האומנם כבר דובר על הטרמפים ( למרות שלא נעשה כ

Budie

New member
האומנם כבר דובר על הטרמפים ( למרות שלא נעשה כ

כלום ) לפני חמישה ימים ביום שני בערב, אני וחברי תפסנו טרמפים ממברשת.. הצלחנו להגיע עד אבוגוש ! זה היה בשעה 10 בערב. לאחר שעה ורבע של עמידה בקור ! עצרו לנו 11 טרמפים לנטף !!!!!!! שכנראה מבינים את הנוער שלהם בישוב שלהם ! במהלך השעה ורבע הזו אף לא רכב אחד עצר להר-אדר ! למרות שעברו שם !. לבסוף נהג צעיר חבר שלנו מהר-אדר עבר שם במקרה ועל אף האיסור להסיע איתו רק שני נוסעים ברכב הוא לקח את ארבעתנו ! . אני מעלה את הנושא הזה שוב לדיון ! כי כנראה שהוא נשכח. הישוב הוא כבר לר מה שהיה פעם !. בוא נעשה צעד שאולי יחזיר אותנו קצת לעבר !.

לציין את שמותם של אלו שכן עוצרים טרמפים

כדאי לנסות לנהל איזשהוא דיון קהילתי האם הפורום יכול לציין לשבח את אותם אלו שכן עוצרים טרמפים ואת מספרי הרכב של אותם אלו שלא עוצרים טרמפים???? וכל זה כפוף למידע שבני הנוער יעבירו לפורום.

Budie

New member
עוצרי טרמפים

תודה רבה למשפחות מרקוס חבצלת שלב א מחנאי זאב ואורנה שלב א ישר כח

זר מילים במקום זר פרחים למשפחות העוצרות טרמפי

לו יכולנו לקשט כל מכונית העוצרת טרמפ לנערי היישוב בזר פרחים היינו עושים זאת ולכן נסתפק בזר מילים ת ב ו ר כ ו !!!

רן דרור1

New member
תוכננה ישיבה עם ראש המועצה בנושא

מדוע לא נעשה דבר האם התקיימה? מה התוצאות?

מאיה109

New member
חשוב מאוד שכל כמה זמן מעלים את הנושא

אני חושבת שחשוב שהנושא כל פעם עולה. הסיפורים של הבחור שבראש השרשור מזכירים ולדעתי גם זה תורם לשיפור.

Budie

New member
הייתה פגישה..

אך אני לא הגעתי אליה מאחר ולא הודיעו לי עליה.. ישיבה הבאה אני כבר אלך, אני בקשר עם רכז הנוער בנוגע לפגישה הזאת.. אבל אני בספק אם משהו יכול לעזור... זה תלוי רק בגורם האנושי שכנראה חלק מהאנשים כבר שכחו ממנו..

למעלה