האור ההוא

volnerable

New member
האור ההוא

האור שכבה מזמן לא נראה,האור שהיה שם בעיניים שלך,זה היה האור שלי מישהו סגר את המתג,והשאיר אותי בעלטה מוחלטת,אני מגשש כעיוור למצוא את דרכי, כל הזמן תזכורות ממך, אולי, זה סימן מלמעלה. ואני אוסף את הרסיסים אחרי הנפילה האם עלי לחכות לעוד אותות? בזמן שאהבה כמו ערפל מתפוגגת. כבר חלפו מספר שעות מהנשיקה האחרונה, למה היא עוד על שפתיי? אני מחפש אחר האור, זה שיביא לי שלווה ויקל ממני את הקור הזה. עוצם את העיניים ,לו ידעת כמה משורשיך נטועים בי האם זה אומר שלבלוב חדש יצמח מהם? ואת שוב לא תדעי שזה לך כל המילים ,כל האהבה, מתי אפסיק? אמרת שאת אוהבת עדין,ובכל הרגש העמוק לא מצאת עבורי חמלה איפה הייתי אז? בטח לא שם בעיניים שלך, אחרת האור ההוא היה מכוון אותך אחרת ודרכינו לא היו נפרדות בקריעה כזו.

ה מוזה

New member
אולי .....

רגש אהבה ..לא ניתן לקרוע ולתלוש .. ניסית פעם לתלוש פרח עדין מהאדמה ? לעיתים גם השורש עצמו מאבד חלקים בתוך האדמה חלקי שורש נתלשים והפרח זועק מכאבים .. אבל הוא פרח עדין הוא זועק בשקט .. ולאט לאט ..הוא גוסס ונובל .. כי חלקים משורשיו נותרו באדמה שבה הוא פרח פרחים לא שורדים בלי האדמה שעטפה אותם בחום אז הוא פשוט יכעס על עצמו ..ולא תהיה בו חמלה לעצמו ..הוא יכעס על עצמו שחשב שהוא עץ הוא רק פרח עדין ..שאיבד אדמה ושורשים גם פרחים טועים ,גם פרחים כואבים ובוכים והם לא יראו זאת ..הם יעטו מעטה של עץ שלא יראו כמה הם שבירים .. באהבה יש אור - לעיתים הוא בעיניים - תמיד הוא בלב באהבה יש אור ...אור סליחה הבנה ורכות ..

volnerable

New member
אולי ועוד אחד

כאשר סליחתך מראש נתונה והכל בשם אהבה. ואהבתך, אינה סולחת, אפילו לא לעצמה. מה נותר לרגש לעשות? לנבול? לגסוס ? אולי גסיסה איטית מיגעת כואבת

ה מוזה

New member
ואולי .....

סליחה צריכה להאמר בקול.. כשם שאהבה צריכה להאמר .. אולי..היא לא יודעת שסליחתך מראש נתונה .. אם האהבה הזו חשובה ...לא נותנים לרגש לגסוס ואם קיימת בך סליחה , אולי היא פשוט צריכה לשמוע שסלחת אולי אז ..תוכל גם היא לסלוח לעצמה .. אהבה וסליחה צריכות להאמר ולא רק בלב .. אדמה ופרח עדין ..שניים שזקוקים ורוצים אחד את השני ומה שמפריד בין שניהם ..הן רק כמה מילים ..

volnerable

New member
אולי מפוספס

so long, goodbye, i lost, did try this is the last song i´ll ever sing the last song i´ll sing take my song, take my hand, never let me down, like love let me down, like love pushed me around

אתה עוד תמצא..

את האור החדש... שיאיר לך את הכול שוב.. רק תמשיך לחפש.. ואם צריך לטפס..תטפס... ועוד יהיה לך חם.. בהצלחה מחבקת..

למעלה