את מוזמנת לפורום האוס, יש שם שרשור
מלא בתובנות (קישור:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1431&msgid=85817458 ) קצת תיקונים טכניים ואינפוט משלי: 2. עזבי מה עשתה המכונה, הסוף (קמרון לוחשת "House", האוס שואל "does that hurt?", זה החלק הכי מדמה-סקס לדעתי בסצינה. הם תכלס עושים שם סקס בלי לעשות סקס. בכלל, אני מתומכי ההאמרון, וחושבת שקמרון מוצאת חן בעיני האוס, ולא רק מבחינה פיזית. הסצינה הידועה לשמצה במסעדה בlove hurts מעידה יותר על הפגיעוּת של האוס מאשר על מניעיה של קמרון (ההקדמה החסרה מבחינתי לנאום הזה שלו שם היא "את מוצאת חן בעיני, אבל..."), וב302 התיאוריה הזו שלי מתחזקת (לא כי יש שם האמרון, בגלל משהו אחר, זה לא ספוילר). 3. "תגידי לקאדי" (הוא אומר את זה לקמרון), אבל לא זו הנקודה. אני לא חושבת שהאוס רוצה להיות נכה, או שהוא מתלבט אם לוותר על נכותו אם לאו. האוס היה לפני כן אקטיבי מבחינה פיזית (גולף, לקרוס), ואין ספק שזה חסר לו. הרגל סימבולית לכל החוויה של אובדנה ולכל מה שעבר עליו בעטיה (הבגידה של סטייסי, אובדן האמון באנשים, אובדן השליטה על חייו, הסלידה מרחמים שעכשיו נשפכים לעברו מאנשים פחוּתים בעליל ממנו מבחינה מנטלית), והשאלה אם הוא מוכן לוותר על
זה, על האומללות האינהרנטית הזו שלו. שלא לדבר על כך שאובייקטיבית יש כנראה תופעות לוואי מוחיות שהוא מסתכן בהן. נכון שהרגל גם נותנת לו במידה מסוימת רשיון לעשות מה שהוא רוצה (ראינו את זה בתחילת העונה השניה), א. כי אנשים מסתכלים עליו כעל נכה, וב. כי כמו שהוא אומר בפרק 302, God doesn't limp-כל עוד הוא צולע (או צלע, זה לא משנה), הוא יכול להרשות לעצמו להתנהג כמו אלוהים משום שיש בו משהו built in שמונע ממנו להפוך בכך למגלומן, אבל (פיוווו, אוויר) מסצינות ההאוסטייסי למיניהן אפשר להסיק שגם קודם הוא לא בדיוק עשה חשבון למישהו. 4. אני חושבת שזה הפוך-בגלל שהוא שרוי בדיכאון תמידי (ובגלל מה שהכניס אותו לדיכאון הזה), הוא בוחר לראות את המטופלים כפאזל ולא כאנשים שלחייהם יש משמעות. אבל כמו שהוא אומר לקמרון בסצינת ה"רצח", הוא רוצה משמעות, ובאופן סימבולי ביותר הפרק הבא אכן נקרא meaning. איזו משמעות הוא יבחר לחפש? מן הסתם את זו שקמרון ובעיקר וילסון מדגמנים לו כבר אי אילו שנים, אבל זה כבר לא שייך לענין. 5. זה היה בפרק הקודם (who's your daddy), אבל אני חושבת שיותר משהאוס מפחד מההתמכרות (והוא לא ממש מפחד ממנה, כבר ראינו את זה בdetox, ובצדק לדעתי, כי he doesn't have a pain management problem, he has a pain problem), הוא מפחד מהכאב. והכאב מתגבר באופן קונסיסטנטי החל מdistractions (אמצע העונה השניה). 6. צפיה אחת לא מספיקה לפרק שכזה. גם לא שתיים.