האורחים הגיעו מחו"ל...

עין 3

New member
האורחים הגיעו מחו"ל...

הם הגיעו לפנות ערב, ולמרות התכנון, לא הגענו לשדה התעופה (מסיבות שכבר אין לי כח לפרט), אלא נסענו יש לארוחת ערב. בדרך נסיך שואל אותי (בלחש, שבעלי לא ישמע...) אם חמותי יודעת שגם הוא בא לארוחת ערב. אמרתי לו שלא אמרתי לה כלום, אבל זה ברור! כשמישהו מהמשפחה לא יכול להגיע צריך להודיע, לא להיפך!!! נראה לי שהוא מאוד אהב את התשובה שלי. כשהגענו, אחרי כל החיבוקים נישוקים וכו', התברר לי לשמחתי שהשולחן ערוך ל-12 איש (חוץ מהתינוקות) כולל את הנסיך שלי. כנראה שלאט לאט הם יתחילו לקלוט... גם התייחסו אליו יחסית בסדר וגיסתי אפילו דיברה אליו. בביקור הקודם שלה היא התייחסה אליו כמו לאוויר (של ת"א, לא של ירושלים
) בגלל המריבה המפורסמת משנה שעברה. לא שקיבלנו מתנות, חס וחלילה. בעלי קיבל תיק ובגד ים, הפשוש "הופצץ" בבגדים וגם נסיך וגם אנוכי לא קיבלנו כלום. אני חושבת שאני צריכה לקנות עוד זוג נעלי התעמלות - שהיא תוכל לקפוץ לי ביחד עם אמא שלה... אבל בגדול, היה סביר. עוד חמישה שבבבבבווווווועעעעעעעווווותתתתת...

rolan

New member
5 שבועות של שיקרון חושים ../images/Emo8.gif

אוי אני כל כך מבינה אותך, לא משום שהייתי במצב כזה, אך משום שסיפורייך כל כך נוגעים לליבי, משום מה אני מרגישה כאילו הייתי רוצה להיות שם, לגונן עליך מכל המגעילים האלה. כן, עין, את צריכה לקחת נשימה עמוקה וארוכה, 5" שבועות של שיקרון חושים"... אבל לא לאבד את החושים, להמשיך לעמוד על שלך, לא לוותר על עצמך ועל בנך היקר. הם לומדים לאט, בסוף יפנימו

../images/Emo12.gif

מה קורה עוד חמישה שבבבבבבווווועעעעעעעווווווותתתתתתתת...
טוב שאת בגישה כזו. אני, לא הייתי מקבלת מהם שום דבר אם גם את וגם הנסיך שלך לא הייתם מקבלים דבר. הייתי מעליבה אותם חזרה כך שידעו שזה או הכול או כלום (או כולם או אף אחד)

עין 3

New member
אוי, פרי פרי החמודה

את עדיין צעירה (אל תכעסי, זו מחמאה) ותמימה, למרות כל מה שעברת. יש דברים שלא שווה לריב עליהם, בטח לא עם בעלי. כמו שאת יודעת לא חסרים לנו נושאים למריבות... מה את מצפה, שאזרוק לה בפרצוף את הבגדים שקנתה לפשוש? שאראה לה שהיא הצליחה להרגיז אותי? ואז איך בעלי ירגיש? ואיך תתייחס אלי כל שאר המשפחה? העניין הוא שבגלל הפרש הגילאים ביניהם זה לא כל כך צורם. כי זה מאוד טבעי שקונים מתנות לתינוקות. אפילו כשאמא שלי באה לבקר יכול לקרות מצב שהיא תביא מתנה לפשוש, כי זה כל כך קל, טבעי ומפתה, ולנסיך היא לא תביא כלום כי זה קשה לבחור, יקר ולא הכרחי. לא צריך ישר לקחת את זה למקומות אחרים. וכמו שאמרתי - נעלי התעמלות...

לריב, כמובן שלא!

אני רק אומרת מה אני הייתי עושה במקומם אך אין זה במטרה לחרחר ריב או בכדי שתריבו. זה נשמע לי כביכול הדבר הוא שבשגרה. אחד מקבל ואחד לא. לא תמיד צריך להביא לשניים אך גם לא צריך להקצין ולהגזים ולתת כל הזמן לאחד ולשני לא. נוצר בי הרושם כי זה מה שקורה וכי הנסיך סובל מאפליה חריפה כל הזמן. כמובן שלא הייתי זורקת את הדברים שמשפחתי קיבלה אך אכן הייתי אומרת בתר כבעלך כי בפעם או בפעמים הבאות כדאי לאזן זאת. אם המצב הוא כפי שאני מבינה אותו ואין הוא מאוזן כל הזמן בעיקר לטובתו של הנסיך אזי, הייתי מבקשת להפסיק לקבל מתנות כי כולם הם השפחה אחת שם ואי אפשר לחלק זאת ל-2 מחנות.

אוי עין

מה יהיה ? בסוף חמותך תתאזן ולא יהיו לנו בדיחות בפורום
איך הרגיש בעלך עם זה שאת והנסיך לא קיבלתם כלום?

עלמה 3

New member
אני לא רוצה לחמם את האוירה

מניסיוני , מול משפחת בעלי ומול ילדיו וחמותי שתחיה ומול אחיותיו זה רק בעלי סידר את העיניינים, לא ויתרתי על כבודי, מרגע ההכרות בני לבין משפחתו הם הראו סממנים של אי חיבה והאהבה ...וכשזה הלך והחמיר עם השנים אני התרחקתי... הבעל שלי הסביר להם יפה שאם הם לא מקבלים אותי שאני חלק מחייו , אז סימן שהם גם לא מקבלים אותו... עין.. לא לוותר עליך, מי שצריך לייצג אותך נאמנה זה הבעל שלך ואת והנסיך הגעתם יחד מראש ארוזים בסרט והוא בחר בך יחד עם הנסיך ... שלך והוא חלק מחייך. אני חושבת שהגיע הזמן ללכת ליעוץ יחד... ולראות איך כל המסביב הזה כמו חמתך , לא פוגע ביחד והזוגיות שלכם. ואיך מתקנים, מתחייבים וממשיכים הלאה. אוהבת אותך , עין מתוקה

עין 3

New member
עדכונים מהיום../images/Emo124.gif

הבן האמצעי של גיסתי בן 12. הוא ילד מקסים, חכם, טוב לב, נפלא ואני מאוד אוהבת אותו. גם הורי מאוד אוהבים אותו כי הוא ילד פתוח. הוא אוהב לבוא לבקר את הורי, וגיסתי נטרפת מקנאה. היום, לאחר ארוחת הצהריים אמרתי לשני בניי יאללה, בואו, נוסעים לסבתא X. הבן של גיסתי אומר לי: גם אני רוצה ליסוע אתכם... אז אמרתי לו שילך לשאול את אמא שלו אם היא מרשה. הוא חזר אחרי דקה עם פרצוף
ואמר שאי אפשר כי הם הולכים לחברים. בערב עברנו שם שוב, כי היינו צריכים לקחת משהו, ולהפתעתנו גילינו שגיסתי ומשפחתה לא בבית, חוץ מ... נכון, הבן האמצעי!!! הוא נסע עם סבא לעבודה ולכן לא נסע עם הוריו לחברים... לאט לאט, יום אחרי יום, תתחילו להבין למה אני אומרת שהיא פוסטמה... ודרך אגב, לא לדאוג, אם יגמרו הבדיחות על חמותי, תמיד אפשר פשוט לפרסם תמונה שלה... זה בהחלט עומד בתור בדיחה בפני עצמה...

למעלה