האוזן השלישית...

האוזן השלישית...

אנו פותחים במשחק חדש
זה משחק ששונה מהמשחקים שהיו פה עד כה... הפעם אינכם צריכים לכתוב. אינכם צריכים לקרוא ואינכם צריכים להגיד לעצמכם "מאיפה השורה הזאת כ"כ מוכרת לי?!" במשחק הבא אני מצרפת לכם קבצי קול.. תורידו אותם למחשב, תשנו את הסיומת מ-Doc ל- wav תקשיבו לקטעים ופשוט תאמרו לי מיהו הזמר ומה שם השיר... בהצלחה !

ואחרון חביב- קבלו את מס´ 5

אלו קטעים לא קשים כל כך, כי בכל זאת אני רוצה שתצליחו לפתור.. Enjoy נ.ב אם יש כאן כאלו שרגילים לשמור קבצים כמו שהם בלי לשנות סיומות, הפעם זה לא יעבוד לכם. חייבים לשנות את הסיומת. (משנים סיומת ע"י קליק ימני, save target as ואז מוחקים את הסיומת Doc ובמקומה רושמים אחרי הנקודה Wav)

naps

New member
טוב. כולם מוכרים

אפילו מוכרים מאד אבל עוד לא זיהיתי את כולם. קודם כל 3!
radiohead- street spirit (fade out)​
וכמובן, אני לא יכול להזכיר את השיר הזה בלי להזכיר שזה השיר הכי יפה בעולם, ואני לא מוכן לשמוע ויכוחים! 2:
whitney-houston- I will always love you​
זה מה שאני בטוח. 5 אני יודע איזה שיר זה אבל יקח לי עוד טיפה זמן להזכר בעוד כמה מילים ואז להזכר בשם השיר והזמר... 1 אני מכיר את השיר אבל לא מזהה מספיק. ורק 4 לא עולה לי בכלל לראש מה זה....

../images/Emo2.gif אני בשוק, אני בהלם אני ה-מ-ו-מה

סתם, אני לא. אני פשוט עייפה:) אז ככה. קודם כל מה קרה?? היה קשה? הסתדרתם עם הקבצים? משהו נשמע לכם מוכר? אני די מתפלאת שרק naps ענה... אז ככה, תשובותייך: קודם כל מס´ 3 צדקת... Street Spirit של Radiohead (למה אני לא מתפלאת שידעת את זה?) מס´ 2
זאת לא וויטני יוסטון..
למרות שעכשיו שמעתי את שתי השניות האלו בעצמי ועליי לומר שזה באמת מזכיר מאוד את השיר שציינת!! זאת זמרת אחרת, זמרת מוכרת שהשיר הזה שלה פחות מוכר.. אולי תנסו לזהות את הזמרת קודם ואז כבר יהיה יותר קל להגיע לתשובה הזו... חלקכם פה בפורום בטוח מכירים אותה... אני זוכרת שדיברתם עליה. ושוב אני אומרת, את כל השירים סביר שאתם מכירים (מלבד 2 שצינתי מקודם). בינתיים אני לא מביאה לכם עוד רמזים. תתאמצו קצת
מחר לא תהיה לי כל כך גישה למחשב, אז אני מתנצלת מראש... יש לי בגרויות עדיין, אבל אחריהן אני כולי שלכם... Keep On Trying, Make Me Proud

נראה לי ש-2 זאת אלאניס מוריסט...

ושכחתי איך קוראים לשיר
רק ידעתי את שלוש אבל כבר ענו...

nickless m

New member
../images/Emo93.gif עשיתי את זה שוב

זה אני רשמתי.. (לא עדן המלאכית...). אמא, אם את קוראת את זה.. תחליפי ניק אחרי שאת כותבת בפורום!!! תודה :>

מס´ 2 זו באמת אלאניס! רמז...

זה שיר מהדיסק הראשון שלה. ואני מתפלאת שלא פתרתם חבר´ה... השירים לא קשים... נכון שנתתי מעט זמן לכל קטע, אולי מעט מדי. אם אני אחזור לפה בלילה אני אתן לכם רמזים, אבל אל תזלזלו בעצמכם אתם יכולים לפתור גם בלעדיהם. אני אתן רמז ל-1: מישהו שלעולם לא ישרוד... ולשיר 5:

נראה לי ש-1 זה Lighthouse Family

או איך שלא קוראים להם. הלהקה עם הכושי הזה
אם לא אז אולי שייניד אוקונור, או גם כן איך שלא קוראים לה

אושר מ

New member
ניסיתי אתמול בלילה...

אין לי מושג איך אני מורידה את הקבצים האלה
. כך שלקטע של לשמוע אותם לא הגעתי בכלל....

../images/Emo26.gif הסבר להורדת הקבצים

בואי אני אסביר לך שוב, אולי לא הייתי כל כך ברורה. תלחצי קליק ימני עם העכבר איפה שכתוב "מצורף קובץ Doc" ואז תראי שדי למעלה מופיעה לך אופציה - "save Targer As" תיפתח לך תיבת השמירה, ותראי ששם הקובץ שיהיה כתוב לך זה מספר כלשהו, עם סיומת Doc אז תמחקי את הסיומת doc ובמקומה תקלידי wav ואח"כ תלחצי על save כשיסיים להוריד לך (תוך שניה זה יורד) תלחצי על open folder ו...זהו.. תוכלי לשמוע את הקובץ אם עדיין לא הבנת אותי את יכולה לפנות אליי במסרים האישיים.. זה באמת פשוט ואם אני מצליחה להוריד כל אחד יכול:)

למעלה