האוס 3 - 3.10

YaEl 15

New member
האוס 3 - 3.10

שם הפרק: "MERRY LITTLE CHRISTMAS" בעברית: "חג מולג קטן ושמח"
תקציר: וילסון סוגר עם טריטר עסקה לפיה האוס יסכים להתאשפז במרכז גמילה וכך יינצל ממאסר בכלא. האוס מתנגד וקדי מסרבת לתת לו תרופות. גמדה בת 15 מגיעה לביה``ח, והצוות נאלץ להצילה ללא האוס.
תמונות
תסריט
מידע אני עצובה
היה לי חרא של יום ! נכשלתי במבחן, לא עניתי על כלום, ואני רשמית הילדה הכי מפגרת בעולם. פ*ק ! איזה חרא של יום. שנה. חיים ! עד לפני כמה שעות בכלל לא היה בא לי לראות האוס... צפיה מהנה. אני (לשם שנוי) לא הולכת להנות
חיי נהרסו. ואוי למים שיאמר לי שאני מגיבה בהגזמה.

adi love noa

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מצטערת על המבחן אבל חשוב שתזכרי שהחיים הם לא רק לימודים,למרות שגם אני הייתי בדיכאון אחרי הבגרות במתמטיקה אז פחות או יותר אני מבינה מה עובר עליך. מקווה שמחר יהיה יום יותר טוב

YaEl 15

New member
למה הוא עושה את זה לעצמו ?

אוףף.. איזה יום חרא. לפחות יש לי את הפורום הזה, לקטר בו כאוות נפשי.

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif על השירשור../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

הפרק היה פרק מאוד יפה וגם מאוד מותח(עד לרגע האחרון וגם קצת אחריו הייתי במתח לגבי מה שיקרה עם האוס
) קמרון טיפה עיצבנה אותי עם כל ההתנגשויות האלה עם ווילסון(אהובי
) שאומנם יש תועלת אישית במעשיו אבל בשל מי אין?(חוץ מזה קצת קשה להאשים אותו כי אחרי כל השהייה עם האוס זה דיי מובן שהוא ילמד ממנו כמו שהיא למדה מהאוס כמה דברים) ולמרות שהבדיחות היו טובות בפרק אבל בעיקרון הפרק היה מאוד מדכא וכל כך ריחמתי על האוס
עזבו את זה שאני לא מסכימה עם מה שהוא עשה לגבי התרופות(גנב, רימה), זה היה ממש עצוב לראות כמה בן אדם נואש הוא
ודווקא בקטע אחרי שהוא חתך את עצמו יענו קטע ההאמרון(
), הגעתי למסקנה שהם כל כך שונים וכל כך מתאימים אחד לשניה שחבל על הזמן שיזיזו את הקטע הזה כבר וכי הקטע עם קדי לא נראה לי רציני מספיק. אז בקיצור פרק יפה ומצפה כבר לפרק של שבוע הבא
ויעל: באשר למבחן תסתכלי על הצד החיובי. לפחות זה מאחורייך ולמרות שזה נראה סוף העולם זה ממש לא ואת עדיין יכולה ממש להצליח בשאר הדברים הנוגעים לעולם הזה
ומה אין מצב למבחן חוזר? והנק' מצטברות או לא? בקיצור כפי שלימדו אותי ואני מציעה לך(שלא כמוני אלא באמת לאמץ את זה), לא להילחץ ולא להתעצב לפני שאת מבררת את כל הפרטים וכי אי אפשר להגיד שזה סוף העולם(בהגזמה אבל הבנת את הרעיון) עד שלא יורדים לעומקו של עניין ובודקים שזה אכן סוף העולם.

always be me mc

New member
האמא נראית לי מוכרת

נדמה לי היא הייתה פעם באיזו תוכנית ששודרה בערוץ 3 ששיחק בה גם טוני דנזה

למעלה