האוצר התחיל בגיבוש תוכנית כלכלית

צלף

New member
האוצר התחיל בגיבוש תוכנית כלכלית

חדשה; שר האוצר "יהיה צורך לשחוט פרות קדושות"

צלף

New member
כנראה ישום ההשגים הצנועים של המאבק

הנכים האחרון ידחה. כך ליבי אומר. שהתותחים רועמים...

צלף

New member
יש הסכם חתום ../images/Emo70.gif נבקש לקיימו ../images/Emo70.gif

alonpaz

New member
בשביל הסכם שבתנו-כדי לקיימו נצטרך..

שוב לשבות - הממשלה תטען שאין כף בגלל המלחה וצריך לחכות עוד כמה שנים עד שהכלכלה תתאושש ואז הם יגידו - איזה הסכם? תזכירו לנו? ואז שוב שביתה! מדינה שכזאת אתה יודע..! כבר שר האוצר לפני לנבחר לתפקיד העביר חוק לנכים ולא כיבדו אותו אז כעט הכל אפשרי... אני לא אופטימי.

צלף

New member
תנאי להצלחה: (לא מספיק) עקשנות ../images/Emo70.gif

בס"ד תראה אלון פז נכון יש מלחמה, ונכון הכלכלה במשבר. אבל מבחינה בין לאומית אינני רואה שהמצב ימשך לאורך זמן, סביר להניח שיהיה הסכם בין לאומי (אפילו בכפייה) שיביא לאיזה רגיעה פה זמנית או קבועה. ואם לא זה אז יהיה איזה מוצא אחר למצב המלחמתי שאני סבור שציבורים שלמים גם אצלנו וגם אצלם לא מעונינים בה. ואז זה יתבטא בכלכלה ובאוירה, ואז יהיו שוב פעם על הפרק מצב הרוחה בארץ, ואז זה הזמן לשם על השולחן את ההסכם החתום נכון לעכשיו נותר לראשי ועד המאבק לחבר ספרים על איך היה, לעתיד לבוא הם יקראו בהם מה לעשות.

צלף

New member
תנאי להצלחה: (לא מספיק) עקשנות ../images/Emo70.gif

בס"ד תראה אלון פז נכון יש מלחמה, ונכון הכלכלה במשבר. אבל מבחינה בין לאומית אינני רואה שהמצב ימשך לאורך זמן, סביר להניח שיהיה הסכם בין לאומי (אפילו בכפייה) שיביא לאיזה רגיעה פה זמנית או קבועה. ואם לא זה אז יהיה איזה מוצא אחר למצב המלחמתי שאני סבור שציבורים שלמים גם אצלנו וגם אצלם לא מעונינים בה. ואז זה יתבטא בכלכלה ובאוירה, ואז יהיו שוב פעם על הפרק מצב הרוחה בארץ, ואז זה הזמן לשם על השולחן את ההסכם החתום נכון לעכשיו נותר לראשי ועד המאבק לחבר ספרים על איך היה, לעתיד לבוא הם יקראו בהם מה לעשות.

swfm

New member
יש ממה לקצץ לפני שפוגעים בנכים.

הבעיה הידועה היא שהכספים המיותרים הולכים לגורמים בקואליציה שמחזיקים את הממשלה ב...

למעלה