האופציות של ישראל מול האיום האיראני

האופציות של ישראל מול האיום האיראני

כפי שאני רואה את זה, לישראל אין הרבה אופציות. כך שהיא חייבת להביא את איראן ומדינות ערב כולן למצב כזה שפשוט לא ישתלם להם לתקוף את ישראל, כי המחיר שכל מדינות ערב ייצטרכו לשלם על תקיפה שכזו, יעלה אלפי מונים על ה"הישג" שבהשמדתה של מדינת ישראל. צפ' קוריאה עם פחות ממה שיש לישראל מצליחה להפחיד את העולם כולו מפני שואה אטומית. כך שאם האמריקאים מוכנים לנטוש את ישראל, ישראל צריכה לאמץ את המדיניות האסטרטגית של צפ' קוריאה ולאיים בשואה גרעינית על העולם כולו, במידה שהיא תותקף בנשק להשמדה המונית. שהעולם כולו יידע שזה יהיה המחיר שתשלם האנושות כולה על מחיקתה של מדינת ישראל מהמפה. אנחנו היהודים חייבים לזכור שאנחנו הדורות הבאים, מחוייבים לשש מיליון היהודים שנספו בשואה, שכבר בסיומה נשבעו אבותינו הניצולים וכל מי ששרד אותה, שיותר שואה כזאת לא תחזור על העם היהודי. העולם נתן הבטחה לעם היהודי ששואה כזאת לא תשוב לפקרוד אותו, ובנוסף קיבלנו חזרה את המדינה שלנו, ארץ אבותינו, באופן חוקי ובהצבעה חוקית שנערכה על כך ב1948 באומות המאוחדות. כך שאם העולם לא מסוגל לעמוד בהבטחתו לעם היהודי שעבר כזאת שואה נוראית ושאיבד שש מיליון מתוכו, ביניהם ילדים, נשים וזקנים שכל חטאם היה שהשתייכו לעם היהודי, על מזבח הרשע והגזענות, אז אני אומר לעזאזל עם העולם, אם אנחנו הולכים נקח איתנו הפעם את כל העולם המחורבן הזה. בדיוק כפי ששמשון אמר ברגעיו האחרונים "תמות נפשי עם פלשתים!" והצליח לקחת איתו לא מעט מאוייביו ביחד איתו. על כן אני אומר שבמידה ויהיה איום בשואה נוספת על העם היהודי, מכת הנגד שישראל צריכה ליצור צריכה להיות כל כך קשה וחזקה, כך שלאף אחד בעולם פשוט לא ישתלם לתמוך במהלך כזה או להתעלם ממנו, כפי שהעולם יתעלם מאבותינו שנספו בשואה. הפעם, בניגוד למה שהיה בשואה לאבותינו, יש לנו צאצאי העם היהודי, את כל הכלים והאמצעים לגרום לעולם כולו לשלם את המחיר על השמדתנו. כך שבמידה ועם ישראל ייפגע בשואה נוספת, על עם ישראל לדאוג שבנוסף לקיצו זה יהיה גם קיצו של העולם כולו. ואם באמת זהו ערוב חיינו, בדיוק כמו שמשון עלינו לדאוג לכך שניקח איתנו כמה שיותר פונדמנטליסטים מרושעים. ובמידה והלא פונדמנטליסטים יעמדו מנגד וייתעלמו מאיתנו כפי שייתעלמו מאבותינו בימי השואה, עלינו לדאוג לכך שגם הם ישלמו את המחיר הזה של התעלמותם. גם אם זה אומר שכתוצאה מפגיעה במדינת ישראל ובעם היהודי, לא יישאר איש על פני האדמה. כל מי שראה את המיני סדרה "על החוף" ששודרה לפני מספר שנים בערוץ הולמרק, יודע היטב על מה אני מדבר. באיזו מהירות הקרינה הרדיו אקטיבית שיכולות ליצור 200 פצצות אטום יכולה להתפשט לכל היבשות, שלא לדבר על כל רעידות האדמה וגלי הצונמי והגשם החומצי וכל הנשורת הרדיו-אקטיבית שייפלו על העולם, כתוצאה ישירה או עקיפה לפיצוץ האטומי של 200 פצצות כאלה, פיצוץ שיהיה קטסטרופלי לכוכב הזה, שאם מישהו יצליח בכלל לשרוד את התופת, הוא יצטער שהוא לא מת ביחד עם כל השאר כי הסבל שלו רק יתחיל... הדבר שיותר מכל אסור לנו כעם יהודי לעשות שוב, זה לשתוק או להבליג על פגיעה כזאת. כי מספיק שתקו אבותינו והבליגו לאחר האסון הנורא שפקד אותם ואת בני משפחותיהם בשואה הנאצית, שלהזכירכם הלכו אז כצאן לטבח, וגם אז העולם התעלם מהם ומסבלם והפקיר אותם לסבול ולמות כמו כלבים בגיהנום הנאצי. כך שכפי שאני רואה את זה, למדינת ישראל לצערי אין הרבה אופציות ועל כן ההנהגה שלנו חייבת להתחיל להתכונן למצב של "היום שאחרי" ולשקוד להכין תוכנית מגירה למה יקרה באם נותקף ע"י איראן בנשק גרעיני. או יותר נכון: מה יהיה המחיר שהעולם ישלם על התקפה שכזאת כלפי העם שמורכב ברובו מהצאצאים של ניצולי השואה הנאצית. כמובן שההגנה הכי טובה היא התקפה, ועל כן אני סבור שעלינו להקדים תרופה למכה ולהשמיד את איראן לפני שהיא תגיע למצב שהיא תוכל להשמיד אותנו. כפי שכתוב "הקם להורגך, השכם להורגו" כך שכל עוד איראן נמצאת עדיין רק במירוץ לגרעין, ניתן להכות בה ואפילו להשמידה, אך לאחר שהיא תשיג כבר את האופציה להשמידנו, זה כבר יהיה מאוחר מדי עבורינו. כך שעלינו ללמוד מהלקח שעברנו עם המלחמה בקיץ האחרון, מלחמה שעלולה להראות רק כפרומו של מה שעוד נעבור, במידה ואיראן תשיג נשק אטומי, כשישבנו וחיכינו שש שנים מבלי להזיז אצבע כשבינתיים החיזבאללה הקים מולנו מערך של עשרות אלפי סוללות וטילים אשא כיסו ומכסים גם היום את כל צפון המדינה שלנו ממטולה ועד לחדרה, אם לא אפילו הרבה יותר רחוק. כך שבעודנו קופאים על שמרינו, חיזבאללה התכונן למלחמה וראה איך צה"ל הצבא הכי חזק באיזור יושב ומחריש מולם ונותן להם להמשיך ולבנות את המערך המלחמתי שהם הכינו במשך כל השנים הללו. כך שלא פלא שכאשר החלטנו סוף סוף לעשות מעשה ולתקוף אותם, היה כבר מאוחר מדי, בעוד שלו רק היינו משכילים לעשות זאת כבר לפני שש שנים, כשעוד לא היה להם את כל מה שיש להם היום, היינו יכולים להקדים תרופה למכה ובכך למנוע את מה שקרה לנו ולמדינה שלנו בקיץ האחרון. אותו הדבר קורה עכשיו עם איראן, בזמן שארה"ב תקפה את עיראק, וכבר אז טענתי שזה משגה שכן איראן היא האיום האמיתי ולא עיראק, איראן הלכה וצברה מול עינינו ועיני העולם כולו, נשק ואמצעים להשמדה המונית, וזאת בנוסף לתמיכתה באירגוני הטרור הפונדמנטליסטים המסוכנים והקטלניים ביותר, כמו אל קאעידה של בן לאדן, ולהעברתם של עשרות אלפי טילים ואמל"ח לחיזבאללה ולשאר ארגוני הטרור הפונדמנטליסטים. ועכשיו כל האיפוק וההבלגה הזאת שישראל וארה"ב נקטו בהם אל מול האיום האיראני במשך כל השנים הללו, עומד להתפוצץ לנו ישר בפנים, אך לא רק לנו, כי אם גם לשאר מדינות האיזור, כולל לאיראן בכבודה ובעצמה. ישנו פתגם שאומר "האוייב הגדול ביותר של בן האדם, זה הוא עצמו" ומדהים עד כמה שהפתגם הזה נכון, עובדה, האדם אחראי למירב האסונות שפקדו אותו לכל אורך ההיסטוריה האנושית. מאידך כשאני רואה לאיזו רמה הידרדר העולם ולאיזה שפל מדרגה הגיעו האנשים החיים בו היום, שלא נותרה בהם טיפה חמלה ומעט אנושיות אפילו כלפי אחיהם ובני עמם החלשים ביותר, לא אתפלא כלל אם אלוהים יחליט, או שמא כבר החליט, שיש להשמיד את העולם הזה כולו. ייתכן מאוד שלו אני הייתי במקומו, גם אני הייתי מגיע למסקנה שיש להשמידו.

למעלה