האופטימיות הולכת ודועכת.

Bquiet

New member
האופטימיות הולכת ודועכת.

לאט לאט אני מתחילה להבין שהמצב בו אנחנו נמצאים (בטחוני) לא כ"כ עומד להשתנות, מה שמאוד מטריד מכל הבחינות, אבל מה לעשות גם מבחינת התרבות בארץ- אני לא רואה את רדיוהד מגיעים לכאן בקרוב... ובמישור האישי, אני לא רואה את מצבי הכלכלי כאחד שהולך לאפשר לי לסוע להופעה שלהם בחו"ל. אז אני מנסה לשחזר (לעצמי, כמובן) את ההופעה בה הייתי, בקיסריה, 9 ליולי 2000... הבקשה שלי (למרות שאני מודעת לכך שזה יהיה קשה) היא שמי שהיה שם, או שיש לו מקור שיודע, ירשום את רשימת השירים שהם ביצעו (אם לפי הסדר אז בכלל טוב:)) בהופעה ההיא. תודה!

lift

New member
היו זמנים

אני היתי בהופעה הראשונה בסינרמה ויש לי את רשימת השירים מההופעה + תמונות אם מי שהוא רצה ההבדל היחיד בין ההופעה בסינרמה לקיסריה זה שבקיסריה הם הוסיפו שיר optimistic mornnig bell karma police street spirit national anthem in limbo talk show host no surprises my iron lung dollars and cents fake plastic trees you & whose army bones lucky airbag just everything is in the right place a egypan song nice dream exit music paranoid android b the tourist how to diapppear בקיסריה הם שרו גפם את "Alligators In New York Sewers

polyethylene

New member
גם את זו יש לי מוקלטת.

וגם בזו הייתי. בהחלט היו זמנים... talk show host היה איתי בהופעה, איזה סופ"ש מדהים זה היה, סינרמה, קיסריה, ואחר כך ריקנות... כמה עצוב...
radiohead - הופעה בקיסריה 9.7.2000

שאלה..

יש לך את זה מוקלט בצורה טובה? כי אני הייתי גם בהופעה בקיסריה.. והיום גם נסעתי ליד צומת קיסריה (לא קורה לעיתים קרובות, אני גרה בדרום אחרי הכל..) והכל צף לי חזרה למעלה. אז מה שרציתי לשאול.. את יכולה לשלוח לי או משהו כזה?

TalkShowHost

New member
תגידי ,

יש לך את ההקלטות באיכות טובה יותר ממה ששמענו אז ? אני זוכר שנתת לי כתובת שממנה אפשר להוריד את כל ההופעה, אבל אני לא זוכר מהי. אגב, הדיסק החתום שקיבלתי מתנה הוא הסינגל של STOP WHISPERING, נחמד לאללה. שבת שלום.

polyethylene

New member
אשתדל...

karma police optimistic morning bell the national anthem no surprises my iron lung talk show host fake plastic trees in limbo dollars & cents street spirit airbag lucky you and whose army paranoid android everything is in it´s right place :encore1 alligators in new york sewers egyptian song climbing up the walls just :encore 2 how to disappear completely exit music ואני יודעת כי הייתי שם, ויש לי את ההופעה מוקלטת (מה אסור להקליט הופעות
), ותודה רבה על הנוסטלגיה, עכשיו ממש בא לי לבכות
radiohead - הופעה בקיסריה 9.7.2000 (הייתי חייבת...)

למעלה