמור לך איפושהו בתוכך, שאני אהבתי, אוהבת ותמיד אוהב אותך לא משנה אם תאמין או לא, לא משנה אם הקשר הזוגי נגמר תקווה יחידה לי שיום אחד תאמין, ותתן לפחות לידיעה שאתה נאהב לחמם את לבך. את זה, לא ציירה מישהי שלא אהבה אותך --->

../images/Emo12.gif

ואוו, מה שנרקם מתחת לאף שלנו ולא ידענו... לפחות אני לא ידעתי. נדמה לי ששפר גורלך אריה שזכית באהבה שכזו. גם אם לפרק זמן מוגבל.
בהצלחה בהמשך...

motek89

New member
אריה ...

אומנם אנחנו לא באותו גיל... אבל אני מרגישה קצת הזדהות... לפני כמה זמן הייתי בטוחה שאני לא אמצא אהבה, שאף אחד לא יאהב אותי באמת, פשוט לא האמנתי באהבה, לא חשבתי שיש מישהו שמסוגל לקבל אותי עם החרדות. הרגשתי רע ואמרתי לעצמי שאני מפגרת ולא נורמלית עם החרדות. תמיד אמרו לי דבר כזה "תאהב את עצמך, ואחרים יאהבו אותך". לא תמיד חשבתי שזה נכון, אולי זה כן נכון. אבל מההודעה שלך אפשר לראות שאתה אולי קצת מאוכזב או כועס על עצמך... אריה, אתה לא פגעת באף אחד ובטח שלא בכוונה אז אל תחשוב על עצמך דברים גרועים כל כך, שאתה לא ראוי לאהבה או משהו כזה. אתה ראוי ועוד איך! כל אחד ראוי ואתה על פי כמה וכמה! אתה אולי פגעת באחרים אבל בלי כוונה.. אני לא כל כך מכירה אותך אבל אני לא מאמינה שיש מישהו שהוא עד כדי כך כפי שאתה מתאר את עצמך. אתה לא כמו שאתה חושב! כרגע אני אישית מצאתי אהבה, והפעם, פעם ראשונה בחיים שלי, אני מרגישה בטוחה באהבה שלו כלפיי. אני לא יודעת למה ואיך. אולי כי הוא פשוט קיבל אותי איך שאני? אולי כי אחרי כמה פגישות הוא לא עזב אותי כמו האחרים אלא אהב אותי עוד יותר?! אני לא יודעת... אבל אני פשוט מרגישה שהאהבה אמיתית. ואני חייבת להאמין לפחות במשהו, אחרת אני יודעת שאני לא אמצא את עצמי. אני מנסה לחיות את הרגע, להאמין עכשיו ולא ללכת סחור סחור אחרי מחשבות ש"הוא משקר לי". כי אז אני רק אהיה עצובה כל היום ואני לא אוכל לעשות כלום, אפילו לא ללמוד. וזה חשוב לי. האהבה הזו נתנה לי ביטחון. ביטחון בזה שמישהו יראה אותי ולא ירתע, ולא ירחם עליי.. ביטחון באהבה של אחרים כלפיי. אפילו במעט!! קודם כל תאמין בעצמך! שוב אני אומרת - אתה לא כמו שאתה מתאר את עצמך.. אני יודעת שהחרדה גורמת לחשוב על עצמנו דברים נוראים, זה ממש נותן חוסר ביטחון, ואולי שנאה עצמית... בגלל מה שאנחנו.. בגלל התתנהגות שלנו... אבל זה לא נכון... זה פשוט נראה ככה מהצד שלנו כי ככה אנחנו מרגישים. אבל אחרים לא רואים את זה מהמבט שלהם. תזכור את זה. אני בטוחה שהכל יסתדר, ואני מקווה שעזרתי... כי אני מרגישה כל כך הזדהות בהרגשה... אפילו שיש בינינו הבדל גדול בגיל... בכל מקרה, בהצלחה ענקקיייתתתת ואל תדאג יהיה טוב! אם לא היום, אז מחר.

כתומישמיש ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הציור הזה מאד נוגע - מאד ! אני שם לב במיוחד לצבעים שבו , והקיר הזה באמצע... ציור עם הרבה מאד רגש ועם מסר מאד קורע לב. נורא נורא נורא התעמקתי בו ... מ ה מ ם עד כמה את כישרונית ועד כמה שאת מביעה בציור - ובכלל בציורים שלך . נוגע ללב ! מאד מזדהה עם הציור הזה ולמעשה הציור הזה הוא אחד הדברים המרגשים ביותר בתקופה הזו שנגעו בי ממש. תודה

אה נו...

מישמיש מימין, מכבס-תולה משמאל וחוסר האמון באמצע.... ההודעה שמה באמצע ארוכה אבל אני חושבת שכדאי לקרוא אותה, סתם כדי לדעת

אהבלה אני

נשמעת קרה ההודעה מעל אבל היא לא, ממש לא תודה על המילים וההזדהות אוהבת.

למעלה