האולימפיאדה והספורט הישראלי

מצב
הנושא נעול.

אלוני.

New member
רגע רגע .

בא נניח לרגע לבחורי הישיבות, ולא מתוך זה שאני מסכים לעניין אלא מתוך זה שאין זה עניין . מתקבל הרושם שתקציב בחורי הישיבות היה פותר את כל תחלואי המדינה , תקציב ארבעת אגודות הכדורגל הגדולות במדינה יותר גבוה מתקציב בחורי הישיבות . ואני לא בא להשוות , זו דוגמא שאינה מן העניין כפי דוגמתך . בזמנו הדמגוגיה של מפלגת העבודה הייתה שכאשר הם ישובו לשלטון הם יפנו את הכסף המופנה להתנחלויות ( שהוקמו בברכתו של רבין ז``ל ) לטובת החינוך והשד יודע מה. לליכוד לעומתו הייתה טענה דמגוגית אחרת שהם יפנו את כספי הקיבוצים לטובת עיירות הפיתוח. עכשיו אנחנו במצב שבו שניהם כבר היו בשלטון , אז ככה: מצב עיירות הפיתוח בכי רע, מצב הקיבוצים בזבל , ההתנחלויות בשפל , החינוך ? עכשיו לנושא הספורט , לא יודע את הנתונים הכספיים המושקעים בענף ,אבל אין ספק שאנחנו לא נראים טוב בעניין הזה . אין אף אצטדיון אתלטיקה קלה מכובד ( גם לא ההדר ביוסף ) והענף מנוהל על ידי עסקנים ועל ידי שר שלא מרגיש מחוייבות לעניין. בכל מקרה נאחל הצלחה לספורטאים , למרות שאני חייב לציין שאין הדבר קרוב לליבי , הם את שלהם עושים למרות המערכת ולא בזכות.

ירמיהו

New member
יש בארצנו סדרי עדיפויות שלא נבין

לא נבין אף פעם את סדרי העדיפויות אצלנו. אין ספק שספורט הגון לא נמצא בסדרי העדיפויות (למעט כדורגל וכדורסל). אם ש``ס או המפלגות הסחטניות האחרות בקואליציה המקולקלת היו רוצים שהמדינה תממן אלופים לאולימפיאדות, אז בטח היה מימון. עד אז לא נותר לנו אלא לאכול הרבה ממליגה.............

מה דעתך על התערבות קטנה?

על כל מדליה שהמשלחת הישראלית לוקחת אתה לא כותב בפורום יומיים. אם המשלחת לא לוקחת אף מדליה אני לא כותב בפורום שבוע. כל זה החל מהשני לאוקטובר,יום לאחר סיום המשחקים. מה דעתך?

מצב
הנושא נעול.
למעלה