האווטלנדר שנת 2009 הצצה לתמונות

atv boy

New member
האווטלנדר שנת 2009 הצצה לתמונות

ראיתי באתר של טריפ טרקטורונים תמונה של האווטלנדר שנת 2009 הוא קיבל מעט שינויים אבל איזה שיקקקקקקקקקקקקקק חיים בחיית חיים לא ללקק את האצבעות ? קבלו את הקישור לתמונות http://www.trip4x4.co.il/forum/viewforum.php?f=2 http://www.trip4x4.co.il/forum/viewforum.php?f=2

kachlon haim

New member
ראיתי בחורה בבקיני על טרקטורון .

זה בטוח ללקק את האצבעות , מה חדש לא ראיתי ..

ATV GIRL

New member
עוד פעם אתם מתחילים?!

אם אתם רוצים לריב, להתווכח או איך שלא תקראו למה שאתם עושים, תעשו את זה במנטה כש ATV BOY יכבד אותנו בנוכחותו.. אבל תפסיקו בבקשה עם הריבים המטופשים שלכם בפורום (עד כמה שזה מצחיק בתור מישהי שמסתכלת מהצד..), בבקשה די! Peace & Love

SpiKo

New member
Jחחח אני רואה את ההדועות שלכם..

כמו ילדים קטנים פולריס יותר טובים מקאן אם . ולא בגלל שיש לי פולריס. פשוט קאן אם הDS 450 שלהם החדש הקל במשקל הזה.. המוט האחורי של הגלגלים בכלל לא מברזל. זה פלסטיק עם ציפוי ברזל שלטענת קאן אם זה מספיק חזק... זה נשבר אבל. הקיצור חרא חברה לא אהבתי אותם

atv boy

New member
ל SPIKO

פשש לא ידעתי שיש מקצוענים כמוך בפורם הזה ובטח לא מקצוענים יותר ממהנדסי CAN AM המוט האחורי נשבר ? ראית אחד כזה שנשבר ? אתמול הייתי ביום הדרכה במסלול של טריפ וראיתי קפיצות של האלופים אליקו אוחנה וטל בורכוב ועוד 15 קופצים וראה איזה פלא לאף אחד לא נשבר כלום אבל שטויות אתה בטח בעקבות הנסיון עתיר הידע שלך תישאר עם המחשבה שהם נשברים ושפולריס יותר טובים !! קבל קישור לאתר של טריפ יש שם קפיצות עם ה- DS450 תראה איך כולם שבורים http://www.trip4x4.co.il/forum/viewforum.php?f=2

ATV GIRL

New member
האמת שכמה שCAN AM יותר טובים..

ה DS 450 באמת קצת חלש ועדין מדי..

kachlon haim

New member
atv boy..

מה קרה ?? האמת שגם אני קראתי על הציר האחורי של DS 450 גם במבחן דרכים שערך פול גז וגם בהשקה שערכו בתל אביב התעקם ציר אחורי ב DS . בנוגע לאליקו אוחנה ( איש יקר ) המוט האחורי שלו ושל טל חביב ועוד מס ' עששרות בישראל עברו שיפור וחיזוק לטובת השימוש הלא שיגרתי שהם עושים בכלי ( המוט החלול מחוזק באיזה שהוא אופן ) למען ההגינות גם הכלים של פולריס שמשתתפים במרוצים עוברים שיפורים כלשהם , למעט KTM שבאמת מגיע מוכן למירוץ אפילו 4 בוכנות לקליפר ...

SpiKo

New member
../images/Emo4.gif

וואי שכחתי. אתה פיתחת את הDS 450. והמוט האחורי נשבר. תתפלא.. הDS 450 עולה 72 אלף. לא מוגזם !? על מה? על פלסטיקה חד פעמית ובלמים שפורקו מקטנוע של סוזוקי?
[ ככה זה אצל עופר אבניר]. טוב קיצר שכחתי.. אתה יודע הכי טוב
ופולריס לא נמכרים מהיום בארץ. כבר 20 שנה.. שזה הוכיח על האמינות שלהם ..

atv boy

New member
ל spiko ולחיים כחלון

שניכם מזה מבינים בטרקטורונים ואתם גם נותנים עצות נטולות " אינטרסים" לחלוטין!! אתה SpiKo נראה לי מישהוא שעובד אצל ד.ל..ב אחרת איך תסביר את זה שאתה שונא את עופר אבניר מה הקשר בין בלמים של קטנוע סוזוקי לבין טרקטורון חדש ? מה אולי אתה כזה עתיר נסיון בכל 16 שנותיך שבדקת שמרכיבים באבניר קפיצים ישנים לטרקטורונים חדשים ? אולי תעדכן את CAN AM שעושים דברים כאלה בארץ? או אולי גם הם שותפים לזה? צר לי שיש פה אנשים לא מקצוענים בכלל שעוד יותר מסכנים אלה שצריכים לקבל את העצות שלהם וללכת שולל אחרי חוסר המקצוענות שלהם!! ודרך אגב בדקתי DS 450 עולה 66000 ש"ח לפני הנחה והטבות אז תפסיק לבלבל תמוח לאנשים ולהטעות אותם !

kachlon haim

New member
boy ??

למה אתה כועס .. זכותו של כל אדם להביע את דעתו , גם לך במקרה הזה ! אף אחד לא עובד בדלב כמו שאתה לא עובד בעופר אבניר , חלק אוהבים מותג אחד וחלק אחר זה לא ממש משנה מותר להתווכח ולהציע עצות גם אם לדעתך הם לא נכונות . עופר אבניר יכולים להיות גאים בלקוחות כמוך שמאמינים וגאים במוצר , יחד עם זאת אל תשכח שעופר אבניר כמו דלב הם עסקים שחושבים במושגים של רווח והפסד (P & L ) ולא תמיד כל האנפורמציה שאתה ואני מקבלים היא נכונה . הפורום הוקם לאחד זכרה של חברה ותחביב וותיק יחד ומכאן שמה של החבורה , אנחנו רוכבים יחד בשמש ונהנים POLARIS לצידו של CAN AM גם לי וגם לאחרים כלים מצוינים שלא מתקלקלים ואם כן אז לא נורא אנחנו מחלצים אחד את השני וממשיכים קדימה .. העיקר שלנו זה לרכב ולרכב עוד קצת לרכב , בוא תצטרף ולא תפסיד ולא משנה על מה תרכב , וכמה סמ"ק ואיזה שנה..

atv boy

New member
כל כבוד לחיים כחלון

כל הכבוד לך אחי התחלת לדבר לעניין !!!!!!! לא צריך להתווכח בכלל אף אחד לא מתוגמל מהם ! אבל הרגיז אותי הזלזול בהם כאילו הם שמים חלקים מכלים ישנים נו באמת חברה כזאת עם שם כזה ומוניטין כזה תעשה דבר כזה ? אותו דבר אם היו אומרים שד.ל.ב היתה עושה לא הייתי מאמין ! חברה שמייבאת ים כלי רכב פגו וסיטרואן וגם אבניר שמייבאת קימקו קאן אם וים אופנועים לא תתעסק בשטויות ! אבל כמו שכבר ביקשתי בוא נרד מזה ונתעסק בטיולים כי הרי לשם זה קנינו את הטרקטורונים לא?

למעלה