האוסף נכנס למקום השני בבריטניה

Drowned World

New member
האוסף נכנס למקום השני בבריטניה ../images/Emo220.gif

אחרי ליאונה לואיס שמוכרת השבוע כמות עצומה מהאלבום החדש שלה וקובעת שיא הספייס גירלז, שבנו על המקום הראשון השבוע עם אוסף הלהיטים שלהן, נאלצו להסתפק בכניסה אל המקום השני עם מכירת רבע מהעותקים שמכר האלבום של ליאונה לואיס. האוסף Mothership של לד זפלין נכנס אל המקום הרביעי ו- Taking Chances של סלין דיון נכנס ל-5. Sawdust של הקילרז נכנס אל המקום השביעי ואוסף הלהיטים Vivere של אנדראה בוצ'לי נכנס אל השמיני. עוד נכנסים: האוסף של דיויד גריי ל-11, האלבום Love של קליף ריצ'ארד ל-13, האוסף הכפול של הרולינג סטונס ל-26 והחדש של סיל ל-37 בלבד. 5 האלבומים הנמכרים בבריטניה השבוע: 1. Leona Lewis - Spirit 2. Spice Girls - Greatest Hits 3. Westlife - Back Home 4. Led Zeppelin - Mothership 5. Celine Dion - Taking Chances

Drowned World

New member
../images/Emo207.gif תמונה של חורי גלר והספייס

חח כזה מכוער הוא עשה להם ספרו עד אחת............. שתיים............... שלושששששששששששששששששששששששששש
:-O

נכון, אבל במקרה הזה הביקורת מוצדקת!

הביקורת שם היא רק על עניין הפלייבק, ואני מסכימה אתה לגמריי.

Drowned World

New member
מה הקשר?

ממתי שרים לייב בתוכנית טלוויזיה? לא נשמע דבר כזה מעולם אפילו מדונה שרה פלייבק בתוכניות טלווזיה אין באלנס בשביל לשיר לייב והן עוד 5 ! אז בכלל !

קנאה זאת מחלה קשה

ומסכימה איתך
די נדיר ששרים לייב בתוכניות טלוויזיה... זה לא מותאם לשירה לייב וזה הרי ברור שאם הן היו שרות לייב בתנאים גרועים כאלה אז כבר היו מוצאים איך לקטול אותן גם על זה... צריך להנות מהעובדה שהן היו כולן יחד שוב על הבמה ונתנו אחלה הופעה... את היכולות הווקאליות שלהן כולנו מכירים, הן לא צריכות להוכיח כלום... ובכל מקרה גם שירה לייב עוד יצא לנו לשמוע.. ועד שזה יקרה קצת פרגון לא מזיק... משום מה נראה שאנשים נהנים לפזר רעל ממש ממש סתם =\

Drowned World

New member
עוד משהו שהכנתי ../images/Emo41.gif

אני חושב שאני אדפיס את זה מתישהו זה יצא דווקא יפה

למעלה