האוס עונה 6 פרק 1-הרגע צפיתי..

ייסאן

New member
האוס עונה 6 פרק 1-הרגע צפיתי..../images/Emo23.gif../images/Emo107.gif

ופשוט הייתי חייבת לכתוב איפשהו, שחור על גבי לבן- הסדרה הזו מדהימה, לחלוטין... פרק הפתיחה של עונה 6(וכמוהו גם פרק הסיום של עונה 5) מופתיים לחלוטין! יצירה מורכבת ומרשימה שפשוט קשה לתאר במילים, אני קדה שוב ושוב ושוב ליוצרים וליו לאורי השחקן העילאי, שאם הוא לא יזכה באוסקר או באמי או בפרס כלשהו שמשהו משהו למישהו- אין כל צדק בעולם. זהו. סתם חשבתי שיש מצב שאנשים כאן יזדהו איתי.
א.

ייסאן

New member
**משהו->משנה, אני עדיין המומה מהפרק...../images/Emo122.gif

סליחה על השגיאות

../images/Emo97.gifהגעת לעונה השישית? ../images/Emo58.gif

יופי!! תפסיקי כאן
באמת. את הפרק הראשון של העונה השישית ראיתי שעה וחצי בפרצוף וודפאק ובקטע שהוא עושה את ההופעה הזאת עם המהשמו ההוא רציתי לדפוק את הראש בקיר עד זוב דם. זה לא נהיה יותר טוב אגב. הרופאים קילקלו אותו. הוא נהיה כוסית

ייסאן

New member
מה את הזויה לגמריי הא?../images/Emo23.gif../images/Emo107.gif

הפרק הזה הוא יצירת מופת שאסור להתעלם ממנה!!!! אני עד עכשיו- שעות מספר אחרי הצפיה בפרק וב9 הפרקים שאחריו, עדיין בשוק מהיכולת המטריפה של יו לאורי לג'נגל ככה עם הדמות שלו ועם המוח והלב שלי!!! הוא מחזיק כמעט שעתיים משחק ל ב ד, ועושה את זה בצורה שראויה לקידות ושיבוחים- הדמות שלו אמינה, משוחקת היטב וכן- זה קשה לראות אותו נותן לעצמו להיות אנושי, ובאמת רוצה להשתפר- אנשים שעוברים תהליך מסויים בדרך כלל בשלב מאוד מאוחר בחיים שלהם אחרי טראומה(אחת או יותר) רוצים להשתפר, ורוצים להיות מאושרים. סיימ תי את הפרקים שיצאו עד עתה ואני נמצאת במעקב וציפיה לפרק הבא, עם כל הצופים האדוקים האחרים בעולם, המסקנה שלי שהעונה הזו, הפרקים האלו הינם הטופ של הסדרה הזו, העונה השישית מוכיחה בלי כחל וסרק שזו הסדרה הטובה ביותר שנראתה בטלוויזיה אי פעם. כמובן , דעה אישית..

../images/Emo97.gifאיכ!

הדבר הטוב היחידי שקרה בינתיים זה שקמרון עזבה סופסוף
+ מאיזושהי סיבה אני ממש נהנית לראות את צ'ייס מתייסר ככה בגלל דיבאלה
. אבל קאדי ולוקאס? WTF?! מתעסקים בכל הקטע הזה של האוס+קאדי+לוקאס ושוכחים לגמרי שיש חולים עם סימפטומים מוזרים או שעות מרפאה, ועד שיש מרפאה האוס מתנהג אליהם יפה כדי להרשים את קאדי. תיכף יבואו מעודדות שישירו וירקדו על זה ש"העיקר שיש לנו אחד את השני" או איזה קלישאה שחוקה בסגנון ויעבירו את האוס לערוץ דיסני. אני עדיין עוקבת אחרי הסדרה רק מתוך הרגל (או מאיזושהי תקווה קלושה לרומן הומוסקסואלי בין האוס לוילסון
) ולא בגלל שאני כבר נהנית מזה. סדרה מדהימה ואינטלגנטית והראשונה שאי פעם עקבתי אחריה באובססיביות או עקבתי אחריה בכלל שהופכת לבולשיט אמריקאי להחריד. LAME

daniela21

New member
כמובן שמזדהה

האוס זו התוכנית הכי שווה בטלויזיה, ללא ספק. תמשיכי לצפות בפרקים הבאים ותהני. בינתיים אני מתייבשת פה בגלל שאני כבר ממתינה לראות את רק 10 והוא יהיה רק בינואר. הלוואי והייתי במצבך והיו לי עוד 8 פרקים נחמדים לצפייה בינתיים :)

ייסאן

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo107.gifנגמר המצב הנחמד- אני מחכה איתך.

סיימתי את הפרקים, בצפיה שוקקת ונלהבת וגם עצובה במקצת, כי נכון שכרגע סיימתי לילה וחצי של חיים בעולם המרתק והאינטליגנטי שכל כך מעניין אותי בהאוס- אבל עכשיו אני מחכה בתור ב ד י ו ק כמו כולם
מדהים. אני אוהבת את השינוי באופי הדמויות. תמיד אהבתי, והדמויות כולן נמצאות באיזשהו פרוגרס עקבי מאוד כל הסדרה- אני הכי גאה בהאוס... צריך הרבה אומץ לעשות כזה שינוי מאסיבי בחיים שלך בהתחשב בעובדה שאתה גאון מתוסבך נפשית ועוד אחד גאה ופרפקציוניסט כמותו.
אני משוגעת שנקשרתי לדמויות עד כדי כך?

someferro

New member
אני לגמרי איתך

התחלתי לראות את הסידרה כשהיא ממש רק התחילה ואז יס הפסיקו לשדר בעונה ה4 אז הייתה לי הפסקה ופתאום נתקלתי באינטרנט בפרקים של העונה השישית ולא יכולתי אלה להיתמכר שוב פעם ליצירת האומנות הזאת וראיתי את כל הפרקים מהתחלה עד 9(אגב שווה לך בזמן ההמתנה לראות את העונות הראשונות שהם טובות בדיוק כמו העונה השישית)אני לגמרי חושבת שזאת לא רק סידרה מבריקה מבחינת הכתיבה אלה מלוהקת בצורה גאונית.כל שחקנ/ית שם ממש הותאם לדמות שאליה הוא מתחבר או מזדהה ולכן הסדרה ממכרת כל כך. אגב יש כאלה שטוענים שעונה 5 ו6 הם הכי גרועות בגלל שיש יותר פוקוס על החיים הפרטיים של האוס ופחות במיקרים הרפואיים אבל אני חושבת שזה היה הכרחי להכניס פוקום על שם כמו שדייויד שור אמר,במהלך ארבעת העונות ראינו את האוס מתפקד "על הקצה" והיה ברור שבאיזה שהוא שלב הוא יגיע לקצה וזה בדיוק מה שקורה בעונה 5 ובשש רואים את השיקום והאם האוס באמת יצליח לשקם את עצמו.

למעלה