האורגזמה מה זה? מה זה לגמור? לרדת? אנא, אנחנו חדשים. תודה.
א אורזמן New member 6/5/04 #2 א ו ר ג ז מ ה מצרף קישור מה שתרצו תקחו.... ההבדל באורגזמה בין גברים לנשים בהצלחה
י ילדת הכוכבים New member 6/5/04 #6 אני עדיין מנסה להחליט אם אתם מסתלבטים עלינו או לא. לא ברור לי למה מישהו בן 30 ישאל שאלות כאלו בפורום - אהבה לנוער, ומכיוון ששם כבר ענו לכם אז אין בעיה
אני עדיין מנסה להחליט אם אתם מסתלבטים עלינו או לא. לא ברור לי למה מישהו בן 30 ישאל שאלות כאלו בפורום - אהבה לנוער, ומכיוון ששם כבר ענו לכם אז אין בעיה
ז זוג סקסיM New member 6/5/04 #9 ממש לא מסתלבטים אנחנו באמת לא יודעים ובפורום סקס אמרו שנשאל כאן. אין כאן אף אחד שמוכן להסביר? אנחנו מרגישים על הפנים. תודה.
ממש לא מסתלבטים אנחנו באמת לא יודעים ובפורום סקס אמרו שנשאל כאן. אין כאן אף אחד שמוכן להסביר? אנחנו מרגישים על הפנים. תודה.
י ילדת הכוכבים New member 6/5/04 #11 אתם יודעים מה, מפאת הספק בלבד לגמור הכוונה היא להגיע לסיפוק מיני ואורגזמה זה הדרך שבא זה בא לידי ביטוי. ואני מצטערת אבל על שאלות בסגנון "איך זה מרגיש" אני לא מתכוונת לענות
אתם יודעים מה, מפאת הספק בלבד לגמור הכוונה היא להגיע לסיפוק מיני ואורגזמה זה הדרך שבא זה בא לידי ביטוי. ואני מצטערת אבל על שאלות בסגנון "איך זה מרגיש" אני לא מתכוונת לענות
ק קאריני21 New member 6/5/04 #7 תשובות ../images/Emo3.gif לגמור = לסיים את העבודה. לרדת = לרדת לאילת. אור גזמה = מי שמביא אותי לסיפוקי כל יום
תשובות ../images/Emo3.gif לגמור = לסיים את העבודה. לרדת = לרדת לאילת. אור גזמה = מי שמביא אותי לסיפוקי כל יום