האוניברסיטה העברית - חבורת טיפשים

האוניברסיטה העברית - חבורת טיפשים

לריסה טרימבובלר הוזמנה להרצות בפני סטודנטים באוניברסיטה העברית בקורס פילוסופיה יהודית בימי הביניים; מוסד החינוך והמחקר "יד בן-צבי" דורש לבטל את ההרצאה בנימוק כי מדובר במוסד אקדמי-חינוכי; האוניברסיטה הודיעה על הסרת חסותה מהקורס בנימוק של אי קיום החופש האקדמי. אסור לתת לה להרצות, אסור. היא אישתו של פושע, ואני בטוח שמשפחתו של רבין לא היו רוצים שהיא תרצה. היא נשואה לפושע, לפאשיסט, שרצח את רבין. הזונה לריסה טריבלהבלהבלה אמרה: "אני לא בעלת דעות קיצוניות פוליטיות", אם היא כזאת "מתונה" אז למה היא הלכה להתחתן עם הפאשיסט יגאל אמיר אפילו בלי להכיר אותו? צריך לשים את לריסה בכלא, ביחד עם יגאל אמיר. http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-48374-00.html?tag=13-58-49

שלחתי את זה גם לחברי כנסת

שלחתי את זה ל: שמעון פרס, אופיר פינס, מתן וילנאי, מיכאל מלכיאור, עמרם מצנע, יולי תמיר, עמיר פרץ, זהבה גלאון, וליוסי ביילין (הוא עוד לא חבר כנסת, אבל גם לו שלחתי).

DaAngel

New member
אני לא מסכימה עם זה...

אסור לרדוף בן אדם בגלל הדעות והאמונות שלו, אם היא עשתה משו, שיתבעו אותה... אבל היא לא עשתה שומדבר.. אז שיתנו לה לחיות כמו בן אדם ולפרנס את הילדים שלה. אין סיבה שהיא לא תרצה שם בגלל שהיא נשואה למישהו שיושב בכלא על רצח..

idoz

New member
הפעם למרות הפיתוי אני לא ארד לרמתך

אז מה אם היא מאורסת ליגאל עמיר? היא דוקטור בתחום של היהדות לכן האוניברסיטה ביקשה ממנה להרצות שם. בכתבה אפילו נכתב שזאת לא חובה על הסטונדנטים להשתתף בהרצאה שלה. למה אתה מוכרח לפסול אותה בגלל אהבתה (מרגיש כמו שמאלני)?! אני הימיני כאן, אתה השמאלני. להזכירך אתה הוא זה שאמור להגיד שמותר ליגאל עמיר להתחתן ומותר לארוסתו להרצות.

doresh shalom

New member
אתה מאוד יהיר

והקללות שלך לא מעידות על חכמה. למה אסור לתת לה להרצות? היא לא אחראית למעשים של יגאל עמיר. האם היית מתנגד גם אם היה מדובר באשתו של רוצח אחר? צריך לשים אותה בכלא? על מה?

ד ר ו ר 1

New member
חצי מסכים

אני פעיל בנוער יחד, ומעלה על נס את ערכי זכויות האדם באשר הוא אדם. אני משוכנע שחייבים לאפשר ליגאל עמיר המתועב להתחתן עם בחירת ליבו. לכל אלו אני מסכים, אבל הבעייתיות בכך שהגב' טרימבובלר תרצה בפני סטודנטים, וכאן אני מגיע לנקודה שציינת - "...היא לא אחראית למעשים של יגאל עמיר...", היא אחת מאלו שעודדו אותו ודחפו את דעותיו עד לביצוע המעשה שעשה. היא ורבים אחרים. וכאן הבעייתיות. טרם גיבשתי דעה חד משמעית בנוגע ל- האם יהיה נכון לאפשר לה להרצות בפני קהל סטודנטים, אך הנק' שצויינה קודם לכן, מציגה באור נוסף את ההשלכות.

למעלה