האוזן לא נותנת לשמוע יותר טוב?

• פותח הנושא P0P
  • פורסם בתאריך

P0P

New member
האוזן לא נותנת לשמוע יותר טוב?

שאלה מוזרה ואני אסביר אותה. אני כרגע שומע בצורה מסויימת בעוצמה מסויימת, שמתי לב שכשאני.. אני לא יודע איך להסביר את זה ... מכווץ את פניי, עוצם עיניים בחוזקה אז לחלקיק שנייה אני שומע קצת יותר חזק, אני כל הזמן מנסה להאריך את זמן השמיעה היותר חזקה ללא הצלחה
. האם ייתכן שיש לי איזה משהו שמפריע לי לשמוע יותר טוב או שאולי מדובר במשהו שמוכר לכם ויש לכם אפילו שם לזה?

SummerSpirit

New member
אממ

נכון אומרים שכשמאבדים חוש אחד- שאר החושים מתחדדים? אז זה אותו דבר מה שקורה לך. אתה כאילו מבטל את חוש הראיה ואתה נורא מתאמץ לשמוע אז אתה יותר מרוכז בשמיעה ונדמה לך שאתה שומע יותר טוב מהרגיל.

SummerSpirit

New member
ואנה

עם כל הכבוד, כמו שאמרת, אין לך שום ידע על עולם לקויי השמיעה והעצות שלך או חוות הדעת שלך הינן סובייקטיביות בקשר ללקות שמיעה.

צלף

New member
השערות

אני ממליץ שאם תשובתי לא נוחה לך ללכת לרופא אף אוזן גרון ולברר איתו. 1) יש לך אולי הפרשה מוגברת של שעוה או ליכלוך כלשהו באוזניים, אולי ניקיון עם מקלון לאוזניים תפתור את הבעייה... 2) שמתי לב שיורדים מההרים (ירושלים) לשפלה, שומעים את הקולות עמומים, מספר תנועות מציצה של סוכריה כאילו פותרות את הבעיה, אולי זה אותה תופעה...

צלף

New member
נא לא להגיב להודעתיו ../images/Emo124.gif

הודעתיו נמחקו על ידי הנהלת הפורמים, וכניסתו נאסרה אחרי תלונות שהופנו אל הנהלת הפורמים בקשר להודעתיו. בכינוי הקודם "חובב קטינות" בלי רוחים.

אין מנהל לפורום הזה ../images/Emo6.gif

ולמבוגרים אסור לכתוב בפורום. הדבר מהווה הפרה של תקנון בפורומים כפי שכתוב בשורה למעלה. הנהלת תפוז לא תסתבך בהפרה של תקנון הפורומים שהיא קבעה, כי זה עלול להביא אותה לערכאות.

LordNor

New member
מסכים איתך, חבל שהזבלן הזה הורס לנו

ת'פורום הקטן והנחמד הזה. לזבלן ---> שים לב!! אין שום איזכור למילה "אסור" כפי שציינת, הפורום אכן מיועד לבני נוער כפי ששמו מעיד, אך מבוגרים מסתכנים בחסימתם (זה לא אומר שאסור להם לכתוב, בעצם מותר אבל כל זה נתון לשיקול דעת מנהל\ת הפורום...חבל שאתה מנסה להטעות את כולם, מצטער לבשר לך שטעית לגבי צלף) לצלף ---> מציע לך שתתעלם ממנו ותבליג כל פעם כפי שכולנו עושים! אל תרד לרמה שלו.

כתוב בשורה למעלה

פורום זה נועד למען בני נוער בלבד, כפי שעולה בבירור משמו. או שיורידו את השורה למעלה וכל המבוגרים יכתבו בפורום, או שישאירו את השורה ואף מבוגר לא יכתוב בפורום. אין באמצע, אין בערך, אין אחד כן ואחד לא

חרש עץ

New member
לך מפה, אתה לא שייך לפורום../images/Emo70.gif

ושלא תחזור לכאן עם כינוי גועלי כזה.

iminvalid

New member
ראיתם פעם מורעל כספית קופץ?

כמו עשרה שימפנזים ביחד הוא קופץ - במלוא הכוח

צלף

New member
היות והנהלת הפורום היא המנהלת בפועל

של הפורום הזה, הייתי מציע שתשלחו מסרים להנהלת הפורמים כל פעם שיש גולש תת רמה... בעצם הייתי משאיל לכם למחשבה אם בכלל רצוי להמשיך את הפעילות בפורום חשוף לכל מזדמן מתחת לרמה, עם הנהלה שלא משגיחה באופן שוטף, אולי כדאי לכם לעבור למקום אחר מוגן יותר... (כמו שהיה עם פורום הלקויי שמיעה בתפוז).

iminvalid

New member
התת רמה

היא של מי שכותב בפורום בניגוד לתקנון הפורומים
למה עכשיו הוא מנסה להוציא אותכם מהפורום שלכם? כי הפורום שהוא מנהל גווע? כי הוא משתוקק שתכתבו שם?

black_magic

New member
אוי זה עצוב..

באמת אין לך מה לעשות חוץ מלחטט בארכיונים של הפורום?

למעלה