האהוב והשנוא

reedgreenwhait

New member
האהוב והשנוא

מה הדבר הכי האהוב עליכם בלנהל בלוג (לדוגמה, ליצור רשומות, לקבל תגובות)? והכי שנוא?

Tali1912

New member
Aני

לכתוב את הרשומה, לשחק בקוביות
<לעדכן> להשתמש באלבומי תמונות בתוך הבלוג. רשומות של שאלונים
שונאת שונאת שונאת שונאת את קובית הפרסומת ואת כל הדברים האינפנטילים שתפוז תקע לי בבלוג.

דם דם

New member
אהוב: כול פרסום חדש

של רשומה חדשה...זה מין הנאה וסיפוק כולשהו לרשום הכי שנוא: חלק מהמגיבים שלי...גאד הייתי מת שהם יעלמו, מרגיז אותי שנכנסים איתי לדיון על שטויות...ממש שטויות

שנוא: כשאני מאוד רוצה לכתוב פוסט

ואני לא מוצא על מה, אף על פי שבאותם רגעים אני ממש, אבל ממש רוצה לכתוב. הכי אהוב: בעיקרון כל מה שלא בשנוא
דבר אחד? אני חושב שכתיבת הפוסט, אשר מביאה בסופו של דבר לעניין שאחרים קוראים את מה שאני כותב, ואת זה אני אוהב.

ayala26

New member
אצלי זה הפוך!

לפעמים יש לי יותר מדי נושאים בו זמנית ואני לא רוצה לכתוב רשימה מפוזרת מדי אז אני צריכה לבחור אחד או שניים ואחרים לדחות (ואז בדרך כלל הם נעלמים מהתודעה כי על הנושאים שאני כותבת עליהם למימד הזמן יש חשיבות, אחר כך זה חסר טעם)

אני אוהבת לפרסם רשומות

כלומר, ממש את רגע הפרסום, כשרשומה טריה יוצאת. אני נהנית מתהליך הכתיבה וחיפוש התמונות, אחרת לא הייתי טורחת כל כך, אבל לפעמים יש לכך גם צדדים מייגעים. אבל כשהרשומה מוכנה, ועברתי עליה והכל, אז לפרסם אותה זה נורא כיף, ואז גם מתחילות להגיע תגובות אחרי זמן מה. הרגשה של "הנה, יצרתי משהו". הדבר השנוא עלי ביותר נובע מבאג טכני בעורך (ואני לא יודעת אם זה רק אצלי, אבל קשה לי להאמין בכך), שאם אני רוצה לתקן משהו אחרי שכבר פורסם, הוא לא שומר כמו שצריך, מה שהופך את כל התיקון למעייף ומציק. אם לא סופרים את העניין הזה, אני חושבת שאני פחות נהנית מעניין העריכה. העובדה שדברים כתובים על גבי מסך, עם פס גלילה, ושטווח הקשב של הקוראים בדרך כלל קצר, הם שיקולים שצריך להביא בחשבון, גם מבחינת התוכן וגם מהבחינה הגרפית, אז לפעמים יכול לקחת די הרבה זמן לארגן רשומה אחרי שהיא נכתבה.

קשתית9

New member
אוהבת הכל

בעיקר שאני אדון לעצמי. גאה בחלק מהרשומות מאוד. את רובן אני כותבת על הרגע בלי עריכה. חוץ מבתחקירים (בעצם עד עכשיו היו רק שניים) אותם אני כמובן עורכת בקפידה רבה. נהנית מהכל, והכי נהנית מתגובות ענייניות שמעידות על האינטליגנציה של המגיב.

פגעסוס

Well-known member
אמממ...

האהוב - הכתיבה השנוא - כשבא לי לכתוב אבל הכל יוצא לי מעפן.

אולי זה ישמע לכם מוזר

אבל מה שאני הכי שונא זה להציץ בסטטיסטיקה ולראות שבקרו אצלי באותו יום (או אתמול) רק 5 (או פחות) אנשים והכי אהוב (חוץ מכשזה מגיע ל30 ויותר) זה ההרגשה שזה פוסט שיצא בדיוק כמו שרצית

למעלה