האוסקר ביום ראשון

דרו22

New member
האוסקר ביום ראשון

שלום לכל אוהבי הקולנוע והוליווד אני חדשה כאן רק רציתי להגיד שאני חובבת אוסקרים מושבעת ומאז האוסקר הקודם חיכיתי שנה שלמה!!! ליום הזה ויש לציין שאני אינני מנויה של יס, לכן אינני יכולה לצפות בטקס האוסקר בשידור ישיר, אני חושבת שזה חוצפה מצדם ואני מאחלת להם שיתפוררו ושלא יזכו לראות רווחים. לדעתי זה מגעיל לקחת ככה את האוסקר מהכבלים, מה יש הפריע להם?, וגם ערוץ סטאר וורלד פיתאום החליט שהוא לא משדר השנה את הטקס כמו בשנה שעברה. אז עוד פעם שיס יתפוררו וזה לא יקלקל לי את ההנאה שלי מהוליווד, לכל המאוכזבים שביננו ואני בטוחה שיש כאלה.... לא נורא יש גם שנה הבאה....

פרפר15

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

את צודקת גם לי אין יס וזה מעצבן

HoNeYyYy

New member
אבל אם האוסקר היה משודר בערוץ 4

כמו כל שנה אז מנויי יס לא היו יכולים לצפות באוסקר מכיוון וערות 4 כבר לא משודר ביס,ככה שהדבר היחידי שיס עשתה היה לתת לצופים שלה שרות טוב אז אם יש לכם טענות,תפנו אותם לערוצי זהב שלא דאגו לרכוש את הזכויות לפני שיס רכשו.....

מאטריקס

New member
למה לבכות כל הזמן???../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בקשו מקרוב משפחה, חבר, ידיד, שכן או כל אחד שיש לו ויכול להיות לו YES שיקליט לכם את הטקס (עדיף את הערוך כי הישיר הוא בן שלוש וחצי שעות) ותראו את הערב הנוץ יום למחרת... לא קרה שום אסון... ואם אתם ממש לא יכולים להתאפק וחייבים להיות במתח כאשר אתם רואים את האוסקר (לפני שאתם יודעים מי זוכה, ומדברים על זה בעיתונים ובכל ערוץ בטלוויזיה) תקבעו עם חברים (מי שיש לו YES, כמובן) להפגש היום בלילה ולראות את טקס האוסקר בשידור ישיר ולעשות חגיגת לילה שמחה וכיפית!
מקסימום לא תגיעו למחרת לבי"ס או לעבודה, ממילא יש מלחמה!

swirrrly

New member
רגע.. ../images/Emo118.gif

חוץ מבשידור ישיר, האוסקר אי פעם יופיע בכבלים? מתורגם?

HoNeYyYy

New member
לא נראה לי כי זה בלעדי ליס

השידור המתורגם הוא ביום שלישי וגם אז הוא בלעדי

LaLyBLooM

New member
אני מאושרת!!!

שYES קנו את הזכויות... תחשבי לרגע לא רק על עצמך ועל מנויי הכבלים אם זה ההי משודר בערוץ 4, אז הרי אנחנו (מנויי YES) לא היו יכולים לראות את זה אז אני עצמי מאוד מאושרת שYES קנו את הזכויות וכל הכבוד להם

למעלה