האולם מלא פה היום...נעשה קריוקי

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
האולם מלא פה היום...נעשה קריוקי../images/Emo79.gif

יושב על הגדר אריק אינשטיין יושב על הגדר רגל פה, רגל שם יושב על הגדר בסדר עם כולם. דופק חיוכים לכל הכיוונים ותמיד, תמיד נמצא בעניינים. יושב על הגדר רגל פה, רגל שם יושב על הגדר משקיף על העולם דופק חיוכים לכל הכיוונים ותמיד, תמיד נמצא בעניינים. יושב על הגדר רגל פה, רגל שם יושב על הגדר לוקח את הזמן דופק חיוכים לכל הכיוונים ותמיד, תמיד נמצא בעניינים. יושב חושב על הגדר מביט לפה, מציץ לשם קורא עיתון שומע חדשות בזמן שוטף את עצמו במסך עשן.

wan

New member
קריוקי? אני מביאה שתיה ופיצוחים

יש גם בייגל מדהים מהיום אם תרצו עם טחינה או גבינה יש הכל גם מטבוחה חריפה חריפה אש. מאקי תיכף תבוא גם.... קצת עסוקה היום הגברת... אך הבטיחה לבוא.. ילהה מי מתחיל לשיר ראשון

עשית לי חשק לפרעצלך (של סמדר מוואלה

אין עליהם מדהימים..... ועד שאסיים לשקוד על בניית מתקן/תבנית ליצירת בייגלך משוכללים אני עושה אותם כמו מקלות - גם ככה בבטן...you know..חחחח

r66

New member
גמני מכינה אותם ארוכים באורך של

באגט דקים ומלאים פרג ושומשום. השבת הכנתי מהמתכון של הלורד עם אבקת חלב. היו אצלי אורחים.... לא הפסקנו לאכול עם כל מיני גבינות בית טעימות... וואו כמה אכלנו השבת

wan

New member
../images/Emo47.gifיצאו יופי של בייגל ולחמניות../images/Emo127.gif

היום אז יש מה להגיש למחר פה לארוחת הבוקר... מי מביא קוטג'? אסתפק גם בגבינה לבנה 9%

r66

New member
הבת שלי שיגעה אותי עם מדגסקאר....

לא מפסיק להתנגן לי: "כולם להוזיז ת'טוסיק.."
כולם להוזיז ת'טוסיק.."
פזמון חוזר - "כולם להוזיז ת...ה...טוסיק.."

wan

New member
ואני חשבתי שהיא שגעה אותך כי רוצה

לנסוע למדגסקאר.. אם כן בקשי מקלות וניל.. ויש לי גם כתובת בשבילה להיות.. אז ספרי מה זה השיר? זה הלהיט החדש בארץ?

wan

New member
הצורה לא חשובה העיקר טעים וזה

מה שחשוב.. מקלות גם טוב. אבל פראצל לא צריכים תבנית תכיני סרגל או ציור על משטח שעליו את עובדת... ככה עושים הסינים... לא הערבים הערבים עושים אחרת...

אני מכירה את הקיפול אלא ש..

אם מתקלקלים לי אחדים - הם הראשונים שאני בולעת.. את בטח מכירה את זה, זה כמו "ליישר עוגה"..חחחחחחח אז אני עושה אותם מקלות יפים ומבריקים שחבל לי לגעת. הבעיה עם זה שבכל מצב חייבים לזלול אותם מייד אחרי אפייה שהקרום הקשה מתפצח בפה...אוחחחח

wan

New member
נכון הכי טעים מיד אחרי האפיה

אבל חימום קל בטוסטר אובן אחרי הקפאה יוצא חדש ופריך תשאלי את זה שאתי ..מכור להם....טוב לא רק להם
גם למטבוחה

יש לי בעייה עם השיר הזה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רגל פה, רגל שם..........מה זה הפיסוק הזה? דופק....................נו באמת.. נמצא בעניינים...........אמא'שלי לא תאהב את הביטוי הזה שוטף את עצמו............סחטיין אם הוא יכול
מה יש? אם הוא יכול לכתוב ככה אז גם אני .. בסה"כ דליתי "אנקדוטות"...

r66

New member
../images/Emo6.gif מה את מתנצלת?! וואלה צודקת!!!

קריוקיייי שמתי נר על החלון ../images/Emo6.gif

ובאתי........ הנה השיר שלי : נר על החלון ביצוע: הראל מויאל מילים: פבלו רוזנברג לחן: ניק מילר מה אלחש לך שתביטי זה אני עומד כאן על הסף איך אגע בך שתרגישי את גופי יום אחד נוסף. את הרוח המלטפת לך אני שלחתי מן הים היא תלחש לך ותיתן לך עוד סימן שאני קיים. רק שימי נר על החלון ונרקוד לאט את מחול הנשמות שימי נר על החלון והלב ישוב לפעום. הדמעות כבר זולגות בחלב איך נמצא מקום להתחבא כשגווע הנר בחדר גם אני לאט לאט כבה. רק שימי נר על החלון... זה כמו ליצור כדור של שלג בעומק כף היד רק נשארות טיפות של שקט עקבות הצעד וסוף של דרך. רק שימי נר על החלון... © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

wan

New member
אולי יש לך את רכבת לילה מקהיר?

מתה על השיר...

r66

New member
גילה גילה צ'יקה קארנה../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

רכבת לילה משינה לחן: שלומי ברכה אני כל כך עצוב לי ושמש על העיר ודיזנגוף נראה לי כמו רכבת לילה לקהיר בין כל הצלילים מחפש סימן יושב בצד הדרך יושב ליד הזמן בחדר הסגור בדידות מקיר לקיר ואם אצא החוצה המצב רק יחמיר אז אני שומע צליל מאוד מוכר מגיע מלמטה רחוק מהכיכר או... או בתוך תוכי קודח אני יוצא לעיר עולה על הרכבת רכבת לילה לקהיר איה היא אנוואה או או.. גילה גילה פוצ'ה פודי או או.. גילה גילה צ'יקה קארנה

בבקשה ../images/Emo26.gif

רכבת לילה ביצוע: משינה מילים: אהוד בנאי לחן: שלומי ברכה אני כל כך עצוב לי ושמש על העיר ודיזנגוף נראה לי כמו רכבת לילה לקהיר בין כל הצלילים מחפש סימן יושב בצד הדרך יושב ליד הזמן בחדר הסגור בדידות מקיר לקיר ואם אצא החוצה המצב רק יחמיר אז אני שומע צליל מאוד מוכר מגיע מלמטה רחוק מהכיכר או... או בתוך תוכי קודח אני יוצא לעיר עולה על הרכבת רכבת לילה לקהיר איה היא אנוואה או או.. גילה גילה קוג'ה בודי או או.. גילה גילה צ'יקר קארדה © זכויות היוצרים שמורות למחברים ולאקו"ם

wan

New member
טוב כבר שרתי ונגמר מה עם

ברחוב הנשמות הטהורות? שיר גדול ...

למעלה