האושר שלי !!
L lmerav New member 17/6/01 #3 אמירי הכל הכל שלי כשאני חוזרת הביתה ומביטה בו אני לפעמים גם לא מבינה איך כולו אבל כולו רק שלי מירב (תודה ...)
אמירי הכל הכל שלי כשאני חוזרת הביתה ומביטה בו אני לפעמים גם לא מבינה איך כולו אבל כולו רק שלי מירב (תודה ...)
א אמיר. New member 17/6/01 #5 כולו ???? תורת הגנטיקה לא ממש מסכימה איתך. אבל את עשית את עיקר העבודה כל הכבוד ובהצלחה עם הבאים... אמיר. (לא מקנא .. יש לי ארבעה מזן משובח ...
כולו ???? תורת הגנטיקה לא ממש מסכימה איתך. אבל את עשית את עיקר העבודה כל הכבוד ובהצלחה עם הבאים... אמיר. (לא מקנא .. יש לי ארבעה מזן משובח ...
ר רקדנית הרוח... New member 17/6/01 #4 האושר שלך.. נראה בעצמו מאושר.. נראה ילד שטוב לו.. אשרייך, הצלחת!!!! (הוא באמת מתוק)
ג גחלילית זוהרת New member 18/6/01 #6 מירב H-) ``כשאתה אוחז את הילד שלך בידיים, אתה יודע שתהיה מוכן לעשות הכל בשבילו, גם אם זה להוריד את השמש מהשמיים`` !!!!! רק אושר לך!!
מירב H-) ``כשאתה אוחז את הילד שלך בידיים, אתה יודע שתהיה מוכן לעשות הכל בשבילו, גם אם זה להוריד את השמש מהשמיים`` !!!!! רק אושר לך!!
ל לי28 New member 19/6/01 #8 מלאך.... פשוט מלאך... עם חיוך מתוק, פרסום התמונה הוא רעיון מקסים. הרבה נחת ואושר... המון חיבוקים ונשיקות ואל תשכחי לתת לו נשיקה אחת גם ממני....
מלאך.... פשוט מלאך... עם חיוך מתוק, פרסום התמונה הוא רעיון מקסים. הרבה נחת ואושר... המון חיבוקים ונשיקות ואל תשכחי לתת לו נשיקה אחת גם ממני....