האוסף NOW 6 עושה לכם חיים קלים

InForMore

New member
האוסף NOW 6 עושה לכם חיים קלים../images/Emo125.gif

שלום ילדים! אנחנו שמחים מאוד שהצטרפתם אלינו. והיום במדריך : "האוסף NOW 6 עושה לכם חיים קלים". ב- NOW 6 תמצאו את הפתרונות לבעיות של כווווווו-לם. מתביישת לומר לו שאת אוהב אותו ? רובי וניקול יעשו בשבילך את העבודה. החברה זרקה אותך ? שים את מודג´ו עם No More Tears אמא מציקה? תשמיעו לה את Paid My Dues של אנסטסיה לא בא לכם להתחייב למישהו? תבהירו לו את זה עם Free Love של דפש מוד. ב- NOW 6 לכל אחד יש את השיר שלו- הפינה שלו – הלהיט שלו. פופ מתוק, שחור בגרוב, אלטרנטיב רוק ודאנס על הרחבה. המחלקה הבינלאומית בחברת הליקון והמחלקה הבינלאומית בחברת אן.אם.סי. גאות להציג את האוסף השישי בסדרת NOW, הכולל את הלהיטים החמים והגדולים ביותר כיום בעולם המוסיקה הפופולארית. כל הלהיטים מופיעים לראשונה ע"ג אוסף מקומי!!! סדרת אוספי NOW היא אחד המותגים החזקים ביותר בעולם המוזיקה העולמית. בישראל הפכה סידרת NOW לסידרת אוספי הלהיטים המצליחה והנמכרת ביותר. כל האוספים הקודמים בסדרה הגיעו למעמד זהב (20 אלף עותקים!) ואילו שני האוספים האחרונים Now 4 ו- Now 5, מכרו בישראל למעלה מ 30,000 עותקים כל אחד ! תחשבו על זה- ליותר מ- 120 אלף איש בישראל יש אוסף של NOW. ומה איתכם ? …

פרסומת לא סמויה

בעקרון אני מתלהב מאוד מפרסומות, זה מעניין, כיף לראות/לשמוע וכמובן שבתהליך אתה גם מרגיש מוחמא שהרי אתה לא פראייר ויודע שליטופים פרימיום סופגים יותר טוב. ועד כמה שרציתי למחוק את ההודעהשמעליי משום מה הרגשתי לא בסדר, אתם יודעים זה בערך סוג המוזיקה שכולנו אוהבים לשמוע, חלק מכחישים ומדחיקים אבל עמוק בלב כולנו אוהבים. אז הנה הפרסומת נשארה ולמחלקת ההיפ הופ בהליקון מילת אזהרה - להבא לשרשר !!!

אפשר הערה? תודה.

בעקרון אני ממש לא מתלהב מפרסומות במיוחד כאלו שבאות להקל על החיים שלי (וואו, תודה!). ובכן, לעבודה: אוספי NOW הבריטיים הרבה יותר מוצלחם לדעתי, ולו בשל העובדה שהם נטולי שירים מעייפים מתחילת השנה, והם גם כפולים. כמו כן, אם יש משהו שאני ממש שונא זה שמזלזלים לי באינטלגנציה. באחד מאוספי הNOW הקודמים, כנראה שהתעצלו לרכוש את הזכויות ולכן דחפו את your disco needs you של קיילי בגירסאת האלבום ולא גירסאת הסינגל. אולי כדאי שמישהו יסביר להליקון שלא נולדנו בזיבאבווה וזה שהם יכתבו באתר שלהם שהלהיט של אמה בנטון כבש את אירופה (איפה? במקום ה20 בבריטניה?) לא ממש ישכנע אותי. מה גם שאם אני רואה באנר באתר הליקון לNOW 6, אני אודה להם מאד לחיצה עליו אכן תוביל לNOW 6 ולא לרשימ ת כל תקליטי הפופ שיש שלהם. אם הייתי רוצה לראות את הזוועה הקרויה נלי פורטדו, הייתי מחפש אותה בעצמי. ומה לעשות, להוסיף 6 סימני קריאה אחרי כל משפט זה לא הקאפ אוף טי שלי.

למעלה