האוכל במהלך המסע..

האוכל במהלך המסע..

כדיברתי עם אנשים שהלכו אמרו לי זוועה לא נגעתי בכלום.... ולהפתעתי זה לא היה נורא עד כדי כך(ואני ילדה ששונאת לאכול מחוץ לבית...) אז\קיצר היה נחמד עם האוכל היו ימיםש לא היה משו אבל בסדר.. כל בוקר אכלתי לחם כפרי קשה( כמו אבן)עם חמאה היה נחמד ...ואז בוקר אחד כשהיינו בוארשה אני רואה על השולחן נוטלה(שוקולד למי שלא יודע חח) ואני מכורה לזה חח ממש התלהבתי שסוף סוף יהיה משו שאני באמת אוהבת ואז אחרי דקה בידיוק "כשהריר נפל לי מהפה" חח הרב של המשלחת לקח את זה ואמר שאי אפשר לאכול את זה .הם לא יכלו לראות קודם אווףףףף!! קטע ממש מבאס. אך היה אצלכם עם האוכל??

Galuush

New member
האוכל אצליני../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

נושא כאוב
חחחח סתם, המרקים שהגישו לנו היו דווקא סבבה לגמרי- אבל זהו!! פה זה נגמר!! כל השאר היה ממש על הפנים
הלחם באמת היה קשה כמו אבן

היית במסעדה בוארשה(כאילו מן חדר אוכל כזה) ?

מסעדה(טוב זה לא היה ממש נראה כמו מסעדה חח) הם הגישו לנו אוכל ממש טעים (לטעמי לפחות) כולם אכלו הם הכינו מרק ותוכו איטריות ואחרי זה הם הגישו פירה וזה היה בצורת כדור של גלידה חח

שירנות

New member
אצלי...

אצלי היה אוכל דיי בסדר אבל אני לא אכלתי... בבוקר היה אוכל נוראי היו לחמניות קשות-כמו אצלך,וכל מני גבינות ונקניקים מסריחים וגם אני מפונקת ולא אוכלת כל דבר אז לא אכלתי...צהריים אכלנו בחלק מהימים סנדוויצ'ים משולשים כאלה שהביאו לנו מהארץ זה היה מגעיל ושוב לא אכלתי ובחלק מהימים היה לנו זמן חופשי ואכלנו משו בחוץ בערב אכלנו במסעדות,לרוב היה עוף שניצל אורז וצ'יפס אבל בעיקרון הארוחות ערב היו בנויות בעיקר מעוף ותפוחי אדמה בכל הצורות האפשריות שזה היה דיי סבבה למי שלא מפונק כמוני. האמת שאני חזרתי מפולין כמה קילו פחות...אני פשוט לא אכלתי שם כלום...קמתי בבוקר הלכתי לשתות מיץ תפוזים וסיגריה ועל זה חייתי כל היום המקסימום היה לאכול עוגייה בדרך...וגם הארוחות ערב,את רובם לא אכלתי כי לא היה לי טעים כל כך אז הבאתי איתי 3 מנות חמות ואכלתי בלילה מנה חמה אם הייתי ממש רעבה.

האוכל במסע

גם אותי הלחיצו עם העניין של האוכל... ולפני המסע אמרו לי שאין מה לאכול ולהביא מנות חמות.. ביום הראשון באמת האוכל היה זוועה!!!.. ואמרתי לעצמי שאם זה ממשיך ככה.. אני לא יודעת מה אני יעשה.. אבל האוכל בהמשך לא היה רע.. לא צריך יותר, בבוקר לחמניה עם קצת ירקות.. בצהריים או שאכלנו במסעדה או שהביאו לנו כריכים שגם לא היה בהם שום דבר רע.. כמה פעמים אכלנו במסעדות.. והיה לנו כמה פעמים אפשרות לטייל ולאכול.. אז אכלנו פיצה, או משהו קליל.. הבאנו איתנו מנות חמות אבל לא אכלנו כל כך הרבה- אני וחברות שהיו איתי .. אבל ממש לא היה נורא.. מה גם שחשבתי כל הזמן שזה יותר ממה שאלה שהיו באותו מקום לפני 60 שנה קיבלו..

נכון מאוד,כשאני חושבת גם על היהודים בשואה...

האוכל שאכלתי שם היה ממש ארוחת גורמה.. ביום שהלכו למידאנק לפני שנכנסים למחנה יש מן סוכה כזאת (סככה..) ושמה בידוק מצאו את הזמן לארוחת צהריים ,ממש לא במקום לפי דעתי האוכל נתקעה לי בגרון...

Efrat K

New member
היה אוכל זוועתי

שלא לדבר על שבת שלא מצאו לנו אוכל נורמלי ואפילו את החלות לא נתנו לאכול כי היה חשש שאפו אותן בשבת. האוכל בבוקר היה-ביצים,טונה,ירקות,תפוחים,קורנפלקס,חלב. בערב-מרק מוכן של קנור,מגשית של אוכל שהביאו מהארץ(מגעיל ביותר). אז ברור שהכל מתגמד מבחינת האווירה של השואה,אבל זה עדיין היה מגעיל ותאמינו לי שאני הכי פחות ביקורתית בשכבה שלי כשזה נוגע לאוכל.

yarden d

New member
כמו כולם- גם אצלי האוכל היה זוועה!

אני חושבת שלרוב המשלחות האוכל ככה. אבל האוכל זה פרט שולי... אפשר להסתדר גם אם אין אוכל, זה באמת שטויות. יש כאלה שאמרו שזה "מעצים את החוויה", מה אתם אומרים?

ממ אצלי זה לא כולכך העצים את החוויה כי גם

היו ימים שבכלל לא היה לי חשק לאכול מרוב שהתעסקתי והתבוננתי בדברים שם ...

Pukipsey007

New member
ככה ../images/Emo4.gif

אכיל, לא הרבה מעבר לזה. הרבה תפו"א ואוכל מוזר מהארץ

דווקא לא היה כ"כ נורא...

ואני עוד יחסית מפונקת באוכל. הבאתי ליתר ביטחון המון אוכל מהארץ (מנות חמות, חטיפים, אנרג'י, כל מיני סוגים של קורנפלקס...) ואת הרוב החזרתי לארץ- פשוט האוכל שם היה סביר לגמרי. בבוקר היו שני סוגים של לחם, נוטלה, ריבות, קצת גבינות, קצת ירקות, קורנפלקס וכאלה. בבוקר גם הכנו לנו סנדביצ'ים לצהריים. אני לא הכנתי כמעט אף פעם ובכל זאת הסתדרתי, איכשהו הייתי פחות רעבה שם. ובערב היה מרק (לא משהו בכלל!), צ'יפס/פסטה/אורז, וקציצות/שניצלים/עוף. מדי פע אפילו קיבלנו עוגה לקינוח
בקיצור, בתור מישהי שדי חששה מכל עניין האוכל במשלחת, ממש הופתעתי לטובה.

למעלה