האומנם? אני לא אדבר, רק הנה ההודעה שאבי כתב בפורום הרשמי. מה טוב ומה נעים :)
ג גוטשה New member 24/9/05 #1 האומנם? אני לא אדבר, רק הנה ההודעה שאבי כתב בפורום הרשמי. מה טוב ומה נעים
E Extraordinary Girl 8 New member 24/9/05 #2 יופי ../images/Emo9.gif כמו שכבר אמרתי - חבל שדווקא לשיר הזה הם עשו קליפ...
Z ziljian 1234 New member 25/9/05 #8 הקליפ באתררררררר רוצו לראות!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים איזה קליפ הזוייייייייייייייייי
E Extraordinary Girl 8 New member 25/9/05 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קליפפפפפפפפפפפפפפפפ מטומטם!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ב בצה17 New member 25/9/05 #12 את מדברת על זה? ...... ראית מה יובל כתב ברישמי? חחחחחח הוא רשם להם שהפורום מת! חעחעחעחעח זהו שילמד! שיבוא אלינו!! אנחנו יכולים לעשות לו פורום הרבה יותר מסעיר.. רק לו היה מקדיש מזמנו ומשאיר לנו הודעות פה מידי פעם :>
את מדברת על זה? ...... ראית מה יובל כתב ברישמי? חחחחחח הוא רשם להם שהפורום מת! חעחעחעחעח זהו שילמד! שיבוא אלינו!! אנחנו יכולים לעשות לו פורום הרבה יותר מסעיר.. רק לו היה מקדיש מזמנו ומשאיר לנו הודעות פה מידי פעם :>
נ ניו יורק רפיח New member 25/9/05 #13 יש שם לפחות עוד 3 מהפורום הזה ואפחד לא רשם לו לבוא לתפוז, אני מתבייש בילדי
E Extraordinary Girl 8 New member 25/9/05 #14 אני כן כתבתי !!!!! תבדוק, אני שמה motek89 וגם עשיתי מודגש שיראו