האומץ לשנות ...

האומץ לשנות ...

שלום, אני נמצא 5 שנים בתחום ניהול הרשתות (שנה לימודים ו4 שנים עבודה) אני טוב בתחום (מחשבים מסתדרים כשהם רואים אותי) לעיתים אני נהנה מעיסוק במחשבים אבל לא נהנה מספיק כדי להשקיע 10 שעות ביום בנוסף לעובדה שע"מ לעשות תפקידים יותר איכותית (מכל התחומים) צריך ללמוד על טכנולוגיה חדשה (שזה אומר עוד שעות של השקעה) אני רואה אנשים סביבי ויש בהם להט למקצוע, הם מתלהבים כשיוצא עידכון חדש לwindows...לי זה ממש לא מזיז כל הנ"ל הביאו אותי למסקנה שתחום המחשבים לא בשבילי וחשבתי על הסבה לתחום אחר אז ישבתי וחשבתי מה אני יודע לעשות ומה אני רוצה לעשות וגיליתי שאין שום דבר כזה אני אוהב מדע, יש בי צד מאוד רוחני, צד טיפולי מאוד חזק אבל מפה ועד מקצוע יש דרך ארוכה לפני שבוע סיימתי ללמוד קינסיולוגיה (טיפול בבעיות קשב וריכוז בעזרת תנועה) הלימודים היו נהדרים אבל זה לא מספיק כדי למצוא עבודה ולחזור בשבע וחצי בערב גמור ולהתחיל לטפל ממש לא מסתדר לי לפני שנה עזבתי תפקיד טוב מאוד מאותה סיבה אבל אחרי שלושה חודשים של חיפוש (בלי לדעת מה אני מחפש) חזרתי לתחום המחשבים אני לא יודע מאיפה להתחיל (או אולי איך להמשיך את דרך הקינסיולוגיה ...) אני ממש ממש רוצה לעלות על דרך של עשייה שתוביל אותי למציאת עיסוק שמתאים לי באמת שיספק אותי, ילהיב אותי, שיפרה אותי, שאני אבטא את מי שאני

אסרטגיית יצירת שינוי

הי ! זה ברור שאתה עושה דרך. זאת אומרת מחפש, בודק, מקשיב, מנסה, תוהה וכו' . . . זה גם ברור מדבריך שאתה מנסה להיות מדויק עם עצמך, וזאת יכולת חשובה בתהליך. לא אפתיע אותך כשאומר שאין דרך אחת - פעמים רבות אני פוגש, במיוחד אנשים שבאים מעולם ההיגיון שיש במחשבים, שהם מבקשים דרך לוגית להגיע מכאן לשם. אבל אין אחת כזאת. אני רוצה להפנות אותך למאמר שמציע אסטרטגיה אחרת להתמודד עם הסוגיה. תקיעות היא רק תחילת הסיפור – אסטרטגיית שינוי קריירה| בברכה, אמיר דרור

eedoly

New member
תתקשר אלי

תתקשר אלי יש לי מה להציע לך 052-3201156

למעלה