האוניברסיטה הפתוחה... כדאי או לא כדאי?

ניטרוי

New member
לאו"פ יתרונות רבים

תלוי בשיקולי נוחות ונתוני אישיות. אשמח לייעץ אם תפרטי או תשאלי מאיזו בחינה אם כדאי. לימדתי באו"פ וגם באוניברסיטה רגילה .

sun28

New member
גם שאלה בנושא או"פ

אני מצטערת שאני נכנסת באמצע שיחה... יש לי גם שאלות בנושא או"פ אז לא רציתי לפתוח נושא חדש קודם כל מבחינת רמה - האם הלימודים שם באותה רמה של אוניברסיטה אחרת בארץ? האם תואר של אוניברסיטה פתוחה (אני ספציפית מתענינת במחשבים) מוכר בחו"ל? ועוד שאלה קצת פחות קשורה - כמה זה באמת קריטי מבחינת מעסיקים אם יש לי תואר באוניברסיטה או ממכללה שמוכרת ע"י מועצה להשכלה גבוהה, במידה ואני מגיעה עם ניסיון בתחום? אני ממש אודה על תשובה!!

ניטרוי

New member
אלמלא נחשבו הלימודים ברמה אוניברסיטאית

לא היו מקבלים הכרה מהמועצה להשכלה גבוהה. דווקא באו"פ הדרישות סטנדרטיות לפעמים נוקשות אפילו. לגבי הכרה בחו"ל תוכלי לבדוק באו"פ עצמה וספציפית באותם מקומות בחו"ל אליהם את מתכוונת. כללית האו"פ לא נולדה בארץ אלא דווקא יובאה מחו"ל. מבחינת מעסיקים - יש יתרונות של פרסטיז'ה לאוניברסיטאות שונות, לא תמיד בצדק. מעסיק נבון יתייחס הרבה יותר למטען האישי שלך ולנסיון כמובן. מקווה שעזרתי.

אליהו ד

New member
אל תאמיני לסיפורים!! ממש לא אותה רמה

תפסיקו להטעות אנשים ולבלבל תשכל עם המנטרה של "מעסיק נבון יידע" , אני למדתי קורס אחד וברחתי , מיקרוכלכלה כביכול המסלול הכי פופולרי בפתוחה , למדתי את הקורס באוניברסיטה אחר כך וזה שמיים וארץ . וכנל קורסים אחרים שאני רק מכיר ולכן לא אקח אחריות , אבל זהירות!!

למעלה