האהבה
הראשונה שלי

האהבה ../images/Emo23.gifהראשונה שלי../images/Emo121.gif

הנסיך המיתולוגי שלי אהבת חיי שנשאתי בתוכי שנים זו אהבה שהתקיימה במדבר טעמתי נשיקה ראשונה בליל 31 בדצמבר האהבה נקטעה כי הוא עזב את המדבר הקסום הכנות לקראת נסיעה לחו"ל כי הייתי ביישנית כי היה זה בסיס צבאי ועוד אנשים היו בחדר פספוס של החיים שרצה לנשק לי בחצות מצא הוא מעיל דובון אני הייתי חבויה בפנים לאחר מכאן התקרב נשק הוא לי מחצית הליל נשיקות טעימות ורטובות אצבעותיו לשו את בשרי לטיפותיו ברוך על עורי העבירו צמרמורות בגבי אך לא תמה מעשה האהבה תמימה היתה נערה הוא לא רצה לפגוע בה אהב אותה וחשק בה לא ידע מה יהיה בהמשך הבטיח נפגש באזרחות אז גופך יטעם ויטעים אותי הרצון נותר רצון המימוש לא התקיים לעולם האהבה נשארה חלומית שנה חלפה לה בחו"ל שהוא מפנטז על הנערה שהוא רצה כל כך לאהוב מותיר אותה בודדה במדבר ואת גופה רוצה הוא לאהוב הוא שב עם ארוסה שהיתה לידו התאהב שם בבוסטון הקסומה באשה המנוסה ובמדינה היפה שב לארצנו לזמן קצוב וחזר לארצה שנים חלפו, אהובים נשקו לטפו הטעם של אותה הנשיקה נותר קסום בגלל שהיא נשארה תמימה וזכה הנפש הכמהה לנשיקת אהובה

*g99

New member
../images/Emo7.gif

ועם כל הצער,אני חושבת שצריך וחייבים להמשיך הלאה.. ללמוד לא לצפות..לזכור את הרגעים הטובים,המיוחדים..לעולם לא להפסיק לרצות לחוות את אותם הרגעים. והכי חשוב,תמיד לשמור על ה-

אם תשימי לב ../images/Emo23.gif

ביצירות האחרונות כמה מופיע האזכור שלו עובדת כרגע על לשחרר אותו מחיי מלבי למרות שבפועל יצא בשנם 77 האהבה נותרה כל פעם שחשבתי או ראיתי אותו קפץ הלב ופעם פעימות מהירות מאד כי התשכנו לשרת באותו חיל ויצא להפגש אבל כעת הזמן לסגור את הענין להכניס לארכיון עובדת על זה וזה יצוא בצורת סיפור ושיר

*g99

New member
מתוקה,

שנת 77? זה אומר שכשהייתי בת שנתיים
הזמן עבר,והגיע הזמן לשחרר..28 שנה זה המון,המון זמן בשביל לשקוע בזכרונות. החיים לא תמיד הוגנים ולא תמיד מובנים,אבל אל תנסי לחפש את ההגיון,פשוט חיי את חייך בידיעה שבכל "רע" יש וב,ואת הטוב הזה תחפשי..תשקיעי את מחשבותייך בלחפש את מה שיצא (הטוב) מכל הדבר הזה ולא את הכמה עצוב שהוא לא לצידך. נסיכונת,הגיע הזמן לרפא את עצמך ולתת ללב הפצוע להבריא,לחפש מישהו חדש שיתן לך את מה שאת צריכה..לכי לפנק את עצמך,מגיע לך את הפינוק המושלם עבורך.

למעלה