האהבה של יהלי- הסיפור המלא

האהבה של יהלי- הסיפור המלא

טוב חברייס היום קצת זמזמתי לעצמי את כל שירי מוניקה למיניהם, וגיליתי משהו שאולי בטח חלק מכם שמו לב אליו, אבל אני רוצה קצת ללעשות איתו פילוסופיות: ליהלי כנראה הייתה אהבה חזקה מאוד שהוא שומר אותה עד היום ונאמן לה... "אני לא מתבייש באהבה שלי, אפילו שנהייתי סמרטוט- לכל אחד יש רגעים של שפל. אני הולך במעגל אחד גדול אבל אני לא מתביי שבאהבה שלי.אני לא מתבייש באהבה שלי אפילו שנהייתי מכור לסיכוי ששואף לאפס, כמו מהמר שמפסיד ועדיין חוזר, אני לא מתבייש באהבה שלי." "הרגע גדול מדי חייב לראות אותה עוד היום עוד היום" יהלי מספר על אהבה שלו שהוא מצפה ומחכה לה הרבה זמן ומבטיח שיחכה לה רק שתבוא.... "אולי זה יקח או עשר שנים אולי זה לא יקרה יותר כל החיים" "כבר עברו שלוש שנים הן מרגישות כמו שלושים שנה של בדידות איומה" אז בוא נקווה בשביל יהלי שאהבה תחזור אלי...

תיקון? ../images/Emo110.gif

יהלי אמר בראיון (זה אפילו נמצא במאמרים), שיש לו חברה.... האהבה שלו כנראה איתו.. אבל יכול להיות שהוא לקח השראה מאיזה חבר או משהו. או שפשוט הוא רושם לקהל שבורי לב..

לא בטוחה...

אני מאמינה שאולי הוא כותב על אהבה חלומי בכלל, אבל לא נראה לי שהוא מגיעה לכתיבה כאזת עמוקה מבלי שהוא בכלל חווה את זה...

אובלינה

New member
או ש.. ../images/Emo25.gif

הוא כתב את זה לפני שהוא הכיר אותה ובזמן שהלחינו ונגנו ושרו את השירים האלה הוא מצא חברה..
ואז זה אומר שהוא כן חווה את זה..

למעלה