האהבה

The Warrior

New member
האהבה

הנה מכתב שקבלתי הבקר במייל, אז זה שווה פרסום. חחחחחחחח לפני שתתחילו אז מדובר פה באהבה לאלהים לא משהו אחר
מה הייתי עושה ללא אהבתך האהבה הכל כך גדולה האהבה שאני מרגישה ועכשיו אני יושבת מלאה באהבה כל ליבי כל נפשי מלאים בך ואתה כל כך קרוב ואני בזרועותייך וזהו המקום אליו אני שייכת פה בזרועותייך זה כל כך נכון זאת כל כך אני כשאני בזרועותייך וכל העולם כבר נעלם זה רק אני ואתה ואהבה כל כך גדולה זה רק אני ואתה והכל כבר נשכח השאר כבר לא מעניין כי אתה איתי עכשיו מרגישה כל כך בטוחה בזרועותייך מרגישה כל כך אני מרגישה שאתה פה איתי כמה אני אוהבת אותך אלי האהבה ממיסה את הכאב בזרועותייך אלי כולי שלך בתוך ליבך כל כך איתך. ועוד הוסיפה: ....אז דיברתי על זה עם אלוהים והוא אמר לי שכשאני אזדקק לכלים האלו הם יהיו שם ושבנתיים אני אסתפק בכלים שיש לי ושאני אאמין שיש לי אותם. הוא גם אמר לי שמתוך האהבה הזאת שאני מרגישה משם יוצאים כל הכלים ובעזרתה אני יכולה לעשות הכל. (לא ציטטתי כי אני לא זוכרת בדיוק מה שהוא אמר אבל זה מה שהבנתי). שבת שלום

גריני

New member
זה אכן יפהפה, אבל....

למה זה חייב להיות אהבה לאלוהים?... זה כמו שיר השירים - שיש כאלה שלא נוח להם עם התיאורים המפורטים שם, אז מספרים שזו אהבה של עם ישראל לאלוהיו.... ואם אנחנו מסכימים שהניצוץ האלוהי קיים בכל אחד ואחת מאיתנו - אז בעצם, אהבה לאלוהים ואהבה אנושית זה אותו הדבר, לא???

נכון כך אומר הבעל שם טוב...

שאיך אדם ידע אם הוא אוהב את הקב"ה, אם הוא אוהב את הזולת סימן שהוא אוהב את הקב"ה. כמו שאמרה גריני באמת שהקב"ה נמצא בכל אדם ואדם. ולכן שדואג קילל את דוד הלך ע"ה, הוא לא כעס עליו ושאמרו לו להרוג אותו הוא ענה עזבו אותו ה' אמר לו קלל.

למעלה