האודי 80 למבינים בילבד....

djgabi

New member
האודי 80 למבינים בילבד....

האודי 80 מישנת 89 עד 91 1800 אוטומט כדאי או לא? נא לנמק את התשובה. תודה.

drorzi

New member
אני חייב לדעת מי זה מבינים בלבד ?

היצרן ? מי שתכנן את האוטו ? לא משנה .... האוטו טוב, מחזיק מעמד יפה מאוד חיצונית ופנימית. הוצג בסוף שנת 88 ונכון לאז היה אחד מהיפים בשוק, גם היום העיצוב שלו נראה רענן יחסית לגיל, הגיר עמיד יחסית לגירים אוטומטים שאני מכיר, מנוע ה 1600 הוצג עוד ב83 וזולל דלק, אין לי מושג לגבי מנוע ה 1.8 אבל אני מניח שהוא לא צריך להיות פחות אמין אני מכיר מנועים וגירים שעשו מעל 200 אלף ועדין עובדים יפה דגם זה היה אמור להתחרות בסדרה 3 שלBMW ומעולם לא זכה לאותו יחס כמו ליצרן הבווארי לדעתי רכב מומלץ דרור

OPERATi0N_iVY

New member
לא אוהב את העיצוב של ה80 הנ``ל

אני פשוט חייב לכנות אותה מכוערת. התחת המורם והפנסים האחוריים פשוט מעצבנים אותי. לפני כמה שנים כמובן הופתעתי לגלות שזה רכב עוד מסוף שנות ה-80 - כאילו שינוי ``אדיר`` בעיצוב (כמו הפורד טאורוס של אותה תקופה בארה``ב). בכל אופן המכונית אמורה להיות חסכונית בקטע של הדלק ואמור להיות לו משנה שמונע חלודה ושומר את הרכב לזמן ארוך יותר... אבל עדיין בקטע של העיצוב הייתי מעדיף את הדור הקודם (עיצוב ``קופסתי`` כמו שאני אוהב) של ה80... יש גירסא מעניינת של האודי 80 הנ``ל שנקראת FAW CA7224E שמיוצרת בסין ברשיון על ידי(FAW (FIRST AUTOMOBILE WORKS - חברה שהוקמה ב-1953 וייצרה עד משהו כמו 1990 מכוניות ישנות של רוסיה הקומוניסטית. יש לציין שהAUDI 80 שלהם בעלת נתונים נחמדים: 2.6 ליטר ו-150 כ``ס, מהירות מקסימלית של 210 קמ``ש. מוכרים אותה בעיקר לחברי הממשלה וכדומה... מסכנים...

drorzi

New member
למה לא ?

אני מבין שיש אנשים שנמאס להם, אני מכבד אותם ומקבל אותם זה לא שהוא בחר דיהו רייסר מי שלא מחפש את שיא הביצועים יכול לחיות מצויין עם הגיר הזה. |DGN| דרור זי שהיתה לו AUDI80CL אלף.שש אוטומוט ומזגן מקורי

ranfin

New member
דורור צודק

בימינו אנו עם הפקקים שיש אין כמו אוטומט, נכון אין ביצועים אבל ב 20 קמ``ש מי רוצה ביצועים, צריך אוטומט ומזגן חזק.

66

New member
יש לי סלידה קלה

מאוטומט ולא בגלל שזה אוטומט אלא כי זאת אחת הסיבות לתרבות המוטורית הירודה בארץ. אנשים נכנסים לאוטו ולא אכפת להם מכלום. תן גז והאוטומט יעשה את הכל וזה גם היחס שלהם לנהגים האחרים בכביש שגם הם באוטומט וחוזר חלילה.

drorzi

New member
אני לא חושב שזה כלכך מדוייק

זה רק מרגיע אותם יותר, הם לא ככה על הכביש, זה תוצאה של הלחץ הכללי שיש במדינה הזו (ולא נכנס לזה כי יש פורום פוליטיקה לזה) ואני חושב הפוך, אתה יודע איך אנשים היו יוצאים מהרכב אם הם גם היו צריכים לערבב את הגיר בנוסף לכל הפקקים האלה ? לא רוצה לדמיין אפילו. דרור זי

למעלה