האוניברסיטה בהעדרו של גדי

sbhsbhsbh

New member
האוניברסיטה בהעדרו של גדי

אני לא מהכובים הקבועים בפורום, אבל לאחר יופ ה´ האחרון באוניברסיטה הרגשתי שאני חייב להגיב. לדעתי ההרקדה בניהולם של ירון ובמיוחד יגאל הייתה מעולה והרבה יותר מגוונת מההרקדות של גדי. מתי בפעם האחרונה רקדתם אצל גדי את "הגבעות הכחולות", "אנחת האדמה" או "הינך יפה" לפני 1 בלילה? מתי רקדתם לאחרונה אצל גדי ריקוד נפלא כמו "לו היית נער", שיגאל שם רק כשגדי לא בסביבה? למה הפסקנו לרקוד אצל גדי ריקודים נפלאים כמו "ההר הירוק", "שיר על עץ", "שיר ארץ", "על גמלי" ועוד, שהיו פעם נרקדים והיום נדחקו, אם בכלל, לשעות מאוחרות בלילה כאשר רק מעט רוקדים משוגעים לדבר נמצאים. גדי ממשיך להיות תקוע בכל שבוע ברציפות עם אותם ריקודים, כמו ,"יד קטנה", "החיים האחרים" ו"זיקוקי דינור". כאשר הוא רוצה לשים ריקודים ישנים זה כמעט תמיד "שיבולת בשדה" "עלם וסוסתו" וכמה ריקודים ישנים וקבועים של שלמה ממן. הוא לא מנסה כלל להכין שיעורי בית ולחשוב איך לגוון ולעשות את ההרקדה מעניינת יותר. לי אישית מתחיל להימאס כבר מההרקדה באוניברסיטה ואני קרוב לחפש מקום אחר.

עוז 2002

New member
טעות יסודית

אני ממש לא מסכים איתך. קודם כל גם גדי שם את הריקודים שהזכרת ואחרים. שנית, ולדעתי, מה שעושה הרקדה למוצלחת זה לא אם שמו את "הגבעות הכחולות" או לא, אלא שמחת החיים, ההנחיה, השילוב של ריקודים ברצף מתאים, וגם רפרטואר מגוון. ואם נמאס לך מההרקדה באוניברסיטה שממשיכה לשבור שיאים, אולי טעמך שונה מאחרים...?

fanti

New member
אתה חייב לספר אם זה איום או הבטחה

אני לא מבינה אתכם .... זה מקטר... זה מלקק... הלו , מישהו בבית ???? באתם לרקוד ולהנות מהריקודים, השירים והחברה טוב לכם תחזרו למקום לא טוב - אל תחזרו בלי איומים וללא הבטחות ובעיקר , (עדה) בלי ליקוקי תחת וסגידה המעוררים בחילה שיהיה לכם יום טוב ´התכנית למעשה היומי הטוב´

2404311

New member
מתחיל להשמע מעניין

האמת שכל העניין של גדי ביטון זה מאפיה. מאפיה אחד גדולה השירים שהוא שם שם הם בהחלט משעממים ואכן הם של החבר הטוב שלו ציון ממן (או שלמה ממן לא זכור לי) וכפי שאמר לי ידידי לפני שבוע שכל העסק עם גדי ביטון הוא בהחלט מאפיה בהתחלה שהוא התחיל תמיד היו לו כל מיני אנשים שעשו למענו את העבודה והיו מסביבו הרבה ... אתם יודעים כל החבר´ה הטובים שלו וככה זה נמשך לכדור שלג אחד גדול שנקרא גדי ביטון. למעשה השירים שהוא שם בהחלט משעממים ולא מי יודע מה, אז תחשבו עם עצמכם ... למה כולם באים אליו? הרי הוא יושב שם כמו טפט ולא עושה כלום, יש לו משהו שמתופף ויש לו משהו שמחליף את השירים במחשב. והוא יושב וחושב (אה... מעניין כמה אני עושה הלילה יש פה הרבה צריך להיות סטיפה רצינית). נראה לכם שבאמת אכפת לו שתהנו מהרקדה או מריקודים????? תאמינו לי שממש לו מזיז לו הוא עושה את המיליונים על הגב של כל הרוקדים שלו ועכשיו הוא בארה"ב נעשה מליונר יותר מה אתם אומרים

ענהלי

New member
גברת יקרה...

את ממש לא בעניינים יקירתי, את רק מנסה לעורר מתים וליצור תככים.... גדי לא נמנה עם חבריו הטובים של שלמה ממן( כבר לא). גדי הוא לא מרקיד, זה נכון, הוא קונצנזוס!!! ושימותו כל הקנאים, הוא שם קצוץ על כולם וממשיך בדרכו... את יודעת שההרשמה ל"ראש אחר" כבר סגורה + רשימת המתנה בו בזמן של" כרמיאל באילת" אין אפילו רבע מהאנשים - במקרה הטוב! אז נוחי לך ותחשבי קצת על השטויות שכתבת.

2404311

New member
לענה לי

לידיעתך הוא ממש לא מצליח בזכות עצמו את מכירה את המושג "מגעל קסמים" הוא הביא את כל החבר´ה הטובים שלו ... האנשים ראו שיש את כל הרקנים הטובים אצלו ולכן הגיעו עוד ועוד וזה נהפך לכדור שלג שהיא אפשר לעצור. אני לא מקנא בו.. אני לא מרקידה הדרך שגדי מתנהג לרוקדים לא מוסיפה לו קרדיט שהוא יושב שם על הבמה ובקושי מדבר עם אנשים מגיעים עליו המון מרקידים ובקושי הוא מתייחס אליהם המעמד עלה לו לראש והסחרור הנהדר של האנשים מוסיף לו לכבוד העצמי שלו. לי-מור

ענהלי

New member
תרדו מהאולימפוס!

למה את חושבת שמרקיד צריך כל הזמן לשעשע, להתידד ולדבר עם כל הרוקדים שלו,איך את רוצה שהוא יתן יחס שווה ל - 900 רוקדים? זה נראה לך הגיוני??? קשה לכם לראות הצלחה ובטח ובטח לפרגן... לעבוד עם אנשים ולא משנה באיזה תחום זה מאוד קשה, קצת פרופורציות וקצת יותר מחשבה תחילה לפני כל הערה.

2404311

New member
ענהלי

קודם כל אני מאוד אוהבת לפרגן למי שמגיע לו ואני ... תאמין על האולימפוס. אני לא אוהבת שעושים ממנו אליל יש אנשים שאוהבים ללקק לו את ה... וזה פשוט מגעיל אותי בקשר ליחס שלו לאנשים... נכון אתה צודק אי אפשר לתת תשומת לב ל 1000 איש ביום אבל אפשר לפחות להיות עם חיוך על הפנים, כפי שגדי בזמנו היה. גדי לפני 10 שנים היה אחר לגמרי הוא ידע לחייך הוא ידע להקשיב אני לא מבינה, מה קשה לחייך לכל מי שאומר לך שלום מה קרה? אתה יודע... שנה שעברה הייתי אצלו באונ´ ומשהו דיבר איתו והסתכלתי כל הזמן על גדי שאחרי שהאיש הלך הוא סובב את העניים שלו כאילו איזה זבוב שיציק לו. מה זה? זה התנהגות של בן אדם תרבותי, הרי הוא מתפרנס מאותו איש ששאל בסך הכל לשלומו. לי-מור

avigal23

New member
אני לא בעד ולא נגד גדי...אבל

אם מרקיד רוצה,הוא יכול לעשות כמה שהוא יכול בכדי לתת יחס שווה ל-900 רוקדים ואף יותר...אולי הוא לא יצליח...אבל הוא מנסה וזה חשוב.

לחברים היקרים

גדי ביטון נמצא במקומו בזכות, העשיה מוכיחה את עצמה, מה חשובה הדרך לתהילה, כל עוד זה לא על חשבון מדריכים אחרים ותוך פגיעה בהם, אין כל מניעה לפעילותו של גדי. למה אחרים לא עושים את זה? ל- ענהלי ול- 2404311 קצת להוריד את ההתלהמות לא יזיק, אין פה קנאות ולא בטיח, מערבבים מיליון דברים ביחד, תלמדו להפריד. יום טוב לכם, עם אילת בלי אילת מה זה חשוב.

שוב, נושא בחירת הרקדה ../images/Emo98.gif

שוב ושוב מסתבר שכמו בכל נושא, גם בריקודי עם אנשים לא חושבים לבד אלא הולכים אחרי העדר. אני לא גרופי של שום מרקיד. מה איכפת לי מי מרקיד ? אם אני נהנה במקום מסויים אני הולך לשם, ואם לא, אני פשוט מדיר רגלי מאותו מקום. נכון, כתבתי שיש מרקידים שלא ארקוד אצלם, אבל לא בגלל שהם נחמדים או לא, מביאים חברים או לא. אלא בגלל שהתעלמו מבקשתי להוריד ווליום. אני מכיר את גדי עוד מהזמן שלמד ריקודי עם בוינגייט. עוד מהזמן שרק אנשים ספורים היו בהרקדות שלו. גדי הינו אחד מאלו שמסכנים את מעט השמיעה שנותרה באזני הזקנות, הוא גם נוהג להרעיש לי באזנים בתיפוף מעצבן. כבר לפני שנים החלטתי שאצלו לא ארקוד. למרות זאת, לפני כחודש-חודשיים הגעתי בטעות לבית דני. לקח לי בדיוק 5 דקות להבין שאם איני רוצה להיות מרמס לרגלי העדר הצפוף ואם איני רוצה לחזור הביתה חרש, עלי להימלט במהירות. אבל, מי שאוהב את העדר הצפוף והרעש, שיבוסם לו. כל אחד ומה שהוא אוהב. עכשיו שמעתי שהעדר הולך לאילת ...
ל"גרופים" למיניהם, כבר ראיתי מרקידים "כוכבים". ופתאום, "כאילו" בלי סיבה נראית לעין, הפסיקו לבוא להרקדות שלהם. מאידך יש מרקידים יציבים שאמנם אין להם הרקדות "מפוצצות" ברוקדים, אך הם מרקידים שנים רבות. חשבתם למה נפילות קורות דווקא ל"כוכבים" ? ול- "sbhsbhsbh" - כאשר אני מחפש מקום לרקוד, איני שואל אף אחד. אני מסתכל באינטרנט היכן יש הרקדה והולך ובודק בעצמי. יתכן מאד שמקום מסויים שמוצא חן בעיני חברי לא ימצא חן בעיני ולהיפך. אני לא מחפש את המקום אליו הולכים חברי, אלא את המקום בו ארגיש טוב. אל תלך אחרי העדר

dw2322

New member
המקום תמיד זכה לרייטינג גבוה

אולם האוניברסיטה נהנה שנים רבות מאד מרייטינג גבוה אצל הרוקדים, עם גדי או בלי גדי. לפניו הרקיד שנים רבות עמנואל, ואולי היו עוד כמה. להערכתי יגיעו לשם רוקדים רבים גם אם יהיה מרקיד אחר. ישנו אפקט שולי מסויים של מרקיד ספציפי, אבל בפרנציפ, התשתית של המקום פשוט אטרקטיבית: מועד (יום חמישי, למחרת רבים לא עובדים), חניה נוחה וחופשית (בהנחת כמות מסויימת של רוקדים, נאמר עד 300-400), פרקט איכותי, שתייה (מים,קפה,תה), נגישות לקהל יעד (סטודנטים), מחיר סביר (כיום פחות אטרקטיבי מאחרים, כפי שהעירו בעבר) הגברה ושיתוף עם מרכז הספורט. לצורך בדיקת תיאוריה זו הייתי שואל מה קורה באוניברסיטאות האחרות בארץ מצד אלו שדגמו אותם בשנה האחרונה: - בר-אילן (אם אינני טועה יש שם חוג פעיל, אך לא ביום ה, וההרקדה במנזה ללא פרקט (גם ב-ת"א היתה כזו בעבר במנזה, יום ב, וסבלה ממיעוט משתתפים)), - העברית,טכניון (היה פעם חוג, כמו בר-אילן, במנזה אני חושב, ולא יום ה), אונ´ חיפה וב"ש.

אנחת האדמה

אילו זכרונות מציפים אותי עכשיו, מתקופה רחוקה, כשהריקוד הזה עוד היה ריקוד חדש, ואני רקדתי הרבה יותר ריקודי עם מאשר היום.. דווקא הייתי ביום חמישי באוניברסיטה, אך לא שמעתי את הריקוד הזה - כנראה שעזבתי לפני שהוא הושמע וחבל, כי שנים לא חשבתי על הריקוד הזה, ופתאום כשקראתי את שמו - הוא לא מפסיק להתנגן לי בראש.

למעלה