האויב תקף עם שחר...

אמיר.

New member
האויב תקף עם שחר... ../images/Emo13.gif

.... לילה.... ´אבא.. אבא.. קום...´ ????? 0625 !!!!!!!!!!!! אוי ואבוי.... מזנק מהמיטה... כל כך מאוחר ?? רץ למסדרון .. מאוחר מדי... ארבעת חיילי הקומנדו השתלטו עלחדרי הילדים וגלשו לחדר האורחים. הבלגן חוגג.... עוצר לנשום על קיר המסדרון... חייבים להכניס את התגבורת !!! מעיר את האישה... 0630 תוך רבע שעה יש לתפוס את האויב שיתלבש, יטול ידים, יאכל משהו, יצחצח שיניים ויעוף להסעה ב 0720 בין השאר גם אנחנו צריכים להתלבש, להתפלל, להכין אוכל (לאכול בבית ??? לא היום חביבי, תאכל ברכב - בין הפקקים והרמזורים). האויב נוקט בטקטיקת השהיה זה מעצבן !!!! הטונים עולים.... אין סיכוי.. הם ארבעה - אנחנו רק שנים.... האם נובס ??? בדקות האחרונות.... אנחנו מבצעים תנועת מלקחים ומנתקים את האויב זה מזה... כשהם שמים לב שהם לבד הם הופכים מקומנדו לכבשים....
ברגע האחרון הגדולים משולחים לדרכם שניה אחר כך אני יוצא לעבודה (ביס .. ביס... אוףףףףףףףף לא התגלחתי !!!) עוד עשר דקות והשנים האחרים נלקחים אחר כבוד לגנים... וגם רעיתי בדרך לעבודה.. עוד יום עבר עוד קרב הסתיים בנצחון... ................ אבל באוטו... לבדי... אני כבר מתגעגע אליהם ומחכה בקוצר רוח לבוקר המחר.... איך אמרה סקרלט ? "מחר יתחיל יום חדש"....

תתל"ג....

קראתי וצחקתי מאוד.... אצלינו ה-מ"פ קם מוקדם ונעלם ונשאר רק פיקוד העורף, במבצע מתוזמן היטב מסתער על החזית הצפונית, ובשעה שהדיוויזיה מתרחצת, מתלבשת, מתעצבנת ומסדרת ילקוטים בחזית הדרומית מתארגנים על סנדוויצים, קורנפלקס וארוחת צהריים בחזית המזרחית מלבישים מחליפים חיתול ומספרים סיפורי הסחה ובחזית המערבית עושים קוקו או צמות או.. כיד הדמיון הטובה עם יש מרווח זמן - גם אפשר לתלות כביסה מפזרים אותם... ויוצאים למערכה ב´ (בעבודה)

שתיים, ימין ושמאל ../images/Emo6.gif איזו שאלה?

בקשר לילדים - יש לה ארבעה, מתוכם בת אחת.

יש לי יש לי שתי ידיים מוחאות כפיים

זה רק עניין של תזמון לעשות בכל דקה כמה דברים ביחד ככה זה אימהות
עם התפקיד בא הכישרון וגם הסבלנות
וגם לומדים לוותר להם... לעצמי... והכי חשוב לחייך. לא???

ציפי ג

New member
סתם סקרנות

כמה בנים? צפי אם חמשת הבנים, השמחה גם היא כל הזמן.

סקרנות זה בריא.. ../images/Emo13.gif

יש לי שלושה בנים ובית כ"י (כמו שאמיר אומר) ובכינוי הכוונה לכל צאצאי, ללא הבדל מינם... אני גדלתי בבית של בנות (אנחנו 5 אחיות) ולכן אני מוצאת את עצמי מתפעלת מהדינמיקה שיש אצלי בבית מההתמודדויות עם מה שפחות מוכר לי כי בכל זאת יש הבדל בין בנים לבנות והשמחה? - משתדלת שתמיד תשרור פה! תמר.

ניסיתם פעם להלביש 2 ילדות ולהניק את

השלישית תוך כדי? וכל זה בלחץ הסטרי כי אמא צריכה תיכף לרוץ לאוניברסיטה או לעבודה. בקיצור, חוויה מיוחדת (לא דווקא מיוחדת חיובית..). מומלץ!!!

רותי ע

New member
../images/Emo13.gif ועל זה אני אומרת-אוי וייי...

ואני במצור עם ברדקיסט אחד. אז זה מה שצפוי לי בהמשך?

אמיר.

New member
הנה הגרסה התקינה....

פררר השכמה חרישית... 0525... גיחה זריזה לבית הכנסת... בדרך מוצאים את פרוסות הלחם מהמקפיא ומשכימים את כח העזר.. 0620.. חזרה בבית מציבים מארב ת וך כדי הכנת האוכל.. הופהההההה מחבל אחד נתפס משוטט המום שינה... ציק צק - לאמבטיה, הלבשה, נטילה, צחצוח... ישר לשולחן והנה השני.... אותו תהליך.. וכך הלאה... תופסים אותם מופתעים ולפני שישנה התנגדות... הם עוברים טירונות קצרה.. 0700 המסדר ערוך ומוכן המפקד !!!!

keren1

New member
אמיר אהבתי את חוש ההומר

השבוע בעלי יצא עם הילדים באוטו ודניאל הגדולה (בת 3.5) שואלת את אבא למה האנשים האלה מתפללים בבית הכנסת. ואבא מסביר יש כאלה,כמו אבא שמתפללים בבית ויש כאלה שבבית הכנסת. אז הגדולה עונה "אני יודעת הם מתפללים בבית הכנסת כי אין להם ילדים להכין בבוקר".

אמיר.

New member
לפעמים אין ברירה

אבל אצלנו יש מנינים מוקדמים המאפשרים להתפלל במנין (לפחות את הרוב) וגם לטפל בילדים. החסרון - זה על חשבון השינה... מזל שיש שבת !!!!!

Iris-1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif הומור נהדר ונפלא. הלוואי על

אהבתי את מה שכתבת ו...

אחרי הבוקר יש לי תחושה שמה שהמפקדת מצליחה מאוד קשה למפקד (ואני מתכוונת רק למפקד האישי שלי): אני חולה והבוקר לא הצלחתי להרים את הראש מהכרית אז בןזוגי היקר היה צריך להתמודד עם פלוגה שלמה (סה"כ 3 חיילים שאחד עדיין לא ממש מתנייע בכוחות עצמו). אחד כועס, השני מזדרז להתארגן ולצאת החוצה, למה? כבר כמה שעות - כל הלילה - לא נשם אויר צח ולא ישב על השופל בארגז החול שצמוד לבית. ואח"כ הוא נכנס הביתה, כולו רטוב ומלא חול, צריך להתרחץ ושוב להחליף בגדים. הגדול עדיין כועס. כועס על הבגדים (אמא יודעת יותר טוב איזה בגדים מתאימים ליום שלישי), כועס על משחת השיניים, על הנעלים, על המים. כועס על הכל. השלישי, זה שנשאר היכן שמניחים אותו, רק מחייך. רגע לפני שיוצאים עוד זוכה להנקה מאמא שבכוחות נסתרים מצליחה להחזיק את העולל. עוד בוקר הסתיים. הילדים באחריות צוותי המטפלות, המפקד בעבודה ואני נשארתי עם בית הפוך, מלא בחול ותסכול גדול שאם הייתי קמה איתם הכל היה נראה אחרת... אוףףף

איזה כיף...

את הפספוסה שלי אני רואה פעם ראשונה בשעה 16:00 אחה"צ, ומפסידה את כל הרכות והפינוקים של הבוקר.

למעלה