האוס מעריץ של הסדרה 24

האוס מעריץ של הסדרה 24 ../images/Emo6.gif

אוקיי זה הדבר הכי הזוי מוזר ומה לא שיצא לי לראות, בפרק 121 בעונה השישית (אני רואה דרך הVOD תהרגו אותי
) האוס מדבר עם איזה מוכר סמים וצועק עליו ואז הוא אומר "זה הצליח לג'ק באואר" כיאלו ג'ק באואר היא הדמות הראשית בסדרה 24, אז חשבתי על זה, האם האוס מעריץ את 24
? אגב אני אוהבת את שתי הסדרות הללו, גם את 24 וגם את האוס ככה שזה בהחלט גרם לי לאיזה סוג של הלם , רק חסר שג'ק באואר היה אומר שהוא רואה כל שני וחמישי את הסדרה האוס

ואת O.C ואת מגרש ביתי ואת גוסיפ גירל../images/Emo77.gif

וכל סדרה אפשרית שהוא מקליט בטיבו שלו (חוץ מבפרק הקורע ההוא שהוא רב עם וילסון ווילסון מוחק לו את כל התוכניות מהטיבו
) בקיצור- האוס מכור לטלוויזיה (בין יתר הדברים)...

בתחילת עונה 6 אאל"ט../images/Emo77.gif

היה את הפרק עם שתי הגרופיות שבילו לילה במלון.. המטופלת לקתה בדבר מה שגרם לה לבדות מציאות לא נכונה.. אז האוס, שרצה לגלות מה קורה לה אבל היא לא יכלה להגיד לו את האמת, אמר לאחד מרופאי הצוות לשאול את החברה שלה מה היה שם.. אז הוא אמר לרופא: תשאל את גוסיפ גירל...

bali

New member
מנהל
פרק 121? זה לא היה בפרק של אתמול?

בעונה 6 יש 22 פרקים אז או שהתכוונת לפרק 12 או לפרק 21 ולא זכור לי ג'ק באואר בפרק 21. אתמול, כשהוא חקר את החבר של השוטר וצעק עליו בקול קצת צרוד כזה, זה לא הצליח לו ואז הוא אמר משהו בסגנון של "זה הצליח לג'ק באואר"... האוס מכור להרבה סדרות טלויזיה. במהלך כל הסדרה הוא ראה GENERAL HOSPITAL וכאלה, וזורק מדיי פעם הערות שקשורות לדמויות בסדרות אחרות. אבל הכי הכי הכי נקרעתי מצחוק בעונה הראשונה או השנייה, כשהאוס מציק כרגיל לקאדי וזורק לה הערה על זה שהיא היתה פעם גבר. חדי האוזן ומכורי הטלויזיה מייד יבינו מה הסיבה להערה הזו... השחקנית ליסה אדלשטיין שיחקה ב"אלי מקביל" טרנסווסטיט, ושיחקה מעולה יש לציין. אני נשפכתי מצחוק בקטע הזה.

פרק 121 של כל העונות ../images/Emo2.gif

כי בהוט VOD לא מחלקים את זה לפי פרקים בעונות, מחלקים את \זה לפי כל הפרקים בכל העונות... אתמול היה פרק 121 כנראה

bali

New member
מנהל
אהההה הבנתי. אז כן, אתמול היה הפרק הזה

בערוץ 3

נכון, הוא אמר זאת../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

וואלהההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו אני מבינה את כל ההערות האלו על קאדי..
ידעתי שקאדי שיחקה סוג של גבר
באלי מקביל, אבל לא קישרתי את ההערות הללו... אין ספק שהכותבים ממש ממש ממש ממש מוכשרים... וכל משפט שם נכתב בכובד ראש.... בהחלט מגיע להם ח"ח

bali

New member
מנהל
../images/Emo13.gif בהחלט מוכשרים

הדמות של ליסה אדלשטיין היתה מעולה באלי מקביל. היא שיחקה בחור בתהליכים של שינוי מין שמה שנשאר זה רק לעשות CHOP CHOP, כך שהיא נראתה אשה לגמרי והדרך שלה לספר לעו"ד שהתאהב בה שהיא לא 100% אשה היתה שבזמן ריקוד סלואו היא אמרה לו להיצמד אליה... עוד קצת... עוד קצת... ואז הוא הרגיש
זה בהחלט סיפור ג'וסי שגאוני שהכניסו להאוס כחלק מהטיזינג של האוס בקאדי.

היה גם את הפרק שהאוס חטף את השחקן../images/Emo77.gif

שמשחק באיזשהיא סדרת בית חולים שהוא מכור אליה
האוס צפה בסדרה, וראה שהשחקן קצת חלששששש אז הוא החליט לחטוף אותו כדי לרפא אותו
זה היה משעשע!

bali

New member
מנהל
זה היה שחקן מGENERAL HOSPITAL

כביכול, אופרת הסבון שעוסקת בבית חולים שהאוס מכור אליה והתגנב לחדר של חולים בתרדמת כדי לצפות בה בשקט ולאכול צהריים. כמה כייף שזה היה "ג'רי סמית" מסקס והעיר הגדולה, חתיך חתיך שכמותו

bali

New member
מנהל
אני יודעת שיש אופרת סבון כזו

והאמת שאין לי מושג אם הוא משחק בה באמת אבל נראה לי שלא. זו אופרת סבון די מפגרת, לא משהו איכותי.

bali

New member
מנהל
../images/Emo6.gif נכון, אבל יש ממש גרוע ויש פחות גרוע.

אז GENERAL HOSPITAL הם מהממש גרועים.

מרי42

New member
סדרות של זקנים

אני אוהבת כשהוא מזכיר את הסדרות "הישנות": 4x11 frozen HOUSE: How's it going, team MacGyver? [Sees the screen.] Oh, great. I can't get cable, but I can get the South Pole on hi-def. 4x04 guardian angels GREG HOUSE: [from phone] Gooood morning, Angels. [He calls the Auditorium phone to speak to the fellows. He keeps it on speakerphone.] GREG HOUSE: When Bosley drags his ancient ass in there... [In the Auditorium, "Dr." Henry Dobson enters, carrying a file.] HENRY DOBSON: I'm here. Twenty-four-year-old funeral cosmetician suffered a grand mal seizure at work. [He starts to hand out the copies to the others.] CHRIS TAUB: [whispers to Kutner] Why does he get to be Bosley? LAWRENCE KUTNER: [whispers to Taub] You wanna be Bosley? Bosley's like the asexual messenger boy. 3x13 NEEDLE IN A HAYSTACK [Cut to men’s room. House wheels in.] Wilson: Ah yes, if it isn’t Dr. Ironside. House: (removing gloves) Ah, if it isn’t Dr. I-Had-No-Friends-When-I-Was-Growing-Up-So-All-I-Did-Was-Watch-TV-By-Myself-Which-Is-Why-I-Can-Now-Make-Constant-Pop-Culture-References-Which-No-One-Understands-But-Me. Wilson: That’s my name. Don’t wear it out. (House starts to stand) Uh uh. אני מניחה שאני בין הזקנים כאן

למעלה