האויב שבפנים

fan of Gary

New member
האויב שבפנים

אוקיי, הסיפור החביב שלי הולך ככה: חברה שלי המליצה לי על הסרט, וראיתי אותו בגלל שחשבתי שהוא סרט אקשן מד"ב חביב כזה, ואולי קצת מותח. לא היה לי מושג שהוא סרט אימה, והייתי די בשוק. עכשיו, רובכם (אם לא כולכם) יודעים שאפילו אם לא מפחדים פחד מוות נורא כיף לצרוח כי זה ממש כיף. עכשיו האבא המעצבן שלי לא הרשה לי לראות את כל הסרט כי הוא חושב שזה סרט דבילי ומפחיד וכל זה... אז מישהו יכול לספר לי על סוף הסרט? אני הפסקתי לראות מהקטע שהילדה האינטיליגנציה-מלאכותית הזאת עוזרת להם לצאת כי אחרת הם ינתקו אותה, והיא אומרת להם לצאת דרך הצינורות מה שזה לא יהיה וגם שם נמצאים זומבים או איך שלא קוראים למדענים המוזרים האלו (כן, כן הבנתי את הרעיון של הסרט אני רק מעוצבנת)... אז מישהו יכול לספר לי (ובקצת יותר משני משפטים בבקשה) מה קורה אחרי זה עד סוף הסרט? תודה!

xander55

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

הילדה הזאת, אם אני לא טועה, ניסתה להטעות אותם. מישל רודריגז ננשכה והפכה להיות אחת מהאנשים האלה, ומילה גובויץ' והחבר שלה גילו והתגלו כשני אנשים שרצו למצוא את הנוגדן, בסוף כולם מתים ורק מילה גובוביץ' נשארת, ואז בסוף רואים אותה יוצאת לעולם שהכל הרוס וחרוב.

xander55

New member
נצל"ש, evil dead ../images/Emo129.gif

זה טרילוגיה נכון? יש שלושה פרקים? שווה לראות את זה? ובקשר לסרט night of the living dead יש עוד שני פרקים נכון? הם טובים?

VAMPhantom

New member
בהחלט שווה לראות:

EVIL DEAD 1+2 פלוס השלישי ARMY OF DARKNESS ליל החיים-מתים, כעקרון הוא סרט בפני עצמו, שבעקבות הצלחתו החליטו "להשתעשע" עם הרעיון ועשו לו 2המשכונים נוספים. כל זה נכון לגרסה האחרונה עד-כה לסרט, לגרסה אחרת של העלילה, נעשו כל מיני המשכונים שונים ומשונים כגון: ילדי החיים-מתים ועיר החיים-מתים וכו' וכו' וכי...

austin1

New member
לפי דעתי army of darkness

זאת יותר קומדית אימה היו שם קטעים שנפלתי מרוב צחוק אבל הראשון והשני סרטי אימה לכל דבר מפחידים מאוד לגבי סדרת ליל החים המתים לצערי לא זכור לי שראיתי

למעלה