באתר של ערוץ 2 מופיע הקובץ?האוטובוס הזה של אגד
התמונה הזו שנשלחה על ידיי ארזs בעבר. האוטובוס הזה הופיע היום בערוץ 2 בסרט (רק היום) עם זאב רווח כאשר הוא אוסף נוסעת בתחנה ונוסע.. לכל המעוניין שיוריד את הסרט במחשב ויצפה בסרט.. קטע קטן יחסית אבל הייתי חייב לומר לכם.
תן קישור.האוטובוס הזה של אגד
התמונה הזו שנשלחה על ידיי ארזs בעבר. האוטובוס הזה הופיע היום בערוץ 2 בסרט (רק היום) עם זאב רווח כאשר הוא אוסף נוסעת בתחנה ונוסע.. לכל המעוניין שיוריד את הסרט במחשב ויצפה בסרט.. קטע קטן יחסית אבל הייתי חייב לומר לכם.
אין לי קישור אבל..תן קישור.
ועוד משהו....אין לי קישור אבל..
תוכלו למצוא אותו בקאזה... אני ראיתי אותו בערוץ 2 אבל אני מאמין שיש אותו בקאזה...
לא לעלות יותרועוד משהו....
יש איזה סרט שזאב רווח שיחק נהג בדן.. רואים של הרבה נסיעות בגמבו וגם במאן הרגיל אני לא זוכר איך קוראים לסרט אבל אני ישאל מישהו שמכיר ואני יאמר לכם..
תודה mister kלא לעלות יותר
זהו שם הסרט שבו משחק זאב רווח נהג אוטובוס ב"דן". מעולם לא יצא לי לראות את הסרט ואני מעוניין למצוא אותו.
ביום הזכרון לשואה ולגבורה יצא ליאין לי קישור אבל..
תוכלו למצוא אותו בקאזה... אני ראיתי אותו בערוץ 2 אבל אני מאמין שיש אותו בקאזה...
במהלך הסרט רואים גם תחנות אוטובוסהאוטובוס הזה של אגד
דןבמהלך הסרט רואים גם תחנות אוטובוס
של אגד. אני אישית מאוד אוהב סרטים ישראליים, כשבשנה האחרונה התחלתי לשים לב גם לתחבורה ציבורית המופיעה בהם.
נכון!!!!האוטובוס הזה של אגד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.