האוסף הצנוע שלי

bashmorsh

New member
האוסף הצנוע שלי ../images/Emo13.gif

היי לכולן! אז ככה, באמת שהאוסף שלי קטנטן והוא בתהליכי גדילה, אבל בגלל שלא היו מתנדבות לפינה החלטתי להתנדב. אני מקווה שעוד בנות יתנדבו כי זה באמת כיף לראות אוספים של בנות אחרות, לקים חדשים ובכלל להרגיש שאני לא לבד בשיגעון הזה

bashmorsh

New member
../images/Emo20.gifורודים/ניודים/עדינים../images/Emo20.gif

משמאל לימין: essie- pound cake essie- suger daddy essie- eternal optimist china glaze- something sweet

bashmorsh

New member
../images/Emo43.gifקורלים וכתומים../images/Emo43.gif

משמאל לימין: china glaze- japanese koi MAC- malibu peach (בהחלט אחד הצבעים האהובים עליי, למרות שהפורמולה לא משהו...) revlon- tropical temptation

miriti83

New member
הו ליבי ../images/Emo99.gif

כמה אני מחפשת בנרות את המליבו פיצ' הזה. אם אי פעם תרצי להחליף אותו- את יודעת למי לפנות, כן?

Ultra marine

New member
אשמח לסווץ של הרבלון

נראה צבע קורלי מושלם לקיץ! (ואני מחפשת קים מענינים של רבלון.. מאוד אוהבת אותם)

bashmorsh

New member
../images/Emo25.gifאדומים../images/Emo25.gif

משמאל לימין: china glaze- ruby pumps (בהחלט קלאסיקה ואחד האהובים עליי! למרות שאני מחפשת אדום כזה טיפה יותר בהיר.. אני אשמח להצעות!) zoya- salma תפוח- red fire opi- red my fortune cookie

bashmorsh

New member
../images/Emo79.gifכהים וסגולים../images/Emo79.gif

משמאל לימין: opi- black satin opi- pamplona purple תפוח- plum L.A colors (אני לא זוכרת את המספר..)

bashmorsh

New member
../images/Emo221.gifכחולים../images/Emo221.gif

משמאל לימין: opi- what's with the cattitude orly- snowcone essie- aruba blue לק של LAKA (קניתי אותו בזמנו, לפני שידעתי שהם דיי גרועים ומתקלפים בחתיכות ענקיות תוך יומיים בערך... אבל אהבתי את הצבע
)

iefrat

New member
גוונים מגוונים ומיוחדים

אהבתי את ה OPI ו ORLY במיוחד

bashmorsh

New member
../images/Emo121.gifטופים/מחזקים וכ'ו../images/Emo121.gif

משמאל לימין: opi- nail envy china glaze- matte magic opi- rapid dry topcoat essie- good to go

bashmorsh

New member
הייתי אומרת שה-good to go

אני פשוט אוהבת מרקם ממש גלוסי כשאני שמה טופ, וזה עושה את העבודה. למרות שהוא נהייה סמיך מידי לקראת החצי, וזה בהחלט חיסרון. הrapid dry גם מייבש לאט יותר את הלק, לפחות אצלי. לגבי עמידות ומרקם שלו אני לא יכולה להגיד, כי זה הבקבוק הראשון שיש לי.

danra

New member
מסכימה איתך שהאסי

נהיה סמיך בשלב מסוים. אבל אני מאוד אוהבת אותו ואת הגימור הסופר מבריק שלו. הבעיה שלי איתו זה שיש לקים שהוא גורם להם להתכווץ מיד אחרי המריחה. זה לא ממש בולט, אבל אני רואה את זה וזה מספיק...

למעלה