האוספים.

האוספים.

בתקופה האחרונה כל זמר שאין לא מה להוציא מוציא דיסק אוסף שמח אני יכול להתחיל לספור אבל יכלה הזמן והמה לא יכלו... מה אתם אומרים? זה תופעה מבורכת? או שצריך לעצור את זה עכשיו? האם הדברים האלה לדעתכם מושקעים? אשמח לקרוא תגובות!

לגבי עמירן,שלהבת, וינדיש.

אז הם בסה"כ תזמורות שמוציאים דיסקים וזה כדי שישמיעו אותם ברדיו וכדי שהם יתפרסמו יותר, לגבי שוואקי וזמרים בסיגנון שלו אז אני חושב שהם טועים שהם מוציאים דיסק שלם של שירי קאוורים כי זה יותר מידי נדוש.

Rצינית

New member
חוץ מזמן ואולפנים אין כאן השקעה...

ואם יש השקעה. ההשקעה היא לרעתם-מפרנסים את התקליטנים... אני אישית לא אוהבת לשמוע שידור חוזר בשמחות...ומאיידך-כמו שרפוש אומר גם מפרסם אותם .אך זאת הייתי אומרת לזמרים חלטוריסטים .לא כמו זמרים שהוזכרו להעיל.זמרים גדולים לא צריכים פירסום...

אולי עמירן לא צריך את זה..

אבל אם את זוכרת אז מה שפירסם את שלהבת זה היה הדיסקים שהם הוציאו.

asaf2000

New member
איכסה פיחסה

כל פליט-ישיבה שחושב שהוא יודע לשיר מוציא איזה אוסף שירי חתונה ברמה של ליגה ד', כל האוספים אותו דבר "עוד ישמע, שמח תשמח" ושות', "רחם, אל תקצוף" ו"מזרחי" שכולל את יגל יעקב ואיזה הורה לקינוח, אני שונא את זה יש איזה 20 אוספים של זמרים שונים עם אותם שירים.

טמפרי

New member
לדעתי

אתה צודק מאה אחוז כל זמר שצריך כסף לחג מוציא אוסף של שירים נדושים.עיין ערך שוואקי וכו

MENIMEN M

New member
תלוי מי

שוואקי-מגעיל ונדוש. עמירן-בסדר בגלל שצירף 3 שירים חדשים וגם ביצועי התזמורת והזמרים מאוד יפים. שלבת-אדיר ענק יש הרבה שירים חדשים והתזמורת ענקית. שרולי ויליגר- מ-ה-מ-ם אדיר השקעה אדירה איכות אדירה ובמיוחד ששירו לא מוכרים כל כך דיסק ענק

צודק...

היה לשלהבת את ושיר אערוך וגם את אלוקים. דרך אגב לדעתי עמירן ושלהבת גם בשירים הנדושים הם טובים.

למעלה