האושפיזין - פינה הומריסטית לחג

ANGELUSPIKE

New member
האושפיזין - פינה הומריסטית לחג

איזה דמות/יות מבליץ` הייתם מארחים אצלכם בסוכה, ומה היה קורה בזמן האירוח, מקווה להשתתפות פורה ויצירתית.

Goggle Girl

New member
את הויזארדים XD

אני בטוחה שזה היה מאוד משעשע. אה, ואת גין 3:

fay valentine

New member
את קייגו. ואולי גם את ביאקויה.

הייתי מזמינה את קייגו כדי ש"יעשה שמיייחחח!!!! W00H00 !!! יאייי !!!!" אולי הייתי מזמינה את ביאקוייה, כדי לתלות את הקישוטים מהשיער שלו בסוכה.

Ikari Shinji

New member
אוראהארה

נראה לי שהוא הכי מתאים לכל סוכה ואת... ואת... ואת... ואת יאצ'ירו וקיוראקו (אותו רק כי הוא אוהב להשתכר) ואולי את רנג'י, כי דוד שלי והוא היו שמחים ללכת מכות XD אוראהארה כי הוא פשוט מסטול והוא יעשה שמח יותר מאיזה גרוזיני (לצורך העניין, משטול במיוחד) שתמיד מתלווה אלינו לחגים יאצ'ירו כי היא פשוט מפחידה קיוראקו כי הוא היה שמח להשתכר ביחד עם כמה מהקרובים שלי. ורנג'י כי הוא מרוקאי עצבני במיוחד ודוד שלי ממש ישמח להתנצח איתו על כלום ^_^;

Brain Dead

New member
למה אף אחד לא אמר את איצ'יגו?

אני לא בונה סוכה(אני הדבר הכי רחוק שאתם יכולים לדמיין מיהודי מאמין) אבל רק לשם הדיון הייתי מכניס את רוקיה ואוריהימה וגורם להן לריב על איצ'יגו(בשביל הדיון הן אומרות אחת לשנייה שהן אוהבות אותו ולא כל הבולשיט הזה של: "אני חושבת שלאיצ'יגו יש פרצוף מצחיק." או "איצ'יגו הוא רק חבר." אתם לא שונאים איך שגורמים לדמויות לאהוב דמות אחרת אבל גורמים לה להתבייש ולהגיד מה היא חושבת. זה כל כך מבאס -.-

Goggle Girl

New member
אבל אם היו אומרים ישר מההתחלה ../images/Emo58.gif

זה היה משעמם ולא היה בעצם את הפיתוח העלילתי שיש עכשיו שלא לדבר על זה שדמויות היו הרבה יותר שטוחות ופחות מעניינות. ואני בספק שרוקיה תגיד לאיצ'יגו שהיא אוהבת אותו P: זה משהו של אוריהימה יותר P;

Brain Dead

New member
אוריהימה לא יכולה להגיד...

לו את זה בזמן שהוא בקומה(שלא נדבר בזמן שהוא ער). רוקיה לעומת זאת יכולה להיות אטומה כמו beri-tan(היא מתנהגת לידו באותה צורה שבה הוא מתנהג לידה.ולא נדבר גם מה היא עושה במקרים מסויימים *הקרב עם #9*) אבל היא נראית כמו אחת שתתאים לאיצ'י יותר מהימה. בדיוק לפני 20 דקות סיימתי לקרוא שרשור של 50 עמודים(השרשור הזה נמצא שם ממאי) על "מי יותר טובה:הימה או רוקיה" בפורום אחר שאני רשום אליו וכול מי שדיבר שם אמר שאוריהימה היא סתם טיפשה, שרוקיה היא כלבה שתלטנית וטיפשה ברמה של התאבדות לא מכוונת. וגם אמרו שרוקיה זקנה מדי לאיצ'י והימה הא פשוט שקטה מדי מה שיביא לזלזול מצדו של הגיבור שלנו. ובנוסף אמרו שהמנגה.אנימה היחידה עם פחות התפתחות רומנטית מבליץ' זה וואן פיס(מה שנראה לי נכון כי ע"פ 292 פרקים אנחנו רק ראינו את הימה אומרת לקהל שהיא אוהבת את איצ'י). כתבתי כ"כ הרבה אבל לא אמרתי בלום.אני מצטער כולם ;_;

Goggle Girl

New member
זה כבר דעתך שלך P: ../images/Emo58.gif

ואוריהימה _כן_ מאוד אמרה לו את זה בזמן שהוא היה בקומה - "הלוואי שהיו לי חמש תקופות חיים. אז הייתי נולדת בחמש ערים שונות, אוכלת מאכלים שמספיקים לחמש תקופות חיים שונות, היו לי חמש קריירות שונות... וחמש פעמים הייתי מתאהבת באותו האחד". ואז היא מודה לו ונפרדת ממנו. היא לא צריכה להגיד לו בפנים "אני מאוהבת בך". מספיק מה שהיא אמרה שהיה כל כך הרבה יותר יפה ;_;

daniel si

New member
בוואן פיס יש המון אהבה!!!

בכל פרק כמעט סנג'י מצהיר על אהבתו ל Nami saaaaaaaaaaaaaan Robin chwaaaaaaaaaaan

למעלה