"האוסימטריק" של בובי ג'וליק

"האוסימטריק" של בובי ג'וליק

לכל מי שלא שם לב במהלך הנג"ש האולימפי, לקסטה הקדמית של בובי ג'וליק. מה דעתכם על "האוסימטריק"? עד כמה הדבר הזה יעיל? והאם זו תחילתה של מהפכה? תודה לונטו ולאודי טל שהצליחו למצוא את התמונות וההסברים של ה"אוסימטריק".

natyh

New member
אני אספר לך משהו בועז ..

בשנת 1995 חיפשתי אופניים על מנת לרכוש , ואז מצאו חן בעיני שני זוגות קונה אופני הרים פנטסטיים שיכוך מלא , וקנונדייל סופר V 700 המוכר נקרא בשם תמיר משהו היתה לו חנות באיבן גבירול , ורכשתי את הקנונדייל . שנים מאוחר יותר ניסיתי לפשפש בזכרוני מדוע בצעתי את אותה רכישה ... מדוע לא את הקונה המצויינים ??? גלגל השיניים הסביר תמיר שהוא מהמוכרים הטובים שפגשתי לזוג ראשון הוא אסימטרי אליפטי פטנט של קנונדייל ... זה היה כמדומני לפני 9 שנים לא ??? נתי

זו כנראה סופה של מהפכה

כפי שכבר כתבו, יצרני הקראנקים היו כבר בסרט הזה לפני יותר מ- 10 שנים

זה ישן יותר כגרג למונד

בשנת 1990 גיעו האליפטיות הראשונות לארץ זבת. בתחילת העונה הרכבנו כאלו על האופניים (כמעט כולם רכבו אז על בוטקיה) משום ששנה קודם היו הרבה (יחסית ) רוכבים מקצוענים שניסו את הפלטה. אישית רכבתי על הפלטה בין תחילת העונה של הדואתלונים (בסביבות מרץ) ועד לאמצע עונת הטריאתלון (בערך אוגוסט) ואז החלטתי שאני מעדיף את הרגילה. היבואן נותר עם מלאי לא קטן משום שהיה ביקוש בבום והפסקת ביקוש באותו הבום. אולי עדיין אפשר להשיג כאלו אי שם (אסור לפרסם כאן נכון?!?).

נכון זה לא דבר חדש, גם בכתבה...

מוולוניוז אומרים את זה. אבל בובי ג'וליק כבר בערך שנה רוכב אם פלטה אליפטית. שנה בה הוא סיים במקום החמישי באליפות העולם בהמילטון, ניצח נג"ש בטור הבאסקי וזכה במדליית ארד אולימפית. יכול להיות שההצלחה של ג'וליק עם הקסטה האליפטית תגרום לרוכבים נוספים לאמץ אותה?

ybello

New member
זה טוב בעיקר בסלד נמוך, בסלד גבוה

הוא מאבד את היעילות

Gaind

New member
אופני השטח הראשונות שלי..

שקיבלתי בשהת 1989 ומשמשות אותי עד היום בשבילי הקיבוץ, מצוידות בקראנק שלוש פלטות של שימנו שנקרא "ביופאס" שהם פלטות אובליות ...

למעלה