האופניים החדשים בהרצליה:

הזאהיר

New member
האופניים החדשים בהרצליה:

העדפתי לא להגיב בטרם אנסה מספר פעמים: אבל חייבת לשאול את כל מי שכן מתאמן בהולמס הרצליה: האם באמת כולם כ"כ מרוצים? האם האופניים הם ללא רבב? דווקא אני נתקלתי במחזות, וחוויתי גם בעצמי לא פעם את רגלי ורגלי מפדלים אחרים מתנתקים מה SPD בלי הכרה במהלך השיעור, פאנומנון מטורף. גלגל העומס, ככה, ממוקד לו במקום הכי לא נוח בעולם כך שבמצב 3 אתה מוצא את עצמך מוריד ומעלה התנגדויות בעזרת הרגליים ללא כל שליטה ואז זה מאלץ אותך שוב ושוב להתכוונן על עומס רצוי, לא כייף, לא נוח, מעיב על מהלך האימון. הכידון, "המחייאה" מה זה "תכשיט", שום תפוז לא יזוז, אפשר להזיזו כלפי מעלה, מטה, אך לצדדים (הכוננה הרחקה והקרבה)?!!!!!! מה פתאום, בשביל מה זה טוב?! (זה בציניות גרידא!) אז, נכון במצב 1 יש אפשרות של משחק עם הקרבת הכסא אבל במצב 3?!, נו טוף, את את/ה לא מספיק ארוכים/ות אבל ממש ארוכים בכל אופן בפלג גוף עליון רע, מר וכואב הוא הגורל.....

טרם פגשתי את ה"למבורגיני"..

...אבל אני חייב לציין שלאומת הV BIKE הישנות שממש לא אהבתי... יש שיפור משהו. פדל מתנתק מSPD זה עניין של כיוונון פשוט עם מפתח LN רגיל במידה המתאימה לבורג שבפדל.. ידית עומס פוגשת את הברך כמעט בכל הדגמים של STAR TRACK או כמו ששמעתי כמה מדריכים אומרים סטאר דרעק.. אגב גם בSCHWINN לפעמים הברך פוגשת את ידית העומס ובאמת בדגמים החדשים ידית העומס הוקטנה מעט והונמכה מעט, הוספה גם ידית בלם חרום, מה שמאוד יכול לעזור לפעמים. לגבי כוונון מרחק כידון לפנים ולאחור, היה קיים רק בV BIKE והאמת שלא היה חסר לי אף פעם, ואני די גוץ.. אני יודע שאני אהיה בדעת מיעוט אבל אישית, אני מעדיף את אופני הSCHWINN, איכשהו אן פשוט יותר נוחות לי, רק הבעיות המכאניות בציר הפדל ומערכת עומס "קופצת" לעומס גבוהה כשהמערכת מתיישנת והברגים בה משתחררים, מפריעות לי בהןמעט, וגם זה עניין של תחזוקה.

הזאהיר

New member
כיונון קידון קיים גם ב

סטאר - דרעק האמן , זה חסר! אולי עניין של הרגל ננסה להתאפק עוד שבועיים , נראה

הזאהיר

New member
מה שכן, ממש לא למבורגיני

רחוק מזה ממש רחוק יודע מה , אומר שזה כמו יפנית חדשה

P u s s i c a t

New member
אחלה אופניים

למעט 3 דברים. 1 חסר לי העניין של הזזת הכידון קדימה ואחורה. השינוי בגובה ממש לא מספיק...
2. ברז העומס נתקע בברך כל הזמן. גם למדריכים אז כנראה שזה לא בגללי... 3. לא לי - אבל שמעתי כבר כמה שמתלוננים שהנעל משתחררת להם באמצע דיווש, או לחילופין לא נכנסת. הבנתי שיש כמה אופניים "בעייתיים" בענין וצריך פשוט "לסמן" זוגות טובים (או לתקן את הפדל...) סה"כ שיפור ענק לעומת הגרוטאות של פעם, אבל כנראה שכמו כל דבר בחיים - אין שלמות

הזאהיר

New member
אם כך חתולית מתוקית....

אני שואלת באמת מעומק הלב אני ממש אובדת עצות..... מה עושים? כל שאמרת זה מה שגם אני ציינתי ואם כך מה טוב בהם?!!!!!!!! הרי "סימון אופניים טובות" זה מה שעשינו עם הסוסיתות הישנות לא מבינה למה להמשיך המסורת הזו, גם שמביאים חדשים?! ויודעת מה עוד? יכולה לומר ולהמליץ בפנייך שעל מס' 5 - אל תעלי עליהם כבר שחוקים, שורקים במהלך דיווש, משהו ברצועה לא בסדר ו SPD שמאל, התקינו אותו מה זה עקום למוווות ואת חושבת שזה יעניין משהוא? שום דבר! עכשיו רק לבלוע את הגלולה המרה, כי הם יש להם תשובות אופניים חדשות........ חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ידעתי שזה יקרה, וידעתי שאלו התשובות שאקבל. מה שמעניין הוא שבעזריאלי למשל מתייחסים אחרת לתחזוקת האופניים אמנם אופניים הישנים, אבל הרבה יותר נעים לרכב עליהם

P u s s i c a t

New member
את לא היחידה

אתמול בשיעור של קרן עוד מישהו התלונן על מס' 5. מה עושים? פונים להנהלת הסניף, ואם זה לא עוזר - להנהלת הרשת. אין שום סיבה בעולם שאופניים חדשים יחרקו. אם רק יבהירו להם שבקצב הזה אוטוטו ההשקעה האסטרונומית שלהם תרד לטמיון... אולי הם יעשו משו. והן הרבה אבל הרבה יותר מוצלחות מהקודמות. פרט לבעיה אחת גדולה. כדי לא לחטוף את הברז בברך מזיזים את הכסא אחורה. ואז יש כאבים בידיים כי הכידון יוצא נורא רחוק... לא יודעת מה יהיה. אבל נקווה לטוב

Gspin

New member
חרא טיוואני

Halt! Lamburgini ist Taiwanic Scheiße, ungleich Ihr Fahrrad nicht

למעלה