האולימפיאדה נגמרת מחר

dory30

Well-known member
איזה אירועי ספורט תראו כשנחזור לשגרה?

דיברגנט חדש

Well-known member

האולימפיאדה נגמרת מחר​

סיכום המשחק בול פגיעה לגבי תחזית תחזית "ספורטס אילוסטרייטד": ישראל תזכה ב-6 מדליות בפריז כפי שתיארתי בתגובה #2 בשרשור מספר המדליות שישראל תחזור איתן מפריז שלך.
  1. פגיעה: זהב - ארטיום דולגפיאט (התעמלות, תרגיל קרקע) הביא |מדליה| כסף כמתואר בתגובה #26 שלי אך כפי שנכתב בתגובה #28, היה טעות בשיפוט והגיע לו זהב לכן אולי צריך להחליק להם ולתת להם בול.
  2. פגיעה: זהב - ענבר לניר (ג'ודו, עד 78 ק"ג) הביאה|מדליה| כסף כמתואר בתגובה #16 שלי.
  3. כלום: ארד - דריה אטמנוב (התעמלות אמנותית, קרב רב) לא הביאה|מדליה|.
  4. פגיעה: ארד - נבחרת ישראל בהתעמלות אמנותית (תחרות קבוצתית) הביאה|מדליה| כסף כמתואר בתגובה #34 שלי.
  5. כלום: ארד - נבחרת ישראל בג'ודו (מיקס) לא הביאה|מדליה|.
  6. פגיעה: ארד - שרון קנטור (גלישת רוח) הביאה|מדליה| כסף כמתואר בתגובה #23 שלי.
  7. כלום: כלום - פיטר פלצ'יק (ג'ודו, עד 100 ק"ג) הביא|מדליה| ארד כמתואר בתגובה #15 שלי.
  8. כלום: כלום - רז הרשקו (מעל 78 ק"ג) הביאה|מדליה| כסף כמתואר בתגובה #19 שלי.
  9. כלום: כלום - תום ראובני (גלישת רוח) הביא|מדליה| זהב כמתואר בתגובה #24 שלי.
  10. בול: זהב - עמית אלור (היאבקות, עד 68 ק"ג) הביאה|מדליה| זהב כמתואר בתגובה #29 שלי.
סיכום
סה"כ 7 מדליות ולא 6 מדליות כפי שהימרו ויש גם מדלית זהב נוספת של ישראלית יורדת בתקווה שתעלה בחזרה |הלוואי|
יש רק ארד אחד ולא ארבע כפי שהימרו וגם הארד שיש הוא בכלל לא נכלל בהימורים שלהם.
יש 5 מדליות כסף כאשר לא הימרו אפילו על אחת :)
יש רק זהב אחד ולא שניים כפי שהימרו וגם הזהב שיש הוא בכלל לא נכלל בהימורים שלהם.
איזה אירועי ספורט תראו כשנחזור לשגרה?
מכבי ת"א ביורוליג וכל אירוע כדורגל/סל של קבוצה או נבחרת שתתמודד מול קבוצה בחו"ל.

dory30

Well-known member
מכבי ת"א ביורוליג וכל אירוע כדורגל/סל של קבוצה או נבחרת שתתמודד מול קבוצה בחו"ל.
היום יש את הסופרקאפ האירופי בין ריאל מדריד ואטלאנטה. אם לא אירדם (היה לי יום עבודה אינטנסיבי ושיעור יוגה) אראה לפחות חלק. בכל זאת, משחק ראשון של אבמפה בבלנקוס.

dory30

Well-known member
אענה בעצמי. אעודד את מכבי ת"א ביורוליג ואת ריאל מדריד בליגת האלופות. אולי גם את מכבי ת"א בליגת העל?

dory30

Well-known member
קבוצות נוספות שאני אוהד (אבל פחות מתעניין מבעבר)- יובנטוס באיטליה, ארסנל באנגליה ואייאקס בהולנד. החברה שלי לשעבר אהדה את ארסנל.

פולגאר

Well-known member

פולגאר

Well-known member

פולגאר

Well-known member
|נצלש|

דיברגנט חדש

Well-known member
|נצלש|

מדליה שנייה לישראל במשחקים הפראלימפיים: זהב לשחיין עמי דדאון

השחיין עמי דדאון סיים במקום הראשון במשחה ל-100 מטר חופשי בדרגת נכות S4, והעניק מדליה שנייה למשלחת הישראלית במשחקים הפראלימפיים בפריז. הישראלי בן ה-23 השלים זכייה במדליה פראלימפית רביעית. לפני שלוש שנים הוא קטף בטוקיו שתי מדליות זהב ואחת מכסף. בשעות הבוקר - במקצה המוקדמות - כבר הראה את יכולותיו עם שיא משחקים חדש (1:19.33 דק'). הישגו מצטרף לזה של לוחם הטאקוונדו הפראלימפי אסף יסעור, שעמד אתמול על ראש הפודיום.

פולגאר

Well-known member

מדליה שנייה לישראל במשחקים הפראלימפיים: זהב לשחיין עמי דדאון

השחיין עמי דדאון סיים במקום הראשון במשחה ל-100 מטר חופשי בדרגת נכות S4, והעניק מדליה שנייה למשלחת הישראלית במשחקים הפראלימפיים בפריז. הישראלי בן ה-23 השלים זכייה במדליה פראלימפית רביעית. לפני שלוש שנים הוא קטף בטוקיו שתי מדליות זהב ואחת מכסף. בשעות הבוקר - במקצה המוקדמות - כבר הראה את יכולותיו עם שיא משחקים חדש (1:19.33 דק'). הישגו מצטרף לזה של לוחם הטאקוונדו הפראלימפי אסף יסעור, שעמד אתמול על ראש הפודיום.
מדליה שביעית לישראל, שלישית לעמי דדאון כאשר זהו זהב שני לעמי דדאון |מדליה|

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
מדליה שביעית לישראל, שלישית לעמי דדאון כאשר זהו זהב שני לעמי דדאון |מדליה|

מדליה רביעית לעמי דדאון בפריז: השחיין הפראלימפי זכה בארד​

השחיין עמי דדאון זכה במדליית ארד לאחר שסיים במקום השלישי בגמר המשחה ל-50 מטר חופשי בדרגת נכות SM4, עם התוצאה 37.11 שניות. גם השחיין הישראלי אריאל מליאר השתתף גם הוא במקצה, וסיים שביעי עם התוצאה 40.53 שניות. המדליה של דדאון היא העשירית לישראל במשחקים הפראלימפיים, והרביעית שהוא זוכה בה לאחר שזכה בזהב ב-100 מטר חופשי, בכסף ב-150 מטר מעורב אישי ובזהב נוסף ב-200 מטר חופשי.

פולגאר

Well-known member
|נצלש|

פולגאר

Well-known member
מדליה שישית לישראל, שנייה לעמי דדאון, הפעם כסף |מדליה|

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
|נצלש|

|כלהכבוד| כל אולימפיאדה עולה במדליה, החל מריו שקיבלה ארד, טוקיו כסף ועכשיו זהב |מדליה|

פולגאר

Well-known member
|נצלש|

מדליה חמישית

פולגאר

Well-known member
|נצלש|

מדליה שמינית לישראל:

פולגאר

Well-known member
|נצלש|

מדליה תשיעית לישראל בטעם חמוץ בשל ההפסד בגמר לטורקים :-(