האוס 6X11(10)the low down

ייסאן

New member
האוס 6X11(10)the low down../images/Emo23.gif../images/Emo107.gif

הפרק יצא!!! אני הולכת לצפות- מי שמעוניין בלינק מהיר וזריז מוזמן לשלוח מסר
אוחחח זה הולך להיות תענוג... חיכיתי כל הלילה במיוחד

ייסאן

New member
ווואו פרק מעולה!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo107.gif../images/Emo58.gif

אוי כל כך התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!! כמצופה(אחרי ככ הרבה זמן) היה שווה לחכות(למרות שהייתי מעדיפה שלא, אבל מה לעשות אמריקאים ופגרות- לך תבין) פרק חזק, גם הסיפור של המטופל נגע לליבי והיה מרגש, וגם הסייד סטוריז היו טובים במיוחד- וילסון מציע להאוס להנישא לו
וכל קטעי הסמי גאווה של האוס- הציטוטים אדירים וצחקתי בקול כמו שלא צחקתי המון זמן.. אהבתי גם את הטריק של פורמן- הוא מחוכם והרוויח את הקידום שלו ביושר, מעניין מתי הוא קלט שהחבר'ה עובדים עליו. בקיצור- החיים שלי הרבה יותר מלאים עם ד'ר גרגורי האוס והחבורה~ יופי של פרק- אני לא יכולה לחכות לשבוע הבא!!! ספרו חוויות ושתפו ציטוטים אהובים מהפרק?? שלי זה: "House:" I NEED THE DRUGS! Hmmm... works for Jack Bauer
וללא צל של ספק הציטוט השולט ביותר ששפך אותי מצחוק על הרצפה:
"?Wilson: "Gregory House, will you marry me "House:" This is unexpected חחחחחחחחח!!!!! אדיר!!!

אמא NOA

New member
../images/Emo58.gif הציטוט ששמת...

I NEED THE DRUGS! Hmmm... works for Jack Bauer ממש הפיל אותי!!! פרק מעולה מעולה מעולה!!!

daniela21

New member
סוף-סוף! ../images/Emo58.gif

פרק טוב, התגעגעתי לפרקים המתוחכמים עם החולים המעניינים, ההומור של הצוות והכיף שבסדרה. הלוואי ויתר העונה תמשיך להיות מעניינת. אני מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא!! יסאן - נכנסתי לאתר שלך ומה אומר.. כשרונית משהו. הלוואי ואני הייתי יודעת לתפור.. בקושי להשחיל חוט למחט

daniela21

New member
אני אצפה בסופ"ש, כשיהיה תרגום (-:

עד אז אני לא קוראת את הספויילרים!!!!

Netto

New member
תשתדלו לא לדבר על הורדות לא חוקיות

לא לדבר ולא לבקש לינקים וקישורים להורדת הפרקים ולצפייה ישירה. זה לא חוקי ועובר על זכויות יוצרים. נמחקו הודעות עם נושא ותוכן על זה. ולנושא, אני אצפה רק מחר עם החברה בפרק.. אז אני יגיב על הפרק :)

אמא NOA

New member
הפרק SO שווה את ההמתנה!!! פרק עילאיייי../images/Emo47.gif

שילוב של חוק וסדר meets האוס
אין על הפרק הזה! והקטע עם הבחורה עם האוס ווילסון
בהתחלה האוס עיצבן אותי אבל אח"כ זה שיעשע אותי ביותר!!! גם מתח, גם צחוק... יפה יפה! סוף סוף פרק איכותי ביותר!!!

התגעגעתי להאוס ../images/Emo58.gif

והפרק הזה בהחלט היה שווה את הציפייה העלילה של החולה הייתה מצויינת וטראגית וגם העלילת צד עם כל האוס-ווילסון הומואים היתה ענקית! אני מתארת לעצמי שהם עשו את זה כי הרבה מעריצים רצו רומאן בינהם :) ומישהו יודע מאיפה היה החלק של הגיטרה בחלק שהמטופל מת ותפסו את הסוחרי סמים? זה היה פשוט יפהפה

Netto

New member
האוס חזר אחרי תקופה ללא שידורים

האוס חזרה לעצמה בזכות הפרק הכל כך טוב עם ד"ר האוס וד"ר ווילסון. אהבתי את הפרק. פרק משעשע. בשבוע 17-23.1 לא יהיה פרק. פרק 12 (11) של האוס עונה 6 ישודר ב25 לינואר 2010.

Litalxo

New member
פרק נהדר!! אבל מה לעזאזל

קרה לשיער של צ'ייס????
האם ידוע על קאמבק של קמרון בהמשך הסדרה?

למעלה