האוסי-העונה הראשונה או השנייה?

Jasper Jasper

New member
האוסי-העונה הראשונה או השנייה?

אז בקרוב הולכת להסתיים אצלנו העונה השנייה של האו.סי(3 פרקים אם אני לא טועה).מה חשבתם על העונה האחרונה,והאם העדפתם יותר את העונה הזו או את העונה הקודמת?

Jasper Jasper

New member
אני

חשבתי שרוב העלילות של העונה השנייה היו די חלשים.היו כמה נקודות אור פה ושם,אבל בגדול העונה הראשונה הייתה הרבה יותר טובה. סת' הפך מבחינתי לדמות בלתי נסבלת וגם סאמר "אתה לא יכול לעסוק בקומיקס".כל עלילת הקומיקס המעצבנת גרמה לי לזפזפ כל פעם שראינו מישהו מהמשולש הזה של סאמר/סת'/זאק אלכס הייתה דווקא דמות שאהבתי.בהתחלה עם סת',ואז פתאום הפכו אותה לאיזושהי פסיכית לפרק והעיפו את הדמות שלה. מריסה הייתה פחות מעצבנת מהעונה הראשונה דווקא.המשחק שלה השתפר והעלילות שלה לא היו כאלה גרועות. סנדי וקירסטן..מה בדיוק הם עושים פה? הם היו יותר ממשעממים העונה.במיוחד עם החברה הלא מתה של סנדי
לינדזי דווקא לא הייתה כזו מעצבנת.אבל היא הייתה יבשה ומשעממת,וריאן ומריסה הרבה יותר עדיפים. בקיצור,מתוך 5,הייתי נותן לעונה הזו 3 וחצי.היו המון דברים רעים,אבל פה ושם היו דברים טובים שפיצו,במיוחד הפרקים האחרונים מאז שטריי הגיע.מקווה שזה ימשך ככה עד סיום העונה,ואז אני יתחיל לראות את הפרקים של עונה 3 שמחכים לי במחשב.

TheCharm

New member
העונה הקודמת.

הייתה בה תמימות מחממת כזאת, הכל הלך בה כמו שצריך, תקתק ולא תקתק, היה פשוט מהנה. כל פרק היה ממתק. כל דמות הייתה במימון הנכון, מהמימון המתאים של קור הרוח של ריאן, הוא סיפורי האהבה המתעררים וממש לא מתעררים של סנדי וקירסטן, או הציניות של סת' או הסנוביות של סאמר או פשוט כל עלילה שקיבלנו. כל פרק היה פרק בפני עצמו, הוא היה משהו מיוחד בפני עצמו, מרגש, מותח לעיתים, מצחיק לפעמים, ופשוט כיפי לצפייה בכל רגע נתון. אני חושב שבעונה השנייה הביטחון העצמי שאולי לא רשם נוכחות בעונה הראשונה הופיע, וזה קצת הרס את הסדרה. ברגע שהם קיבלו את הביטחון הזה והחליטו ללכת רחוק מידי, הם החליטו להוסיף או להוריד את כמות המימון והפכו קצת-יותר-מידי פרקים למייגעים ומשעממים, עם הסיפור של ריאן, לינדזי וכיילב, או הסרקסיזם שהפך להיות דוחה של סת', או הנסיונות הבלתי נפסקים לעשות דרמה בחייהם של סנדי וקירסטן ובסופו של דבר רק לעשות שעמום בלתי גובל. תודה לאל, מפרק 14 השיפור שהיה בעונה היה פשוט שיפור בגדלים שלא תיארתי לעצמי. אם תראה את פרק 11, ומיד אחריו את פרק 21, תרגיש את השינוי הענק. מצד שני, גם פרק 21 (בעונה השנייה כמובן) הוא עוד לא הבסט. כלומר, הוא כן מעולה, אבל הוא לא העונה הראשונה, וזה לא אומר שפרק 21 לא טוב, הוא פשוט שונה מאוד, כמו חדש לגמרי, ואם תראה את פרק 21 של העונה הראשונה לפניו אפשר לשים לב להבדל הזה, כי אמנם בעונה השנייה היו מספר פרקים גרועים, אבל גם בשאר עוד הייתה חסרה התמימות מהעונה הראשונה.

למעלה