האובדן שלי...

נ ו ע ם

New member
האובדן שלי...

האובדן שלי התחיל ללא ידיעתי! ההתחלה היתה סודית... היא לא רצתה לגלות לי. ההרגשה הפנימית היא זו שגילתה! ומאוחר יותר... זה גם בא ממנה! -------------------------------------- היא לא רצתה בה בהתחלה... היא רצתה לעשות הפלה! היא ידעה שמדובר כאן בפרי האהבה אבל סיבותיה היו עימה! ואני... אני כל כך רציתי אותה!!! ------------------------------------------ חלף לו הזמן ועמו בא גם נתק נורא! לא ידעתי מה היה לה... ומה היה בסופה?! האם היא עדיין צומחת וגדלה?! או שמא, חלילה היא ביצעה את רצונה והאהבה אבדה לה... -------------------------------------- רצה הגורל והנתק המוחלט התחדש לו. הדבר הראשון שתמיד רציתי לשאול היה היכן היא האהבה?! וכל הזמן פחדתי מהתשובה! מההתחלה... מההתחלה היא התייחסה אליי כאילו שאני לא חלק ממנה ואין לי שום זכות וחלק בה! "אינך זכאי לדעת!" "ואינך ראוי להיות שותף מלא בהחלטה!!" והחשש הזה אכל וכרסם ולא ידעתי אנא אני בא! וכאן, כאן התחילה ההתאבלות הראשונה! עד לאותה שיחה... ------------------------------------------------------ אזרתי אומץ ושאלתי: "היכן אהבתינו, אהובה?!" והגיעה לה התשובה הידועה "אתה לא שותף בזה ואין לך חלק בידיעה!" והנה אני מוצא את עצמי, מתאבל בפעם השניה! ------------------------------------------------- השיחה היתה נוקבת וקשה עד שבסופה היא אמרה בטון כל כך נורא: "הילדה איננה!" ובאפיסת כוחות הבנתי שזו לי הפעם השלישית! ------------------------------------------------ השעות חלפו ימים ושבועות אך המחוג לא זז! החיים משום מה נעצרו. היה זה לילה מוזר וישבתי לכתוב לה! ישבתי לכתוב לילדה המקסימה שלנו שאבדה... הרגשתי כאילו שסיימתי את השבעה וזהו זה חיים מההתחלה ואז זה בא! ההאהבה שלנו עדיין בתוכה!! כל הזמן הזה היא שוב שיקרה ושוב הרגשתי כאחד שאין לו חלק בה אבל כל כך אהבתי אותה... --------------------------------------------------- האושר היה אין סופי... כל כך ציפינו לבואה כל כך רצינו לחוש את אותה האהבה! אבל בסופו של דבר היא באמת לא באה! והפעם... הפעם התבשרתי על לכתה אבל רק מאמה! הפעם לא היה זה שקר... הפעם זו היתה האמת לאמיתה! והפעם... הפעם... הפעם הבנתי שלא אזכה יותר לראותה והתחיל לו האבל הקשה מכולם התחיל לו האבל הרביעי! ובמבט לאחור... היה זה האבל האמיתי! ------------------------------------------ אני כותב לכם כאן לאחר שנתבקשתי להצטרף. בהתחלה סירבתי... כי לא רציתי להיות עם הדמות ששיקרה! אבל החלטתי שיהי מה... ואולי זה המקום לומר לה שהגיע הזמן לסיים את האבל... ולהתחיל את הכל מההתחלה! אני כבר לא רוצה את אותה מסיכה... אני רוצה את החיים בחזרה! רוצה לזעוק לה מכאן דרככם ולומר לה שאני אוהב אותה ורוצה אותה! ולא את המתחזה... ------------------------------------------------ בהריון שלנו איבדתי ארבעה! אך מעולם לא העזתי לחלוק את זה איתה! תמיד היינו עסוקים באובדן שלה! ואילו האובדן שלי נדחק לקרן פינה... אז הנה אני מוריד מכבודי ןמגיע אל קרן חדשה ויושב בפינה! ותוהה... האם הפעם היא תבין?! האם היא בכל זאת הפעם תשמע?! נועם.

שושי @:-)

New member
נועם מבקשת רשות ממך

להכניס את השיר הנפלא הזה ל"פוריות יוצרת" בפורום פוריות של וואלה. מחכה לאישור תודה שושי

נ ו ע ם

New member
לך..

לך... שמעולם לא ראיתיך! לך שלעולם לא אוכל לתארך... לך שלא אזכה לראות את חיוכך לך שלא אדע מה מעציבך! לך שלא זכית לראות אור יום לך שאין באמתחתך אנחה או יגון. רק רציתי להודיעך שבשבילי הינך מה שהינך, אפילו שלא זכיתי לראותך! כי בשבילי יש בך משהו אלוהי לא גוף ולא דמות הגוף לא תיאור ולא תמונה אלא פשוט הוויה טהורה! ואותה ידיעה שהיית משהו משותף לי ולה רק מעצימה את הוויתך! ורק רציתי להודיעך שלמרות שכבר אינך... אני עדיין חושב ואוהב ממני אבא.

MoonTay

New member
.....

גרמת לי לצמרמורת. הצלחת להביע הרבה דברים שאני חשה. מוזר כמה אני לא מצליחה לחבר את הרגשות שלך, לרגשות של האבא של ´הילד שלי´. אני יודעת שהוא כאב וכואב, לא יודעת מה גודל הכאב.

נ ו ע ם

New member
גודל הכאב....

מתבטא בדברים הקטנים שלא שמים אליהם לב! שימי לב לדברים הכי קטנים שהוא עושה... לפעמים הוא אף יעשה מבלי משים! שימי לב לכך ואולי אפילו תגלי אותו מחדש! זה שווה... מצד אחד אולי מאבדים אבל מצד שני "נולדים" אנשים חדשים לא פחות אהובים. נועם.

מירבא

New member
הלוואי

הלוואי ויכולתי כמוך לבטא את התחושות בצורה כל כך ברורה אני לא בוכה מאז... חסימה מטורפת כזאת שהצלחת לפרוץ כמות הדמעות שדלפו אחריי כל מילה שכתבת עזרו לי תודה!!!

נ ו ע ם

New member
הלוואי...

ויהיה בי הכוח לעצור את הדמעות. אני עדיין בוכה מדי פעם... לא מנסה לעצור! ותודה גם לך. נועם.

לנועם...../images/Emo79.gif

נועם, ראשית מודה לך על הפתיחות והכנות... מאחל לך כי תמצא בפורום מקום בו תוכל לבטא בחופשיות את תחושותיך, ובכך להקל על הכאב. כפי שאתה רואה אנו כולנו קבוצת תמיכה מאד משפחתית ואוהבת. כאן כולנו - נטו, בלי מסיכות, ומי כמוך כגבר יודע עד כמה זה לעיתים קשה לבטא רגשות... כי כן, מצפים מאיתנו להמשיך מיד הלאה... לא להתאבל... לא להראות חולשה... מדוע?! הכנסתי את הודעתך המרגשת במסגרת המאמרים. ממני, תמיד איתנו

ליאת11

New member
הנה אני כאן...

ללא כל מסיכה... רוצה להיות אתך! מושיטה לך את ידי.. מביעה בפניך את אהבתי נכון ,איבדנו את פרי אהבתנו.. ו..כן שקענו באבלנו.. אך מעולם לא כבה נר ליבנו.. נר אהבתנו! מעבר לכל הקשיים מצאנו לנו את הגשרים מטעויות תמיד לומדים בין היתר.. גם נבנים.. הקטנה תשאר בליבנו לעד לא תתן לאחד מאיתנו ש..ימעד אוהבת אותך בכל ליבי אתה חלק מנשמתי שלי! שלך לעד

MoonTay

New member
נפלא לקרא אתכם.

האהבה הזאת, החיזוקים, התמיכה אחד בשני, אחת בשניה- פשוט נפלא.

למעלה