האור בקצה המנהרה

שועלון

New member
האור בקצה המנהרה

האור בקצה המנהרה

אנו כעת בימי חג האורים חיכיתי וחיכיתי הרבה ימים לבוא האור הזוהר כיהלומים והנה הגיע המועד המועדים אך בושש האור לחדור למעוני האם ממאן הוא להגיע בגללי? מקווה אני כי יגיע גם זמני ו יזרח למעני כי מצפה אני שיעשה בשבילי וימתיק מעט את מר גורלי אמנם שמח אני למראית עין כאילו אותי מילאו ביין

אפרת.א

New member
שועלון יקר שלי

אוףףףףף - כתבתי כל כך הרבה דברים כתגובה והכל נמחק לי, איזה באסה... התגובה היתה חריפה מידי... אנסה יותר בעדינות. שועלון אח יקר שלי: סליחה מראש על הנזיפה - היא באה מתוך אהבה רבה: איך אתה מצפה שיגיע לך משהו - אם אינך מזיז ת`תחת (סליחה על הביטוי) ולא עושה כלום?? לשבת בחיבוק ידיים ולחכות שיתרחש נס - כלום לא קורה.. כדי שיתרחש נס - עלינו לעשות את המינימום... אין צפיה בסרט - כהשתתפות בו. צפיה - פסיבית , השתתפות - אקטיבית. אז - קדימה לעבודה! קח את עצמך ולך אל מוחמד... (אם מוחמד לא בא אל ההר...) משימה לא קלה בפניך - חצה את הגשר - אתה מסוגל!!!!!!! מחזיקה לך אצבעות - מוכנה להיות איתך לאורך כל הדרך! אוהבת אותך אח יקר שלי - לך על זה! עשה משהו - תזוז! צעד קטן שלך - ישנה את כל המערכה... }{ חחחחחחחחחח הרווחת בגדול - ההודעה הקודמת שלי היתה, חבל``ז:)))

שרי42

New member
איש מקסים שכמוך

``האם ממאן הוא להגיע בגללי?`` אתה שואל ובעצם יודע היטב את התשובה את האור מישהו צריך להדליק...זה נכון שאם אתה לא מגיע למתג אפשר לעזור לך ובשביל זה אנחנו כאן, אבל האצבע שלך היא זו שצריכה לעשות את הפעולה הסופית....... אז קדימה, הצעד הראשון כבר נעשה....אל תתמהמה.....תמשיך.....ועד לסוף המנהרה שבסופה נמצא האור המיוחל אנחנו נלווה אותך עם גפרורים....ונתמוך מכל הצדדים.....ותעשה לי טובה .....תעבור לקפה תוותר על היין. מחבקת

למעלה