האובססיה הקטנה שלכם...

pain is MY love

New member
האובססיה הקטנה שלכם...

לכל אחד יש את הדבר הכי הכי קטן ושולי שאנשים בכלל לא מייחסים לו חשיבות אבל אתם רואים בו עולם ומלואו! אני אישית גיליתי היום (שלא במפתיע) שיש לי אובססיה למסקרות! (בתרגום חופשי לבנים- זה הצבע השחור הזה שבנות שמות על הריסים והריסים שלן נראים יפה בזכות זה...) יש לי בבית כבר אוסף של כל המסקרות מכל הסוגים וכל המינים, מכל החברות וכל הצבעים. יש לי אובססיה לריסים שלי! אבא שלי בירך אותי בריסים הארוכות שלו ואני דואגלת לשמר ולטפח אותן כל רגע ורגע. מסקרה אחת מספיקה לי לחודש-גג חודשיים מרוב שאני מורחת אותה בכזו נדיבות ונחישות... פשוט עושה לי טובה למרוח מסקרה
שלא לדבר על זה שלפסל את הריסים שלי לוקח לי כל בוקר בין 10 ל-15 דקות וחברות שלי מתייאשות ממני כשהן מחכות לי לפני יציאה... בקיצור, אני את שלי פרקתי. ומה הקטע שלכם?..

נקודה רגישה..

יש לי אובססיה למוזיקה (האזנה), לגלגל``צ, ולפרפקציוניזם - לא יכולה לעשות ``חצי עבודה``.

נועם m

New member
שוקולד!!!

חברו הטוב ביותר של האדם
(או לפחות של האדם הספציפי הזה
) אני לא זוכרת מצב שבו התנגדתי לשוקולד שהוצע לי, מעבר לכך: לא קיים אף סוג שוקולד שאני לא אוהבת (למרות שעל המילוי תפוז של עלית אני לא מתה..). ואצלי הכל הולך: משוקולד בצורתו המקורית, דרך עוגות, גלידה, שוקו ומה לא...
ומשום שזו אובססיה שאני חולקת עם כל המשפחה, יש לי גם מחבוא שוקולד בחדר למקרים שבהם אני צריכה את זה דחוף לוריד (כי כשיש שוקולד בבית הוא נגמר תוך גג עשר דקות)

Zoharrr

New member
חחח אני נגמלתי מזה :)

ברגע שהתחלתי לאכול בריא פשוט נגמלתי משוקולד. היחידי שאני מסוגלת לאכול עכשיו זה שוקולד מריר 70% קקאו אחרת אני פשוט יקיא מרוב מתיקות. וככה עם כל דבר מתוק,גמלתי את עצמי מסוכר. (אתם לא מבינים איך שזה עושה לי טוב)

eithancambridge

New member
בהחלט: )

למרות שאני לא מסכים עם הכל חחח שוקולד תפוז/ממרח השחר/שוקולד מריר/שוקולד פרה=איכסה! השאר טעימים:)

נועם m

New member
ואיך שכחתי??

טיק טק! סוכריות טיק טק האינפנטיליות! אני אשכרה מכורה! אני לא יוצאת מהבית בלי קופסה בכיס! פעם בדרך לבית בפר גיליתי שאין לי קופסא- הלכתי לקנות במקום ללכת לשעור!

Zoharrr

New member
מוזיקה.

ופרפקציוניזם. והאובססיה למושלמות בסוף תהרוג אותי, זאת התכונה הכי נוראית שיש לי, אני לא מצליחה להכיל את החוקים שלי וזה ממוטט אותי.

אמות של בנים ../images/Emo3.gif

נראה לי שאני אובססיבית לזה זה הדבר הראשון והמרכזי שאני מסתכלת עליו אצל בחורים P:

Paranoid Eyes

New member
מסקרה?!?!?

יו את כזאת נקבה!! בחיים שלי לא הלכתי והשקעתי כסף על איפור כלשהו.. אם כבר התאפרתי זה היה לאירועים מאוד מיוחדים.. בצורה שבקושי רואים גם ככה. בקשר לאובססיה.. *מוזיקה זה חלק בלתי נפרד ממני. כשאני ישנה, במחשב, רואה טלויזיה, באוטובוס.. מתעוררת, לומדת.. אין מצב שאין מוזיקה ברקע. *אני כוססת ציפורניים ואני לא מצליחה להשתחרר מזה.. אני אפילו לא יכולה לגדל..בגלל המקצוע שלי. *עוד דבר שאני מכורה אליו זה ריחות.. קטורת.. בשמים של גברים.. בעיקר כשהם מתיזים את זה עליהם.. רושאס ואנג'ל.. גררר
אהממ וכרגע? אובססיה לשניצל טבעול שאני אוכלת.

pain is MY love

New member
אם כבר בשמים

אז 212 לגברים ואיסימיאקי... ומה רע בקצת טיפוח הריסים?! מותר לי להיות נקבה...

אממממ

אני מכורה למסטיקים (אורביט בעיקר)
יש לי גם בעיה קשה לצאת מהבית לא מטופחת, יעני אני תמיד חייבת איזה שעה להתארגן טיפה להתאפר לסדר את השיער ולהשקיע בהכל, אפילו אם אני סתם יוצאת לחברה. ועוד... ועוד....

חחחח =]

את הורודה עם הפקק הירוק של מייבלין - היא אחלה!! יש לך הצעות לאחת באמת טובה שמאריכה גם?

למעלה