האומנם חזרתי?

ריקינט2

New member
האומנם חזרתי?

שלום רב, אני לא מאמינה שאני כותבת שוב בפורום הזה. חשבתי כי חלק זה של חיי מאחורי.
לפני שנתיים פלוס הייתי פעילה בפורום עד אשר נותחתי כריתת רחם (שחלות השאירו) עקב כאבים עזים אשר לא נרגעו בשום צורה.
סבלתי סבל נוראי, אושפזתי לשבועיים בנשים עם פטידין סביב השעון. למרפאת כאב לא היה איך לעזור לי עד אשר הסכמתי להוצאת הרחם. לאחר הניתוח קיבלתי חיים במתנה, הרגשתי ציפור דרור,לא יכולתי נפשית להיכנס לפורום. לא נגעתי במחשב חודשים. רציתי פשוט לשכוח מהכל. פתחתי דף חדש בחיי (כאן המקום להתנצל על הבריחה. תאמינו לי לא הייתי מסוגלת נפשית לחזור לפורום)
עד יום שני בערב.
היה לי תור לנוירולוג פרטי עקב מיגרנות קשות אשר החלו לאחרונה. סיפרתי לנוירולוג כי בנוסף למיגרנות מזה 10 ימים אני סובלת מכאבים עזים בבטן העליונה אשר גרמו לי להגיע פעמיים למיון לקבל הרגע דרך הווריד וביום שלישי אני אמורה לעבור גסטרוסקופיה. הרופא מסתכל לי ישר בעיניים ואומר: יש לי חשש גדול כי את מתחילה סיפור חדש של אנדו. חשבתי שאני מתעלפת במקום. הוא הסביר כי בעבר היו לי מיגרנות קשות עם האנדו וכשהוצאתי את הרחם עברתי שנתיים פלוס של שקט. הוא יסכים לוותר על בדיקה במרפאת אנדו רק בתנאי שהגסטרוסקופיה תראה שיש לי אולקוס ואז זה מסביר את עוצמת הכאב. לצערי אתמול לאחר הבדיקה קיבלתי תשובה שיש לי רק דלקת. רופא המשפחה גם טוען שעוצמה כזאת של כאב לא מסבירה דלקת והוא מבקש שאפנה דחוף לברור אנדו.
אני מהבוקר בוכה. אין לי כח נפשי לעבור מה שעברתי לפני שנתיים וחצי.
האם שמעתם על שחלות שיכולות לגרום מחדש להתפרצות המחלה? חשוב לציין כי הפתלוגיה מכריתת הרחם הראתה שיש נגעים רק בשריר הרחם. ואילו דר' שיינמן אשר ניתן אותי גם אמר כי חלל הבטן היה נקי לחלוטין.
הכותבת מתוך כאב גדול.
ריקי

פז08

New member
נשמע מוזר....

אני הייתי פשוט פונה בהקדם לדר שינמן ומתייעצת איתו.... אני לא עד כדי כך מתמצאת אבל נראה לי שמיגרנה יכולה להיגרם בשל הפרשת הורמונים ללא קשר לאנדו. וכאבים בבטן עליונה בהחחט יכולים להיות קשורים לדלקת. האם קיבלת טיפול לדלקת?
כאמור, הייתי פונה בהקדם לדר שיינמן הרבה לפני הצלילה לתוך הייאוש והדכאון..... בהחלט ייתכן שהביקור שלך בפורום הוא על תקן אורחת אמנם ההחחט רצויה, אבל ייתכן שאת ממש לא עומדת להפוך שוב דיירת קבע.... אז התייעצי עמו והתעודדי.........

ריקינט2

New member
ארון התרופות התמלא שוב....

פז יקירתי, קיבלתי לדלקת טיפול חזק כמו לכיב קיבה.כולי תקוה להרגיש מהר שיפור. לגבי תור לדר' שיינמן לצערי אני חברת קופ"ח מכבי ואילו דר' שיינמן עזב את שיבא ומקבל היום(כפי הידוע לי פרטי או דרך מושלם) קבעתי תור למרפאת אנדו - קרן המזכירה החמודה אמרה לי שסוריאנו יבדוק אותי.אמתין בסבלנות לשבוע הבא.

זואילי

New member
לא יודעת על שחלות שגורמות ל

אבל איך שאני רואה את הדברים - כשיש אנדו אז הוא הגורם ל.
ומבחינתי - אנדואית זה לכל החיים.
אני לא מאמינה בבטן נקייה והחלמה מהחרא הזה.
אני בהחלט מאמינה בתקופות שקטות של המחלה.

המיגרנות כ"כ נפוצות אצלינו. גם בשל האנדו. גם בשל דיכויים.
וכאבי בטן... אנדו זה אנדו

כולי תקווה שאחרי שתיבדקי תדעי מה ואיך. ושימצא מזור לכאבייך.

למעלה